Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Steun Alertis met uw kerstpakket!Alertis, initiatiefnemer van Het Berenbos in Ouwehands Dierenpark Rhenen, zet zich in voor een beter leven voor beren in gevangenschap en in het wild. De stichting werkt samen met overheden en lokale organisaties aan projecten op het gebied van natuurbescherming, welzijn en educatie – en voorlichting.

Afgelopen jaren heeft de stichting veel beren die onder dieronvriendelijke omstandigheden leefden kunnen helpen. Een aantal van hen heeft een veilig onderkomen gekregen in Het Berenbos in Rhenen. Denk maar aan Mackenzie, de dansbeer uit Bosnië, Mascha de beer uit het Russisch Staatscircus en Dadon, de beer uit Moskou die optredens op een fietsje gekleed in een jurkje verzorgde. Alertis zet zich sinds de oprichting in voor beren in nood, en zal dat blijven doen.

Het is ook belangrijk om de beer in zijn eigen natuur te beschermen. Beren kunnen een bedreiging vormen voor schaapskuddes, boomgaarden en bijenkorven en ze komen op menselijk afval af. Alertis ondersteunt mensen, die in dezelfde gebieden wonen waar beren leven, door ze bijvoorbeeld herdershonden en elektrisch hekwerk te geven. Ook stimuleert Alertis de productie en het gebruik van zogenaamde ‘bear-proof’ afvalbakken. Door dit soort maatregelen komen beren niet te dicht bij mensen, worden gevaarlijke situaties voorkomen en lopen de beren minder risico om gedood te worden.

Gegevens

Postadres
Postbus 9, 3910 AA  Rhenen

Bezoekadres
Alertis en Het Berenbos bevinden zich in Ouwehands Dierenpark te Rhenen:
Grebbeweg 111, 3911 AV  Rhenen

T 0317 650 200
F 0317 613 727

www.alertis.nl

ING 85860
Rabobank 3799 69 777
ASN 880.04.75.272
KvK Utrecht 411 86 102Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10