Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstgeschenken idee

Kerstgeschenken idee

Met de feestdagen wilt u zeer waarschijnlijk ook wat extra doen voor uw werknemers. Een mooi gebaar dat zij zeker zullen waarderen. Maar heeft u al een leuk idee of wilt u zich eerst laten inspireren? Kerstpakkettenplaza.nl helpt u graag daarbij. Wat dacht u van een mooie foto op linnen, mooie vakantiefoto’s, een foto van een kerstdiner met de hele familie, een foto van het gezin, de kinderen, het kan allemaal vast worden gelegd op een schilderij. Een prachtig resultaat en een mooi cadeau om te geven. Maar u kunt ook een tijdschriftenbon kiezen, zodat uw werknemers zelf een leuk blad uit kunnen kiezen dat ze graag lezen, of een drankpakket, een foodpakket misschien, het behoort hier allemaal tot de mogelijkheden. Om tot een goede keuze te komen voor een mooi kerstgeschenk zijn er een aantal dingen belangrijk. Deze bespreken we nu met u:

 

  • Het bepalen van het budget is van groot belang. U bepaalt zelf namelijk het budget voor het cadeau van uw werknemers.
  • Aan de hand daarvan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen met daarin uw wensen. Door de offerte kunt u zien of dat hetgeen u wenst ook mogelijk is binnen het budget.
  • Samenstellen kerstpakketten, dit kunt u zelf doen als u weet wat het budget is en wat haalbaar is. Een leuke bezigheid!
  • Als het pakket samen is gesteld, dan heeft u uw mooiste idee gerealiseerd. U heeft u persoonlijk ingezet en tijd besteed aan uw medewerkers. Vervolgens kunt u de rest uit handen geven.
  • Kerstpakkettenplaza.nl regelt namelijk de bezorging e.d. voor u en daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Bij ons kunt u zich volop laten inspireren door alle kerstgeschenken. U maakt de keuze en dan zit uw werk er op. Vervolgens wordt alles voor u gedaan! U ontvangt uw bestelling verzorgd en op tijd, daar kunt u op rekenen.

 

Online kerstpakketteninspiratie

Bij ons vindt u veel kerstinspiratie en kunt u al snel in de stemming komen. Vele kerstpakketten bieden ook mooie duurzame geschenken aan, zoals een plaid zodat u het niet koud hoeft te hebben, een snijplank, kommen om te serveren, bakjes, glazen, het kan allemaal in een kerstpakket aanwezig zijn. Door goed te bekijken wat de kerstpakketten als inhoud hebben, weet u wat u uw werknemers het beste kunt geven. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, kan het soms lastig zijn om zelf een keuze te maken, maar u weet als geen ander wat uw werknemers graag willen. Het hele jaar door werkt u samen en is het goed dat u deze inspiratie en ideeën nu om gaat zetten naar een mooi kerstgeschenk. Bij ons kunt u dit gegarandeerd vinden, voor ieder budget en voor iedere werknemer. Als u twijfelt of u heeft bepaalde wensen, dan kunnen wij altijd voor u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze klantenservice staat namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om met u mee te denken. Wij nemen graag de zorgen van u over en zijn u graag van dienst. Kom op onze site voor inspiratie en maak een keuze. Heeft u daarbij hulp nodig? Meld het! Door onze ervaring kunnen wij u met raad en daad bijstaan.

 

Kerstpakketten, kerstgeschenken, online bestellen is voordelig en snel

Of dat u nu denkt aan mooie kerstpakketten of mooie kerstgeschenken, online kan alles snel en gemakkelijk geregeld worden. Wij bieden u veel aan en dankzij ons ruime assortiment kunnen wij u ook snel van dienst zijn. Wij zijn het hele jaar door bezig om de mooiste en beste pakketten samen te stellen en nu is het weer tijd om deze vol trots aan u te tonen. De komende weken vindt u op onze site de kerstpakketten voor 2016 en daar kunt u gegarandeerd een keuze uit maken. De eerste kerstpakketten staan weer online dus laat u inspireren. Voor de beste kerstgeschenken en de kerstgeschenken ideeën moet u een kijkje nemen op Kerstpakkettenplaza.nl. 

 

Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10