Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Groene kerstpakketten

Zowel kerstpakketten geheel in de kleur groen, als biologische kerstpakketten vindt u in deze categorie. Groen wordt geassocieerd met het natuurlijke. Het is ook de meest voorkomende kleur in de natuur en één van de meest voorkomende kerstpakkettenkleuren. Natuur staat voor vers en gezond. Kerstpakketten met een gezonde inhoud zijn daarom vaak ook uitgevoerd in groen om hier extra nadruk op te leggen. Ook biologische producten zitten vaak in groene kerstpakketten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren

GROENE KERSTPAKKETTEN; ALTIJD LEUK

Een groen kerstpakket is er voor iedereen! Wist u trouwens dat de kerstman vroeger een groen pak aan had? In onze groene kerstpakketten zitten kwalitatief hoogstaande producten. Daarmee hopen wij uw kerst onvergetelijk te maken. Met de mooiste merken voor een scherpe prijs in uw groene kerstpakket zit u zeker wel goed. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

MOOI VOORDELIG GROEN

Meer dan negentig procent van de Nederlandse werkgevers kiest jaarlijks voor een kerstpakket. En dat hoeft niet altijd duur te zijn! Kerstpakkettenplaza.nl heeft het grootste kerstpakkettenassortiment van Nederland. Hierin vindt u een breed aanbod aan voordelige groene kerstpakketten. Het gaat er tenslotte om dat u aan uw medewerkers denkt en ze bedankt.

KERSTPAKKETTEN; GROEN MOET JE DOEN

De decembermaand komt steeds dichterbij! Heeft u al een kerstpakket weten te bemachtigen? Een groen kerstpakket zorgt gegarandeerd voor blije gezichten onder uw medewerkers. Het uitdelen van een kerstpakket is elk jaar weer een feest, maakt u het in 2021 extra bijzonder? Met één van onze groene kerstpakketten schiet u sowieso in de roos.