Gezonde kerstpakketten

Bent u op zoek naar een kerstpakket voor tijdens de feestdagen? Met een gezond kerstpakket verrast u uw medewerkers en relaties. Een ideaal geschenk om op een gezonde manier te genieten tijdens de kerstdagen. Daarna met een goede gezonde start het nieuwe jaar in! Met een gezond kerstpakket bent u al helemaal klaar voor de goede voornemens van het nieuwe jaar.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Producten

Geen producten gevonden!

Kerstpakket met saladeschaal

Kerstpakket met een saladeschaal! Wat een geweldig gezond kerstpakket! Al jaren een trouw en vast onderdeel van onze kerstpakkettencollectie. Meestal zijn de saladeschalen of saladebowls uitgevoerd in aardewerk of hout. Regelmatig aangevuld met prachtige saladecouvert! Een echte eyecatcher op de (kerst)tafel! Kerstpakketten met saladeschaal zijn een leuk geschenk voor uw medewerkers, collega’s of relaties tijdens de kerstdagen!

Duwtje in de rug

Er zijn veel mensen die met dezelfde voornemen het nieuwe jaar in gaan: gezonder leven. Met een gezond kerstpakket kunt u uw medewerker of relaties net dat extra duwtje in de rug geven. De kerstpakketten zijn zo samengesteld, dat genieten en gezond leven samen kunnen gaan. Een ideaal geschenk voor tijdens de kerstdagen en het nieuwe jaar dus!

Een goede start van het nieuwe jaar

Met een gezond kerstpakket gaat u goed de feestdagen en het nieuwe jaar in. Een goed begin is het halve werk. Naast dat deze kerstpakketten veel lekkernijen bevatten, zijn ze ook nog eens niet ongezond! Heeft u het perfecte kerstpakket nog niet gevonden? Wij van kerstpakkettenplaza.nl helpen u graag! Heeft u nog andere vragen over kerstpakketten of over uw bestelling? Kijk dan even bij onze meest gestelde vragen of neem contact op met de klantenservice.

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht