Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Gele kerstpakketten

Gele kerstpakketten. In ons assortiment vindt u kerstpakketten uitgevoerd in de kleur geel. Niet de meest voorkomende kleur, maar toch hebben wij er altijd enkele in de collectie opgenomen. De kleur geel wordt altijd gecombineerd met andere kleuren zoals goud, zwart of oranje. Bekende A-merken verpakken hun artikelen natuurlijk ook in deze kleur. Deze sporen wij dan op en voegen we ze samen in één kerstpakket!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Gele kerstpakketten; kies voor mooi!

Gele kerstpakketten zijn niet de meest traditionele kerstgeschenken. Toch zitten ze vaak vol met A- merken en zijn ze een absolute topper voor de kerst. Wij hebben zo’n gevoel dat geel deze kerst wel eens het nieuwe rood zou kunnen worden. Bestel in het grootste kerstpakkettenassortiment van Nederland! Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor een mooi geel kerstpakket!

Geel kerstpakket is de mode

Geel is een flitsende kleur. Vandaar misschien, dat het een steeds vaker bestelde kerstpakkettenkleur is. De kleur is goed te combineren met andere flitsende kleuren als rood of blauw. Het is een kleur die, vaak in combinatie met goud, de uitstraling van een luxe kerstpakket heeft. Echter, keuze genoeg aan voordelige kerstpakketten!

Gele kerstpakketten; toppers

Omdat veel A-Merken gele verpakkingen hebben of maken is het voor ons een feest om deze kerstpakketten samen te stellen. De gele kerstpakketten van kerstpakkettenplaza.nl zijn elk jaar weer reden voor een feestje in menig bedrijf. En dat snappen wij! Stuk voor stuk hoge kwaliteit, dat verdient u ook deze kerst!