Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Heerlijk kerstpakket

Heerlijk staat voor kwaliteit, Heerlijk staat voor dat product dat net dat beetje beter is waardoor die smaaksensatie ontstaat die u zo graag wil hebben. De producten zijn een perfecte aanvulling op afbakproducten zoals bakmixen van Robèrt en de Robèrt pizzamix. U herkent Heerlijk aan de moderne, zwarte verpakking met elegante afwerking.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Heerlijk kerstpakket van Robèrt!

De kerstpakketten van Robèrt van Beckhoven staan voor kwaliteit! De meester bakker is een autoriteit op het gebied van lekker eten. Robèrt deelt zijn kennis van lekkernijen graag in onze kerstpakketten. Denk bij een heerlijk kerstpakket bijvoorbeeld aan een taartbakmix of cakevorm.

Heerlijk met de paplepel ingegoten

Als zoon van een banketbakker wist Robèrt al vroeg hoe de vork in de steel zat. Na zijn opleiding afgerond te hebben neemt Robèrt een aantal jaren later de bakkerij van zijn vaker over. En daar stopt hij niet! Met een kerstpakkettenlijn, een restaurant, een theatershow en nog veel meer is Robèrt een echt multitalent.

Een heerlijk kerstpakket; vakwerk

Het is absoluut vakwerk om een heerlijk kerstpakket samen te stellen. Omdat de verwachtingen bij u hoog gespannen zijn is het altijd weer spannend. Toch lukt het Robèrt, samen met onze kerstpakkettenexperts, altijd weer om het perfecte kerstgeschenk te maken.