Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Heerlijk kerstpakket

Heerlijk staat voor kwaliteit, Heerlijk staat voor dat product dat net dat beetje beter is waardoor die smaaksensatie ontstaat die u zo graag wil hebben. De producten zijn een perfecte aanvulling op afbakproducten zoals bakmixen van Robèrt en de Robèrt pizzamix. U herkent Heerlijk aan de moderne, zwarte verpakking met elegante afwerking.

Geen filters gekozen
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!

Heerlijk kerstpakket van Robèrt!

De kerstpakketten van Robèrt van Beckhoven staan voor kwaliteit! De meester bakker is een autoriteit op het gebied van lekker eten. Robèrt deelt zijn kennis van lekkernijen graag in onze kerstpakketten. Denk bij een heerlijk kerstpakket bijvoorbeeld aan een taartbakmix of cakevorm.

Heerlijk met de paplepel ingegoten

Als zoon van een banketbakker wist Robèrt al vroeg hoe de vork in de steel zat. Na zijn opleiding afgerond te hebben neemt Robèrt een aantal jaren later de bakkerij van zijn vaker over. En daar stopt hij niet! Met een kerstpakkettenlijn, een restaurant, een theatershow en nog veel meer is Robèrt een echt multitalent.

Een heerlijk kerstpakket; vakwerk

Het is absoluut vakwerk om een heerlijk kerstpakket samen te stellen. Omdat de verwachtingen bij u hoog gespannen zijn is het altijd weer spannend. Toch lukt het Robèrt, samen met onze kerstpakkettenexperts, altijd weer om het perfecte kerstgeschenk te maken.