Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakket met een trolley

Chique op stap met een prachtige koffer. Alle kerstpakketten met een trolley die wij tentoonstellen zijn prachtige kado’s. Een kerstpakket met een trolley is erg leuk om te krijgen, zowel voor haar als voor hem. Een hardcase trolley is een bruikbaar item als u op reis gaat. Hierin blijven u spullen en kleding beschermd en netjes. Door middel van wieltjes is het vervoeren gemakkelijk.

Geen filters gekozen
Producten
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!

Kerstpakket met trolley; even op reis

Met een kerstpakket met trolley verrast u uw relaties en medewerkers! Een kerstpakket met trolley is een keer wat anders! Zo een nieuwe trolley is natuurlijk gelijk een teken om op reis te gaan. Daarnaast zitten er bij de trolley kerstpakketten ook nog eens lekkernijen en andere feestelijke artikelen. Dat wordt dus heerlijk genieten en lekker op reis gaan! Een ideaal geschenk om te geven tijdens de kerstdagen.

Op avontuur met een nieuwe trolley

Dit kerstpakket is de perfecte voorbereiding voor het volgende avontuur! Tijd voor een vakantie met een nieuwe trolley. Een trolley kerstpakket is ideaal voor reisfanaten en ontdekkingsreizigers! Of u nu met kerst een reis maakt of de trolley bewaart voor een andere keer, zo een trolley komt altijd wel een keer van pas! Een kerstpakket met trolley is een ideaal geschenk als uw relaties of medewerkers van reizen houden. Een trolley kerstpakket wilt iedereen wel ontvangen!