Kerstgeschenken

Als u aan kerstgeschenken denkt, wat gaat er dan door u heen? Meestal denken mensen aan eten en drinken bij een kerstpakket, maar wat dacht u van een heerlijk rituals- en wellnesspakket? Rituals staat bekend als een wereldmerk en zal home en body cosmetics met elkaar combineren. Het zijn stuk voor stuk heerlijke producten. De gewone dingen worden vanaf nu weer bijzonder en daar gaat iedereen volop van genieten. Lichamelijk en geestelijk welzijn zijn belangrijke voorwaarden voor een gezond en gelukkig leven. Daarom is het goed om als werkgever ook voor te zorgen een kerstgeschenk klanten. Een prachtig kerstgeschenk waar uw relaties volop van zullen genieten.  

Verrassende kerstgeschenken

Wat is er nou leuker dan uw relaties verrassen met de feestdagen met een zakelijk kerstgeschenk? U heeft hier om te beginnen een uitgebreide keuze waar dat u iedereen mee kunt laten zien dat u blij bent met uw relatie. Het is namelijk een blijk van waardering wanneer u hen met de feestdagen extra gaat verrassen met een kerstgeschenk relaties. Wij werken daar graag aan mee. Enkele manieren waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

  • Bij ons vindt u een groot assortiment en een grote voorraad aan kerstgeschenken.
  • Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 25.000 tevreden relaties.
  • 100% kwaliteitsgarantie en 100% tevredenheidsgarantie.
  • De beste service, scherpe prijzen en 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Het zijn voordelen waar u van kunt profiteren als bij ons voor de kerstgeschenken gaat kiezen. U heeft het als werkgever vaak erg druk en dat is zeker het geval aan het einde van het jaar. Nog geen idee van ‘kerstpakket ideeën’? Daarom helpen wij u graag een handje. Het regelen van de kerstgeschenken volgens uw wensen nemen wij graag van u over. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze te maken uit ons aanbod. U kunt de stappen op de website volgen en zo zijn u en uw relatie met de feestdagen gegarandeerd van een mooi kerstgeschenk. Wat dat cadeau precies zal inhouden, dat is aan u.

Kerstgeschenk bestellen
Kerstgeschenk bestellen

Kerstgeschenken bekijken

Om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden rondom de kerstgeschenken die wij aanbieden, kunt u nu een kijkje nemen in ons assortiment. U kunt zelf een categorie kiezen en daarbinnen weer een nieuwe keuze maken. Als u vragen heeft over bepaalde kerstgeschenken of u wilt graag een offerte aanvragen, dan kunt u ons altijd bereiken. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om u van dienst te zijn. Wacht u daarom niet langer als u traditionele kerstgeschenken zoekt, wij zijn er voor u. Anderen verrassen met een pakket geeft u veel voldoening en uw medewerkers zullen dit waarderen, dat zult u ervaren. Voor de beste kerstgeschenken bent u bij ons aan het juiste adres!   

Klik op de afbeelding en start met zoeken naar de leukste kerstpakketten en kerstgeschenken!

Kerstgeschenk 2022
Kerstgeschenk 2022

Hoge kwaliteit kerstgeschenken voor een lage prijs

Bij onze kerstgeschenken kunt u kiezen uit eten of spullen of een combinatie tussen beide. Ook exclusieve kerstpakketten hoeven overigens niet duur te zijn. Doordat Kerstpakkettenplaza.nl al meer dan 20 jaar ervaring heeft en één van de grootste leveranciers voor kerstgeschenken en kerstpakketten is, kunnen wij bijzonder scherp inkopen. Op al onze kerstpakketten met laagste prijs garantie ontvangt u ook kwaliteitsgarantie. Ook een laag geprijsd kerstgeschenk is nog steeds van de beste kwaliteit.

Kerstgeschenken voor iedereen

Wij geloven in een inclusieve samenleving. Omdat bij ieder bedrijf unieke mensen werken en kerst voor iedereen is, vindt u dit terug in ons aanbod kerstgeschenken. Van dieetwensen, zoals glutenvrije kerstpakketten, een Halal kerstpakket of alcoholvrij kerstpakket, tot kerstpakketten voor mannen of vrouwen. Ook kerstgeschenken op maat is mogelijk wanneer u op tijd bestelt. U kunt alle kerstgeschenken online bestellen. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Dan helpen we u graag verder.

Kerstgeschenken bestellen
Kerstgeschenken bestellen

Verwen en wellness kerstgeschenken

Het kerstgeschenk Rituals is ieder jaar weer uitverkocht. Wanneer u een kerstgeschenk Rituals wilt kopen, bestel deze dan alvast in de zomer. Echter kunnen ook andere kerstgeschenken voor medewerkers dat verwen en wellness gevoel uitstralen. Een sauna kerstgeschenk met badjas is er zowel voor heren als dames. Deze kerstgeschenken zijn net zo leuk en kunnen meestal ook als last minute kerstgeschenk geleverd worden. Denk bij een verwen kerstpakket ook aan heerlijk eten en drinken of spullen om het in huis gezellig te maken.

Kerstgeschenken 2022
Kerstgeschenken 2022

Brievenbus kerstgeschenken

Niet alle collega’s werken vanuit kantoor, zeker in de coronatijd komt niet iedereen naar de zaak of zijn er collega’s die elders in het land wonen. Een brievenbus kerstpakketje is hiervoor ideaal. Deze kunnen gemakkelijk verzonden worden. De meeste zakelijke kerstgeschenken sturen wij in Nederland en België, echter op verzoek kunnen wij ook kerstgeschenken in Duitsland leveren. We hebben als leverancier van kerstgeschenken met het grootste assortiment altijd veel om uit te kiezen.

Kerstgeschenk kopen
Kerstgeschenk kopen

Kleine kerstgeschenken

Een groot kerstpakket is leuk, maar vergeet niet dat kleine kerstgeschenken net zo’n gevoel van waardering kunnen geven. En, dat is toch precies waar het om gaat met een kerstgeschenk bestellen? Kleine kerstgeschenken kopen is niet duur en verzending kan indien nodig door de brievenbus.

Kerstgeschenken kopen
Kerstgeschenken kopen

Wanneer kerstgeschenken bestellen?

Kerstgeschenken bestellen de meeste bedrijven in de maanden juli – november. Er is dan volop keus en extra mogelijkheden. Zelf kerstgeschenken samenstellen behoort dan tot de mogelijkheden. Er is keuze voor kerstgeschenken met logo en in huisstijl. Voor alle speciale wensen is dan ruimschoots de tijd. Echter wanneer het voorkomt dat u het kerstgeschenk vergeten bent, dan leveren wij nog tot 23 december kerstgeschenken. Er is dan minder keus in ons grote aanbod, maar er valt altijd nog wel wat te kiezen in leuke kerstgeschenken voor jouw medewerkers. Volgend jaar wel even in uw agenda zetten: juli is dé bestelmaand voor kerstgeschenken bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Te laat met kerstgeschenken bestellen?

Wanneer u te laat bent met kerstgeschenken bestellen, dan helpen we alsnog graag. Wij kunnen van tevoren kijken of een zakelijk kerstgeschenk afhalen nog een optie is. Lukt dit niet? Verras dan je medewerkers en collega’s alsnog met een eindejaarsgeschenk of nieuwjaarsgeschenk. Ook dan kan een wijn, bier of champagne nieuwjaarsgeschenk perfect zijn.

Kerstgeschenk kiezen
Kerstgeschenk kiezen

Kerstgeschenken food

De decembermaand draait om lekker eten. Om al uw medewerkers van heerlijk eten te voorzien in deze maand, hebben wij van Kerstpakkettenplaza.nl heel veel lekkere kerstpakketten en kerstgeschenken. Voor iedereen is er iets, denk aan een glutenvrij kerstgeschenk, Halal kerstgeschenk of non-alcoholisch kerstgeschenk. Daarnaast zijn de thema kerstgeschenken leuk, dit kan een kleur zijn, zoals overeenkomstig met uw huisstijl. Is uw logo groen? Koop dan een groen kerstgeschenk. Ook kan het thema outdoor, wellness, roadtrip, winter, lokaal of duurzaam zijn. Bedenk wat bij uw bedrijf past, of laat u inspireren door ons en neem contact op.

Elektronica, interieuraccessoires of ander non food kerstgeschenk

Wanneer u bijzondere kerstpakketten kiest dan heeft uw collega of een medewerker van uw bedrijf daar het hele jaar plezier van. Met kerstgeschenken online bestellen, kiest u zelf wat het leukste is voor uw medewerkers. Voorbeelden zijn een BBQ, vuurschaal, interieuraccessoires, of in een categorie elektronica apparaten zoals een blender voor smoothies, draadloze oordopjes of een karaokeset. Een zakelijk kerstgeschenk hoeft niet zakelijk te zijn, maar kan een toevoeging zijn aan iemands leven waardoor diegene een warme band met het bedrijf waar hij of zij werkt voelt.

Zakelijk kerstgeschenk

Een zakelijk kerstgeschenk kan een fles wijn of bier pakket zijn met uw eigen bedrijfslogo, dit valt bij iedereen in de smaak. Maar, denkt u ook eens aan thema’s die aansluiten bij uw branche of bij de hobby’s van mensen. Heeft u echt geen inspiratie voor kerstgeschenken? Koop dan geschenken met thema kerst. Leuke pakketten met warme fleece dekentjes, gezellige sfeerlichtjes, winterse mokken voor chocolademelk of andere knusse spulletjes en lekkere hapjes. Een zakelijk kerstgeschenk geven, geeft uw medewerker, collega, externe relatie of klanten een warm, persoonlijk gevoel.

Kerstgeschenk klanten

Steeds meer bedrijven kiezen voor een kerstgeschenk klanten, medewerkers en andere relaties. Door de lage prijzen kerstgeschenken die tegenwoordig mogelijk zijn, kan dit ook prima. Met kerstgeschenken onder 20 euro kan iedereen verrast worden. Moet u eens kijken naar wat zo’n attent gebaar doet met uw relaties. Een kerstgeschenk relaties kan ook, wanneer u tijdig bestelt, voorzien worden van uw bedrijfslogo. Dit maakt het natuurlijk tot een heel leuk cadeautje. Leuker dan de standaard relatiegeschenken, en met kerst of nieuwjaar heeft u direct een reden om uw klanten of relaties in het zonnetje te zetten.

Hulp bij kerstgeschenken bestellen

Alle kerstgeschenken die op de site staan en waar geen banner met uitverkocht doorheen staat, zijn nog leverbaar. In de maand juli is het aanbod uiteraard het grootst. Zo groot, dat Kerstpakkettenplaza.nl zichzelf leverancier kerstgeschenken met het grootste assortiment mag noemen. Dit assortiment is zo divers dat wat hulp met kiezen wel fijn is. Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee om het perfecte kerstgeschenk voor uw relaties te vinden.

Kerstgeschenken kiezen
Kerstgeschenken kiezen