Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Foodatelier kerstpakketten

Foodatelier kerstpakketten

Een atelier, een werkplaats, waar de keuken centraal staat voor de creatieve ontwikkeling van foodproducten. Deze themalijn is tevens gestoeld op het creëren van verpakkingen die duidelijk weergeven waar een foodatelier voor staat. De verpakkingen zijn ontworpen met prachtige krijttekeningen en sfeerbeelden, die een zeer eigentijdse look aan dit thema geven. De Foodatelier kerstproducten zijn eenvoudig te combineren met andere themalijnen waardoor er een grote variatie aan eigentijdse kerstpakketten ontstaat. Foodatelier kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!