Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Groene kerstpakketten

Zowel kerstpakketten geheel in de kleur groen, als biologische kerstpakketten vindt u in deze categorie. Groen wordt geassocieerd met het natuurlijke. Het is ook de meest voorkomende kleur in de natuur en één van de meest voorkomende kerstpakkettenkleuren. Natuur staat voor vers en gezond. Kerstpakketten met een gezonde inhoud zijn daarom vaak ook uitgevoerd in groen om hier extra nadruk op te leggen. Ook biologische producten zitten vaak in groene kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Toon meer
Thema
Voorkeuren
Toon meer
Producten
Toon meer
Aantal artikelen
Toon meer
Inpaklocatie
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

GROENE KERSTPAKKETTEN; ALTIJD LEUK

Een groen kerstpakket is er voor iedereen! Wist u trouwens dat de kerstman vroeger een groen pak aan had? In onze groene kerstpakketten zitten kwalitatief hoogstaande producten. Daarmee hopen wij uw kerst onvergetelijk te maken. Met de mooiste merken voor een scherpe prijs in uw groene kerstpakket zit u zeker wel goed. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

MOOI VOORDELIG GROEN

Meer dan negentig procent van de Nederlandse werkgevers kiest jaarlijks voor een kerstpakket. En dat hoeft niet altijd duur te zijn! Kerstpakkettenplaza.nl heeft het grootste kerstpakkettenassortiment van Nederland. Hierin vindt u een breed aanbod aan voordelige groene kerstpakketten. Het gaat er tenslotte om dat u aan uw medewerkers denkt en ze bedankt.

KERSTPAKKETTEN; GROEN MOET JE DOEN

De decembermaand komt steeds dichterbij! Heeft u al een kerstpakket weten te bemachtigen? Een groen kerstpakket zorgt gegarandeerd voor blije gezichten onder uw medewerkers. Het uitdelen van een kerstpakket is elk jaar weer een feest, maakt u het in 2020 extra bijzonder? Met één van onze groene kerstpakketten schiet u sowieso in de roos.