Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Driving home kerstpakketten

Driving home kerstpakketten

Driving home kerstpakketten. Bijna thuis! Nog even de laatste dingen doen, afronden, om met een opgeruimd gevoel heerlijk richting huis of naar vrienden te rijden met het doel om samen Kerst te vieren. Thuis, waar het warm en behaaglijk is. Dit gevoel is heel herkenbaar als je aan het nummer: Driving home for Christmas denkt. In de auto zing je de bekende kerst songs mee en daarmee is deze rit richting Kerst heel aangenaam en gezellig. Iedereen kan dat gevoel op zijn/haar eigen manier invullen en dat maakt Driving home juist zo leuk. Bepakt en bezakt met kadootjes en onder de kerstboom staan de kerstpakketten al te wachten. Driving home kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!