Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Gouden kerstpakketten

Ook dit jaar zijn gouden kerstpakketten erg in trek. Het geeft een chique en exclusieve uitstraling. Wij zien dat het zoeken naar het beste kerstpakket vaak begint bij een prijscategorie en vervolgens kijkt men naar de kleur van het kerstpakket. Goud heeft van nature een luxe uitstraling en wordt al snel geassocieerd met ‘duur’. Maar wij hebben gouden kerstpakketten voor elke prijs. Naast de gouden uitstraling is ook de inhoud vaak luxe.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren

Gouden kerstpakketten kopen

Bent u op zoek naar indrukwekkende kerstpakketten met een echte kerstkleur? Kijkt u dan eens naar onze gouden kerstpakketten. Goud is een mooie kerstkleur en straalt luxe en kwaliteit uit. Daarom maken wij graag gebruik van deze kleur bij het samenstellen van onze kerstpakketten. Wilt u uw werknemers ook eens extra laten genieten van een prachtig kerstcadeau? Neem uw tijd en bekijk ons rijke assortiment.

Gouden kerstpakketten vergelijken

Door het enorm ruime aanbod aan kerstgeschenken op onze website, kan het soms lastig zijn om het perfecte kerstpakket te kiezen voor uw personeel. Om het u wat makkelijker te maken, hebben wij een handige zoekfunctie waarmee u op thema of product kunt zoeken. Dit doet u door bijvoorbeeld ‘goud’ in te typen als zoekopdracht. Vervolgens krijgt u een compleet overzicht van alle prachtige gouden kerstpakketten die wij te bieden hebben. Zo kunt u de kerstpakketten eenvoudig met elkaar vergelijken en uw favoriet(en) uitkiezen.

Gouden kerstpakketten bestellen

Heeft u het beste en meest geschikte kerstpakket gevonden voor uw mensen? Dan is het tijd om te bestellen via onze website. U kunt veilig en gemakkelijk de mooiste gouden kerstpakketten bij ons bestellen. Wanneer u uw gegevens en voorkeuren heeft doorgegeven, ontvangt u direct een vrijblijvende offerte van ons. Indien u akkoord gaat met de offerte, gaan wij ervoor zorgen dat uw kerstpakketten op het door u gewenste adres geleverd wordt wanneer u wilt.

Mocht u voor, tijdens of na het bestellen van uw kerstpakketten vragen hebben, neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen!