Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Italian Classics kerstpakketten

Italian Classics kerstpakketten

Deze Italiaans lijn is ontwikkeld met oog voor detail, in een stijlvolle verpakking. Dit graag geziene thema in de kerstpakketten is met sierlijke krullen en decoratieranden vormgegeven. Ze niet zouden misstaan in een Italiaanse delicatessenzaak. De Italiaanse keuken is één van de meest geliefde keukens ter wereld. Daarom mag ze zeker niet ontbreken als thema binnen de huidige kerstpakketten lijnen. De verpakkingen omgeven klassiekers zoals nougat, pesto en pasta, maar ook een aantal verrassende producten! Denk aan overheerlijke lemon cake, iced coffee en een gerookte tonijn citroen oregano. Italian Classics kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!