Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Duurzaam kerstpakket

Duurzaam kerstpakket

Zoekt u een duurzaam kerstpakket voor uw medewerkers? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want wij bieden u dit aan! De reden dat u voor dit pakket gaat, kan zijn omdat uw bedrijfsvisie hierbij goed aansluit. Het zou ook kunnen zijn dat u graag wat bijzonders wilt doen dit jaar. Altijd eten en drinken in een kerstpakket, dat kan leuk zijn, maar het is ook goed dat u eens gaat kijken wat er nog meer mogelijk is. Daarom kan een duurzaam kerstpakket een goede optie zijn, daarbij staat u namelijk stil bij de duurzaamheid. Alleen maar goed want hier kiezen ook steeds meer mensen voor en wanneer uw bedrijf hier ook haar steentje aan bijdraagt, is het origineel om daar ook met kerst wat mee te doen. Een goed moment om nu eens te bekijken wat wij u te bieden hebben en wat daarvan bij u in de smaak valt. Het gaat er om dat u iets kiest waar dat u achter staat en wat dat u graag aan uw medewerkers wilt schenken in de feestelijke maand december.

Ruim assortiment duurzame kerstpakketten

Bij ons vindt u een ruim assortiment als het gaat over de duurzame kerstpakketten. Steeds meer mensen weten wat de voordelen zijn van ons en deze laten wij ook nieuwe klanten graag ervaren. Het enige wat u hoeft te doen is bij ons te kiezen voor duurzame kerstpakketten. Vervolgens ziet u het huidige aanbod en kunt u de pakketten een voor een bekijken. U ziet hoe het pakket er uit ziet, maar u ziet ook welke producten er aanwezig zijn in het pakket. Weet u al wat het gaat worden dit jaar? Laat u inspireren door onze mogelijkheden.

Duurzaam kerstpakket online bestellen

Een mooi duurzaam kerstpakket bestellen doet u nu online. U kunt hiervoor nu een kijkje nemen bij ons op de website en wij zorgen er voor dat alles naar wens verloopt. Als u bepaalde wensen heeft laat het ons dan weten, want wij kijken graag met u mee, zodat u een mooi duurzaam kerstpakket heeft dat aan al uw verwachtingen voldoet. Medewerkers verrassen, daarbij helpen wij u graag! Daarom bieden wij u een ruim assortiment aan kerstpakketten. Voor een mooi duurzaam kerstpakket zit u bij ons goed, kiest u er daarom nu voor om alles te bekijken en laat u inspireren. De grote zoektocht naar een geschikt duurzaam kerstpakket kan nu beginnen en wij staan voor u klaar om u te helpen.


Eerlijk blauw thumbnail
Uitverkocht
Eerlijk blauw
Per stuk: € 25,00
€ 28,75 incl. BTW
Pakketinhoud: 10 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info
Heerlijk groen thumbnail
Uitverkocht
Heerlijk groen
Per stuk: € 27,00
€ 29,07 incl. BTW
Pakketinhoud: 14 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info
Duurzaam delen thumbnail
Uitverkocht
Duurzaam delen
Per stuk: € 30,00
€ 32,63 incl. BTW
Pakketinhoud: 13 art.
Inpaklocatie: 11
Meer info
Wij houden van eerlijk thumbnail
Uitverkocht
Wij houden van eerlijk
Per stuk: € 34,00
€ 38,59 incl. BTW
Pakketinhoud: 14 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info


Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10