Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Eindejaarsgeschenken

Kerstpakkettenplaza.nl biedt u een enorm assortiment eindejaarsgeschenken. Naast de vertrouwde kerstpakketten treft u een ruime keuze in eindejaarsgeschenken aan. Kiezen uit de lekkerste wijngeschenken of de heerlijke verwenpakketten van Rituals. Zeker bent u van het feit dat al onze eindejaarsgeschenken uw relatie met de ontvanger zal onderstrepen.

Eindejaarsgeschenken voor personeel of relaties bestellen

Bent u op zoek naar eindejaarsgeschenken voor uw personeel of relaties? Wij leveren een uitgebreid assortiment relatiegeschenken die perfect als eindejaarsgeschenk kunnen worden ingezet. Breng uw waardering tot uiting door het weggeven van een persoonlijk of stijlvol eindejaarsgeschenk. Eindejaarsgeschenken kunt u gemakkelijk online bestellen en worden snel geleverd.

Eindejaarsgeschenken 2018

Eindejaarsgeschenken kunnen perfect ingezet worden in de laatste maanden van het jaar of zelfs nog tijdens de jaarwisseling. Deze geschenken kunnen gebruikt worden ter promotie van een bedrijf of evenement maar zijn ook ontzettend leuk om iemand cadeau te doen.

Unieke eindejaarsgeschenken
 
Met een eindejaarsgeschenk van Kerstpakkettenplaza.nl geeft u eens wat anders dan een gewone fles wijn of een cadeaubon. Onze eindejaarsgeschenken zijn stuk voor stuk uniek, waardoor u uw werknemer een cadeau geeft waarmee hij/zij zich speciaal zal voelen en waarmee u als werkgever laat zien dat u zich daadwerkelijk moeite heeft gedaan. Het einde van het jaar betekent immers ook weer het begin van het nieuwe jaar en daar wil u als werknemer natuurlijk goed aan beginnen. Door uw waardering te tonen met een origineel eindejaarsgeschenk zullen uw werknemers bereid zijn zich volgende jaar weer net zo hard voor u in te zetten als afgelopen jaar.

Uw eindejaarsgeschenk
 
Voor een uniek eindejaarsgeschenk hoeft u niet meer naar de groothandel, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij namelijk een groot assortiment aan eindejaarsgeschenken online aan! Kerstpakkettenplaza.nl heeft voor iedere beurs wel een passend eindejaarsgeschenk. Vanaf deze pagina kunt u gemakkelijk een selectie maken uit de verschillende productgroepen waarin wij eindejaarsgeschenken aanbieden. Onze eindejaarsgeschenken kunnen indien gewenst nog aangevuld worden met andere artikelen en levensmiddelen. Heeft u liever een geheel op maat gemaakt eindejaarsgeschenk voor uw werknemers? Neem dan contact met ons op en vanaf 50 stuks zullen onze verkoopmedewerkers een uniek eindejaarsgeschenk met uw samenstellen. Neem nu een kijkje in onze webshop of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Maatwerk eindejaarsgeschenken

Wilt u echt eens iets heel anders? Kies dan voor een maatwerk eindejaarsgeschenk. Onze klantenservice is er op ingericht en helpt u graag om het ultieme geschenk te creëren voor uw medewerkers of relaties.


Waardering thumbnail
Uitverkocht
Waardering
Per stuk: € 25,00
€ 27,40 incl. BTW
Pakketinhoud: 32 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info
Kir royal thumbnail
Uitverkocht
Kir royal
Per stuk: € 30,00
€ 34,70 incl. BTW
Pakketinhoud: 17 art.
Inpaklocatie: 4
Meer info
Gelukkig 2019 thumbnail
Uitverkocht
Gelukkig 2019
Per stuk: € 35,00
€ 40,03 incl. BTW
Pakketinhoud: 20 art.
Inpaklocatie: 10
Meer info
Krachtig potje goud thumbnail
Uitverkocht
Krachtig potje goud
Per stuk: € 36,50
€ 40,24 incl. BTW
Pakketinhoud: 29 art.
Inpaklocatie: 4
Meer info
Teamwork op rolletjes thumbnail
Uitverkocht
Teamwork op rolletjes
Per stuk: € 40,00
€ 45,85 incl. BTW
Pakketinhoud: 14 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info
Teamplayers thumbnail
Uitverkocht
Teamplayers
Per stuk: € 45,00
€ 51,60 incl. BTW
Pakketinhoud: 21 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info
Zweeds vuur thumbnail
Uitverkocht
Zweeds vuur
Per stuk: € 48,50
€ 55,61 incl. BTW
Pakketinhoud: 18 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info
Stralend nieuwjaar thumbnail
Uitverkocht
Stralend nieuwjaar
Per stuk: € 59,00
€ 69,59 incl. BTW
Pakketinhoud: 17 art.
Inpaklocatie: 6
Meer info
Red nosed thumbnail
Uitverkocht
Red nosed
Per stuk: € 65,00
€ 74,31 incl. BTW
Pakketinhoud: 24 art.
Inpaklocatie: 10
Meer info
Geniet met bubbels thumbnail
Uitverkocht
Geniet met bubbels
Per stuk: € 80,00
€ 94,25 incl. BTW
Pakketinhoud: 16 art.
Inpaklocatie: 23
Meer info


Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10