Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Gouden kerstpakketten

Ook dit jaar zijn gouden kerstpakketten erg in trek. Het geeft een chique en exclusieve uitstraling. Wij zien dat het zoeken naar het beste kerstpakket vaak begint bij een prijscategorie en vervolgens kijkt men naar de kleur van het kerstpakket. Goud heeft van nature een luxe uitstraling en wordt al snel geassocieerd met ‘duur’. Maar wij hebben gouden kerstpakketten voor elke prijs. Naast de gouden uitstraling is ook de inhoud vaak luxe.

Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!

Gouden kerstpakketten kopen

Bent u op zoek naar indrukwekkende kerstpakketten met een echte kerstkleur? Kijkt u dan eens naar onze gouden kerstpakketten. Goud is een mooie kerstkleur en straalt luxe en kwaliteit uit. Daarom maken wij graag gebruik van deze kleur bij het samenstellen van onze kerstpakketten. Wilt u uw werknemers ook eens extra laten genieten van een prachtig kerstcadeau? Neem uw tijd en bekijk ons rijke assortiment.

Gouden kerstpakketten vergelijken

Door het enorm ruime aanbod aan kerstgeschenken op onze website, kan het soms lastig zijn om het perfecte kerstpakket te kiezen voor uw personeel. Om het u wat makkelijker te maken, hebben wij een handige zoekfunctie waarmee u op thema of product kunt zoeken. Dit doet u door bijvoorbeeld ‘goud’ in te typen als zoekopdracht. Vervolgens krijgt u een compleet overzicht van alle prachtige gouden kerstpakketten die wij te bieden hebben. Zo kunt u de kerstpakketten eenvoudig met elkaar vergelijken en uw favoriet(en) uitkiezen.

Gouden kerstpakketten bestellen

Heeft u het beste en meest geschikte kerstpakket gevonden voor uw mensen? Dan is het tijd om te bestellen via onze website. U kunt veilig en gemakkelijk de mooiste gouden kerstpakketten bij ons bestellen. Wanneer u uw gegevens en voorkeuren heeft doorgegeven, ontvangt u direct een vrijblijvende offerte van ons. Indien u akkoord gaat met de offerte, gaan wij ervoor zorgen dat uw kerstpakketten op het door u gewenste adres geleverd wordt wanneer u wilt.

Mocht u voor, tijdens of na het bestellen van uw kerstpakketten vragen hebben, neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen!

Thuiswinkel waarborg

Klantbeoordelingen Kerstpakkettenplaza.nl

Feedback company
Bekijk alle 3825 beoordelingen
8.8 10
MVO Nederland E-commerce Europe