Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakket met een vuurkorf

Wat is er nu leuker dan de zomer te verlengen – lekker lang buiten zitten in de tuin of op uw balkon. Het gezellige vuur van de vuurkorf maakt het extra aangenaam! Leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. Wij hebben vuurkorf kerstpakketten voor iedereen, in elke prijsklasse.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Producten

Geen producten gevonden!

Vuurkorf Kerstpakketten; ideaal voor in de koude wintermaanden!

Een vuurkorf kerstpakket voor een sfeervolle kerst, daar zorgen deze kerstgeschenken voor. Gezellig met z’n allen rond het vuur zitten, dat kan al deze kerst! Houd het lekker warm deze kerst en kies voor een kerstpakket met vuurschaal. Want een lekker hapje bij een vuurkorf, dat klinkt toch ideaal?!

Kerstpakket vuurkorf; lekker warm genieten

Door uw medewerkers een kerstpakket vuurkorf te schenken krijgt én geeft u een warm gevoel. Wat is er nou lekkerder om in de koude maanden gezellig samen naast een vuurkorf of vuurschaal te zitten. Een kerstpakket met vuurkorf heeft een warme uitstraling. Ideaal voor tijdens de koudere wintermaanden.

Kerstpakket vuurkorf vol variatie

Een kerstpakket met vuurschaal zit vol met variatie. De kerstpakketten zijn zo samengesteld dat het uw medewerkers een extra warm gevoel geeft. Met behulp van een kerstpakket met vuurkorf kan er heerlijk samen genoten worden rondom een lekker warm vuurtje. De kerstpakketten met vuurkorf bevatten alles voor een gezellige avond rondom het vuur.