Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kroon op je werk kerstpakketten

Kroon op je werk kerstpakketten

Kroon op je werk kerstpakketten. Deze prachtige kerstlijn is speciaal ontworpen om uw medewerkers en relaties enorm te bedanken voor afgelopen jaar. Een jaar waarin we met z’n allen het Corona virus het hoofd hebben moeten bieden. Een onverwachte tegenstander die getracht is met veel inzet, creativiteit en doorzettingsvermogen te weerstaan. Het heeft veel gekost, op alle fronten en we zijn er nog niet. Maar laten we niet vergeten dat er veel en uitstekend werk is verricht. Om daar extra aandacht aan te geven, hebben wij gemeend deze speciale verpakkingen te maken. Verpakkingen met uitingen die uw complimenten weergeven. Een kroon op je werk – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!