Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben vandaag een leuke dagdeal!Doorloop het offerte- of besteltraject en vul bij Uw klantcode SANTA1510 in en profiteer direct van een leuke korting!


Let op! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en alleen geldig op 24 oktober 2021.


Heerlijk kerstpakket

Heerlijk staat voor kwaliteit, Heerlijk staat voor dat product dat net dat beetje beter is waardoor die smaaksensatie ontstaat die u zo graag wil hebben. De producten zijn een perfecte aanvulling op afbakproducten zoals bakmixen van Robèrt en de Robèrt pizzamix. U herkent Heerlijk aan de moderne, zwarte verpakking met elegante afwerking.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Kerst thema’s

Geen producten gevonden!

Heerlijk kerstpakket van Robèrt!

De kerstpakketten van Robèrt van Beckhoven staan voor kwaliteit! De meester bakker is een autoriteit op het gebied van lekker eten. Robèrt deelt zijn kennis van lekkernijen graag in onze kerstpakketten. Denk bij een heerlijk kerstpakket bijvoorbeeld aan een taartbakmix of cakevorm.

Heerlijk met de paplepel ingegoten

Als zoon van een banketbakker wist Robèrt al vroeg hoe de vork in de steel zat. Na zijn opleiding afgerond te hebben neemt Robèrt een aantal jaren later de bakkerij van zijn vaker over. En daar stopt hij niet! Met een kerstpakkettenlijn, een restaurant, een theatershow en nog veel meer is Robèrt een echt multitalent.

Een heerlijk kerstpakket; vakwerk

Het is absoluut vakwerk om een heerlijk kerstpakket samen te stellen. Omdat de verwachtingen bij u hoog gespannen zijn is het altijd weer spannend. Toch lukt het Robèrt, samen met onze kerstpakkettenexperts, altijd weer om het perfecte kerstgeschenk te maken.