Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Driving home kerstpakketten

Driving home kerstpakketten

Driving home kerstpakketten. Bijna thuis! Nog even de laatste dingen doen, afronden, om met een opgeruimd gevoel heerlijk richting huis of naar vrienden te rijden met het doel om samen Kerst te vieren. Thuis, waar het warm en behaaglijk is. Dit gevoel is heel herkenbaar als je aan het nummer: Driving home for Christmas denkt. In de auto zing je de bekende kerst songs mee en daarmee is deze rit richting Kerst heel aangenaam en gezellig. Iedereen kan dat gevoel op zijn/haar eigen manier invullen en dat maakt Driving home juist zo leuk. Bepakt en bezakt met kadootjes en onder de kerstboom staan de kerstpakketten al te wachten. Driving home kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!