Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Fairtrade kerstpakketten

Faitrade zet zich vooral in voor de arbeidsomstandigheden van boeren en andere producenten in ontwikkelingslanden. Deze producten zijn bijvoorbeeld herkenbaar aan het Max Havelaar Keurmerk of het EcoSocial keurmerk. Voor producten die onder deze keurmerken verkocht worden, krijgen de boeren een eerlijke prijs die de kosten van een sociaal- en milieuverantwoorde productie dekt. Daarnaast betalen de afnemers van fairtrade producten ook een soort van extra ontwikkelingspremie. Deze premie is onafhankelijk van de wereldmarktprijs en wordt gebruikt om in het land van herkomst en binnen de eigen gemeenschap, ontwikkelingsprojecten op te zetten. Denk daarbij aan onderwijs, gezondheidszorg, infrastructuur of organisatieversterking. Door een eerlijke prijs stijgt ook de levensstandaard van de mensen in deze gebieden. Op de langere termijn zorgt dit ook voor een positieve ontwikkeling voor de gehele regio.
Dat geldt uiteraard ook voor de producten die u vindt in onze Fairtrade kerstpakketten.

Fair Trade Original is een van de bekendste merken en herkenbaar aan de witte verpakkingen met het Fair Trade logo. Het merk staat voor eerlijk én heerlijk genieten. Fair Trade Original heeft geen winstoogmerk. Veel van deze producten dragen ook het Max Havelaar keurmerk. U kunt dus met een gerust hart en op een verantwoorde wijze genieten van al deze lekkere producten. Enkele kerstpakketten in ons assortiment zijn geheel samengesteld met louter producten van Fair Trade Original. Maar meestal betreft het een combinatie van fair trade en biologische producten. Zo creëren we een duurzaam kerstpakket wat geheel past binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De producten van Fair Trade Original voldoen aan strenge milieueisen, daarom zijn enkele producten zelfs biologisch gecertificeerd.

Geen filters gekozen
Thema
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!