Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakket met een vuurkorf

Wat is er nu leuker dan de zomer te verlengen – lekker lang buiten zitten in de tuin of op uw balkon. Het gezellige vuur van de vuurkorf maakt het extra aangenaam! Leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. Wij hebben vuurkorf kerstpakketten voor iedereen, in elke prijsklasse.

Geen filters gekozen
Producten
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!

Vuurkorf Kerstpakketten; ideaal voor in de koude wintermaanden!

Een vuurkorf kerstpakket voor een sfeervolle kerst, daar zorgen deze kerstgeschenken voor. Gezellig met z’n allen rond het vuur zitten, dat kan al deze kerst! Houd het lekker warm deze kerst en kies voor een kerstpakket met vuurschaal. Want een lekker hapje bij een vuurkorf, dat klinkt toch ideaal?!

Kerstpakket vuurkorf; lekker warm genieten

Door uw medewerkers een kerstpakket vuurkorf te schenken krijgt én geeft u een warm gevoel. Wat is er nou lekkerder om in de koude maanden gezellig samen naast een vuurkorf of vuurschaal te zitten. Een kerstpakket met vuurkorf heeft een warme uitstraling. Ideaal voor tijdens de koudere wintermaanden.

Kerstpakket vuurkorf vol variatie

Een kerstpakket met vuurschaal zit vol met variatie. De kerstpakketten zijn zo samengesteld dat het uw medewerkers een extra warm gevoel geeft. Met behulp van een kerstpakket met vuurkorf kan er heerlijk samen genoten worden rondom een lekker warm vuurtje. De kerstpakketten met vuurkorf bevatten alles voor een gezellige avond rondom het vuur.