Kerstcadeau voor het personeel

Bent u op zoek naar een kerstcadeau voor uw personeel in 2023? Kijk naar de fraaie kado’s, die wij u kunnen bieden. Ieder jaar zijn veel bedrijven op zoek naar een leuk kerstcadeau voor het personeel en daar helpen wij graag bij. De pakketten die ieder jaar telkens weer in de smaak vallen zijn de traditionele kerstpakketten. Het zijn de kerstpakketten die u van vroeger bent, bij deze pakketten is er vaak aan iedereen gedacht. Zoveel moois en lekkers bij elkaar, waarmee u de traditie van het ‘oude’ kerstpakket in ere kunt houden. Misschien is het voor u wel de eerste keer dat u een kerstcadeau aan medewerkers gaat overhandigen. Hoe denkt u over een traditioneel kerstcadeau? Neem een kijkje bij ons aanbod en geniet van al dat moois. U ziet dan ook meteen dat er verschillende prijzen zijn waar u uit kunt kiezen. Voor ieder budget vindt u een kerstcadeau voor uw medewerkers. Het ene jaar heeft u misschien veel geld te besteden per werknemer en het andere jaar wat minder, geen zorgen, want bij ons vindt u altijd een uniek kerstcadeau waar u uw personeel mee kunt verrassen in 2023.

Welk kerstcadeau kiest u voor uw medewerkers?

Het kerstcadeau dat u in 2023 voor uw personeel gaat kiezen is nu nog onbekend, maar dat hoeft niet lang zo te blijven. Het kan namelijk erg snel duidelijk worden wat voor kerstcadeau bij u en uw medewerkers in de smaak valt. Door een kijkje te nemen bij de verschillende kerstcadeaus, weet u wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk wilt u graag de inhoud van een pakket kunnen zien en een goed beeld hebben van een kerstcadeau voor uw werknemers. Daar hebben wij dan ook aan gedacht en bij ons vindt u dan ook bij alle kerstcadeaus een afbeelding, zodat u weet wat u uw personeel gaat overhandigen met de feestdagen. Het zou zomaar kunnen zijn dat u een bepaalde kleur erg mooi vindt, een blauw kerstpakket, of kiest u liever voor rood? Er zijn speciale kerstcadeaus die een bepaalde kleur hebben en daar is dan ook bij de andere producten rekening mee gehouden. Ook kunt u denken aan gouden of zilveren kerstpakketten. Maar u kunt ook denken aan foodpakketten of aan drankpakketten. Het is maar net waar dat u naar op zoek bent en waar dit jaar uw voorkeur naar uit gaat. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de variatie, die is er namelijk genoeg. Het gaat er echt om wat u als kerstcadeau aan uw werknemers wilt geven. Een mooi kerstkado medewerkers overhandigen geeft een fijn en warm gevoel. Uw personeel zal het erg leuk vinden om een kerstcadeau te krijgen en het zal voor hen dan ook als een verrassing komen. Dit maakt het extra leuk, daarom wilt u als werkgever een bijzonder kerstcadeau overhandigen aan uw personeelsleden. Wij hebben daar ook in 2023 weer aan gedacht en denken met u mee als u daar behoefte aan heeft. Bij ons kunt u ook een bestaand kerstcadeau kiezen en dan een paar producten inruilen (zodat het pakket nog meer op maat worden gemaakt). Deze mogelijkheid bieden wij  bij een minimale afname van vijftig stuks. Een mooie kans om er nog meer een persoonlijk  kerstcadeau van te maken.

Online kerstcadeau personeel 2023

Bij ons heeft u de mogelijkheid om online een kerstcadeau voor werknemers te bestellen. Dit kan erg snel gerealiseerd zijn. Binnen een paar minuten kan het hele bestelproces doorlopen zijn. Maar wij willen u graag informeren over onze mogelijkheden en het voordeel dat u heeft als u op tijd uw kerstcadeau voor uw personeel gaat bestellen. Als u namelijk op tijd bestelt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat alles op tijd wordt geleverd. Is een bepaald product of pakket niet meer voorradig  dan kunnen wij uw kerstcadeau nabestellen, mits wij uw bestelling op tijd ontvangen.

Een kerstcadeau vinden voor uw werknemers?

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat een kerstpakket op tijd en naar wens geleverd kan worden. Daarom vragen wij u ook met klem om op tijd te bestellen, zodat wij u niet teleur hoeven stellen. Mogelijkheden zijn er bij ons genoeg! U kunt een standaard kerstpakket kiezen, een goede doelen pakket, een traditioneel kerstpakket of een foodpakket. Maar u kunt ook zelf een pakket samenstellen en voor 1 november 2023 een van onze showrooms bezoeken. Hier kunt u alle producten vinden en dan kunt u zelf een kerstcadeau samenstellen. Of dat bij u ook in de smaak valt, hangt er vanaf wat u te besteden heeft en wat uw wensen zijn. Bekijkt u daarom goed wat het budget is per personeelslid en wat u ongeveer in gedachten heeft als kerstcadeau voor uw werknemers. Misschien wilt u wel een speciaal themapakket en dan kunt u bij ons op de website veel kerstpakketten vinden. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen, zodat wij u verder kunnen informeren.

Bestel uw kerstcadeau voor uw werknemers 

Als u bepaalde wensen heeft, dan horen wij dat ook graag, zodat wij u van passend advies kunnen voorzien. U kunt ook direct geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen door het formulier op onze site in te vullen. Als u andere vragen of opmerkingen heeft, dan horen wij dat graag van u, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u uw personeel een fantastisch kerstcadeau kunt overhandigen in 2023. Hierdoor kunt u het jaar 2023 mooi afsluiten en samen proosten op een nieuw jaar. Op naar weer een succesvol jaar en breng een toost uit op een fijne samenwerking! Zo kunt u ook uw zakenrelaties een mooi kerstcadeau overhandigen en hen op deze manier bedanken voor een fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Ze zullen zich vereerd voelen en het zeer waarderen dat u aan hen denkt. Een goed idee om deze zakelijke contacten warm te houden. Neemt u rustig een kijkje op onze website en dan horen wij van Kerstpakkettenplaza.nl graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Kerstkado kopen voor uw personeel?