Goede doelen kerstpakketten

De goede doelen kerstpakketten doen het ieder jaar weer goed en de verwachting is dat ze ook dit jaar weer veel verkocht gaan worden. De eerste bestellingen komen al binnen en ook daarbij worden er veel goede doelen pakketten gekozen. Weet u al welke kerstpakketten u dit jaar gaat kiezen? Het kan ieder jaar weer een lastige keuze zijn, maar het belangrijkste is dat u weet hoeveel pakketten u nodig heeft en wat het budget is wat u te besteden heeft. Als u dat namelijk weet, kunt u gerichter zoeken en bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Voor ieder budget bieden wij u een mooi pakket aan, maar de vraag is wat zijn uw wensen? Wilt u uw werknemers verrassen met eten en drinken?

Met een traditioneel kerstpakket of juist met een van onze goede doelen pakketten? Zoveel mogelijkheden bij elkaar, goed om even de tijd te nemen en te bekijken wat de voordelen zijn als u bij ons gaat bestellen. Ook dat zal er zeker aan bijdragen dat u snel weet wat de keuze zal zijn. Wij helpen u ook graag met het uitzoeken van het juiste pakket. Maar als u al zeker weet dat u ook goede doelen wilt steunen, dan raden wij u de goede doelen pakketten aan, want dan maakt u uw werknemers blij, maar ook de goede doelen die u hierdoor via ons gaat steunen. U plaatst een bestelling van een goede doelen pakket en wij doneren namens u voor elk kerstpakket geld aan het goede doel.   

Goede doelen pakketten voor bedrijven

Bedrijven kunnen met de goede doelen pakketten allerlei goede doelen steunen en per pakket doneren wij twee euro aan een goed doel. Dit kan dus al aardig oplopen wanneer u bijvoorbeeld vijftig goede doelen pakketten nodig heeft. In de maand december kiezen veel bedrijven er voor om een bedrag te doneren aan een goed doel, puur om te laten zien dat zij een goed doel willen steunen en stilstaan bij alles wat de organisatie doet. Maar als u niet kunt kiezen uit al die goede doelen of u wilt het graag op een andere manier doen, dan kunt u voor onze goede doelen pakketten kiezen, want dan heeft u een kerstpakket voor uw personeel en er wordt een goed doel meteen gesteund. Gemakkelijker kan het haast niet en dat is dan ook wat wij graag aan u willen laten zien.

Doe wat extra’s voor het goede doel

Een goed doel steunen is iets wat steeds meer mensen doen, soms in het begin van het jaar, maar ook aan het einde van het jaar wordt dat steeds vaker gedaan. Heeft uw bedrijf dit jaar al een goed doel gesteund of wilt u dat nog gaan doen? Dan hebben wij voor u de goede doelen pakketten en daarin heeft u volop keuze. Wij kunnen samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn, maar u kunt daarvoor ook onze website bekijken en dan inzien welke pakketten u nu worden aangeboden. Door op de pakketten te klikken ziet u wat er in het pakket zit en wat de kosten zijn. Er kan ook altijd een offerte aan worden gevraagd als u graag wilt weten wat de totale kosten zijn, als u voor alle werknemers de goede doelen pakketten wilt bestellen.

Meer informatie goede doelen in combinatie met kerstpakketten

Als u meer te weten wilt komen over welke goede doelen pakketten er zijn en welke goede doelen er gesteund kunnen worden, dan kunt u deze informatie bij ons op de website vinden. Maar ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice of via de site het formulier invullen en uw vragen stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken met u. Het zou kunnen zijn dat u er niet helemaal uitkomt en twijfelt tussen de goede doelen pakketten, ook dan denken wij graag met u mee. Ook dit jaar kunt u uw werknemers weer volop verrassen. Een goede doelen pakket zal extra sympathiek gevonden worden. Hulp nodig? Maak gebruik van onze ervaring.

Goede doelen kerstpakketten
Thuiswinkel waarborg

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl

Feedback company
Bekijk alle 3570 beoordelingen
8.8 10
MVO Nederland E-commerce Europe