Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben vandaag een leuke dagdeal!Doorloop het offerte- of besteltraject en vul bij Uw klantcode SANTA1510 in en profiteer direct van een leuke korting!


Let op! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en alleen geldig op 24 oktober 2021.


Groene kerstpakketten

Zowel kerstpakketten geheel in de kleur groen, als biologische kerstpakketten vindt u in deze categorie. Groen wordt geassocieerd met het natuurlijke. Het is ook de meest voorkomende kleur in de natuur en één van de meest voorkomende kerstpakkettenkleuren. Natuur staat voor vers en gezond. Kerstpakketten met een gezonde inhoud zijn daarom vaak ook uitgevoerd in groen om hier extra nadruk op te leggen. Ook biologische producten zitten vaak in groene kerstpakketten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Inpaklocatie Toon meer
Hoofd categorieën
Kleur (Hoofdkleur) Toon meer
Thema Toon meer
Voorkeuren
Producten Toon meer
Aantal artikelen Toon meer
Kerst thema’s Toon meer

GROENE KERSTPAKKETTEN; ALTIJD LEUK

Een groen kerstpakket is er voor iedereen! Wist u trouwens dat de kerstman vroeger een groen pak aan had? In onze groene kerstpakketten zitten kwalitatief hoogstaande producten. Daarmee hopen wij uw kerst onvergetelijk te maken. Met de mooiste merken voor een scherpe prijs in uw groene kerstpakket zit u zeker wel goed. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

MOOI VOORDELIG GROEN

Meer dan negentig procent van de Nederlandse werkgevers kiest jaarlijks voor een kerstpakket. En dat hoeft niet altijd duur te zijn! Kerstpakkettenplaza.nl heeft het grootste kerstpakkettenassortiment van Nederland. Hierin vindt u een breed aanbod aan voordelige groene kerstpakketten. Het gaat er tenslotte om dat u aan uw medewerkers denkt en ze bedankt.

KERSTPAKKETTEN; GROEN MOET JE DOEN

De decembermaand komt steeds dichterbij! Heeft u al een kerstpakket weten te bemachtigen? Een groen kerstpakket zorgt gegarandeerd voor blije gezichten onder uw medewerkers. Het uitdelen van een kerstpakket is elk jaar weer een feest, maakt u het in 2021 extra bijzonder? Met één van onze groene kerstpakketten schiet u sowieso in de roos.