Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Green Collection kerstpakketten

Green Collection kerstpakketten

Green Collection kerstpakketten. Met de producten uit deze mooie groene kerstpakkettenlijn hebben we een groot aantal kerstpakketten samengesteld. Ze zijn namelijk uitstekend te mixen met andere verpakkingslijnen. Deze kerstlijn bevat heerlijke producten die opgenomen zijn in de traditionele kerstpakketten of in één van onze foodpakketten. In de groene kerstpakketten op onze site zult u deze lijn derhalve absoluut tegenkomen.  Green Collection kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!