€ 15,00

€ 18,15 incl. BTW

Per pakket wordt € 0,40 afgedragen aan uw goede doel

Inpaklocatie: 23

Pakket nr: K20-814 K20-814B K20-814B

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl
Bekijk alle 3826 beoordelingen
8.8 10
 • Grootste assortiment
 • Grootste voorraad
 • 19 jaar ervaring
 • 25.000 tevreden relaties
 • Levering t/m 20 december
 • 24/7 bereikbaar
 • Beste service
 • Laagste prijsgarantie
 • Volledig gecertificeerd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • 100% tevredenheidsgarantie
Wees voorbereid, bestel op tijd!

Bestelmogelijkheid: Vanaf 25 stuks

Nu bestellen & later afrekenen? Kies dan voor een vrijblijvende offerte! Voor meer informatie, zie onze pagina over betaalmethoden.

Wijnkist Rapitala Sire Nero Syrah Sicilia DOC

Omschrijving:

Ja ja, een volle rode wijn gemaakt van de Syrah druif deze Rapitala Sire Nero gemaakt op het eiland Sicilië. Zodra je deze rode inschenkt zie je direct een volle rode paars achtige kleur die al veel belovend is. Nou wij kunnen u vertellen dat hij alle verwachtingen overtreft, deze Sire Nero Syrah is vol en krachtig met een e afdronk.  Het begin van wijnhuis Rapitala Het wijnhuis Tenuta Rapitala omvat 225 hectaren wijngaarden gelegen in het hart van Sicilië. De ouders van de huidige eigenaar Laurent Bernard De La Gatinais hebben hier in 1968 het wijnhuis opgericht. Dankzij de Franse roots van de vader van Laurent, was Rapitala het eerste Siciliaanse wijnhuis dat internationale druiven aanplantten. Tegenwoordig staat het wijnhuis bekend om zijn hoge kwaliteit en diversiteit aan wijnen waarbij traditie en vernieuwing hand in hand gaan. Naast wijnmaker Silvio Centonze die verantwoordelijk is voor de kelder, werkt landbouwkundige Ignazio Arena in de wijngaarden. Milieu vriendelijke werken is voor beiden erg belangrijk. Om dit te bereiken, wordt er gebruik gemaakt van hernieuwbare energie die afkomstig is van windmolens. Deze windmolens bevinden zich op de top van de heuvels rondom het huis. De naam Rapitala is afgeleid uit het Arabisch en betekend land van god.  Een heerlijk krachtige rode wijn van Rapitala De druiven worden onder gecontroleerde temperatuur vergist bij 24 - 26 graden in roestvrijstalen tanks. Tijdens de vergisting weken de schillen tussen de zeven en tien dagen mee om smaak, kleur en geur te onttrekken. De wijn is gemaakt van 100 procent Nero Syrah druiven. Deze De Rapitalà Sire Nero Syrah Sicilia DOC is een heerlijke rode wijn en heeft een intens rode kleur en bezit een krachtig, mediterraans karakter. Laten we beginnen met de geur want deze is uitbundig met indrukken van zwart fruit, besjes, beetje chocolade en wat lichte kruiden zoals peper. In de smaak is deze Syrah zuiver en complex maar dat zijn we gewend van Rapitala, veel bramen en kersen maar ook wat blauwe besjes. Achter op de tong proefde wij een hint van laurier, rozemarijn en vanille.

Inhoud: 1 artikel:

 • Rapitala Sire Nero Syrah Sicilia DOC, 0,75 ltr
 • Wijnkist bedankt

Bestelmogelijkheid: Vanaf 25 stuks

Nu bestellen & later afrekenen? Kies dan voor een vrijblijvende offerte! Voor meer informatie, zie onze pagina over betaalmethoden.

U kunt onze Traditionele kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw kerstpakketten-bestelling tijdig ontvangen. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via de offertemodule op onze website. U ontvangt de offerte per ommegaande per e-mail. Als u de offerte getekend retour faxt (faxnummer: 024-303 1167) of scant en per e-mail (info@kerstpakkettenplaza.nl) retour zendt, dan heeft u de bestelling geplaatst en ontvangt u een bevestiging en nota, met een betaaldatum in de toekomst. U kunt natuurlijk ook direct bestellen en betalen en u ontvangt dan direct een bevestiging en factuur. Indien u na 15 december wenst te bestellen, raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kan u vertellen of de voorraad van het door u gekozen kerstpakket toereikend is, om aan uw wensen te voldoen.

Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. Onze transporteurs bezorgen uw kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven. Alle eindejaarsgeschenken worden geleverd op de begane grond. De op uw offerte aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden. Houdt u er rekening mee dat er door bijvoorbeeld weers- en/of verkeers-invloeden onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Laat daarom uw kerstgeschenken een ruime periode voor de dag van uitreiking afleveren.

Na ontvangst van uw voor akkoord getekende offerte of directe bestelling en betaling ontvangt u onze digitale orderbevestiging en factuur per e-mail. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Kerstpakkettenplaza.nl. Indien het factuurbedrag niet voor de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling. Onze producten zijn zowel inclusief als exclusief BTW geprijsd. Als zakelijke besteller gaat u uit van het exclusief BTW tarief en als consument gaat u uit van het inclusief BTW tarief.

Bezorgen doen we graag en vaak gratis. De eventuele kosten zijn onder meer afhankelijk van het product en in welk land we mogen bezorgen. Tevens is het van belang te weten of we de zending op één of meerdere adressen dienen te bezorgen. Ook bestaat de mogelijkheid de kerstgeschenken individueel te laten bezorgen. De eventuele bezorgkosten staan vermeld in onze vrijblijvende offerte. Om u alvast een idee te geven. Indien u 1 pakketsoort bestelt en we mogen bezorgen op 1 adres in Nederland (Uitgezonderd de eilanden) en de orderwaarde is boven de € 600,- excl. BTW (€ 726,00 incl. BTW) dan is de bezorging gratis. Bij een orderwaarde onder de € 600,- excl. BTW (€ 726,00,- incl. BTW) rekenen we € 39,95 excl. BTW. (€ 48,34 incl. BTW). Voor levering op individuele adressen geldt een tarief van € 9,95 excl. BTW (€ 12,04 incl. BTW) per adres. Kiest u pakketten uit meerdere inpaklocaties, te herkennen aan de letters voor het pakketnummer, dan kan er een toeslag gelden. U ziet een eventuele toeslag tijdens het afronden van het bestelproces op uw scherm of in uw vrijblijvende offerte.

Leuke gratis extra attenties in vorm van vouchers, kortingsbonnen en kerstmagazine verpakken we jaarlijks in onze kerstpakketten. We zijn van mening dat de gratis producten een leuke aanvulling zijn op de toch al leukste kerstpakketten van Nederland. Klik op de onderstaande link en bekijk snel alle gratis bonnen en het kerstmagazine!

Bekijk hier alle gratis vouchers, kortingsbonnen en kerstmagazine.