Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Kerstgeschenken met opbergkrat

Kerstgeschenken met een opbergkrat, oftewel kerstpakketten met een krat. Handige kerstpakketten zijn dit met een blijvend geschenk dat multifunctioneel is. Makkelijk om achter in de kofferbak opgevouwen neer te leggen zodat u altijd een opbergmogelijkheid voor uw boodschappen bij de hand hebt. Ook een opbergmand voor hobby spullen of wat dan ook vallen onder deze categorie. Zo haalt u een handig item in huis wat zorgt voor veel opberg gemak. In enkele gevallen zitten alle producten verpakt in deze opbergkratten, dit staat dan duidelijk in de inhoudsomschrijving. In andere gevallen is er voor een extra omdoos gekozen.

Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Toon meer
Thema
Voorkeuren
Toon meer
Producten
Toon meer
Aantal artikelen
Inpaklocatie
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten