Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakket per stuk bestellen

Natuurlijk willen wij graag kerstpakketten leveren, ongeacht het aantal. Onze pakketten worden in méér dan 20 inpaklocaties in Nederland geproduceerd. Nu zult u zeggen wat is het probleem? Dat leggen we hierna graag uit. Vaak zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten wensen te bestellen. Dat kan nu niet standaard, we hanteren namelijk een minimale besteleenheid van 5 stuks. Vaak zien we dat de aanvullende kleinere pakketten vaak uit een andere inpakcentrale komen. Dit heeft tot gevolg dat wij de pakketten dienen te bezorgen met minimaal 2 vrachtwagens. Wij leveren per pakketsoort vanaf € 600,00 excl. gratis op één adres in Nederland. Bij de meeste combinaties is de orderwaarde voldoende om de grote pakketten gratis te leveren, echter de orderwaarde van de kleinere pakketten blijft vaak onder de € 600,00 excl BTW met als gevolg dat we toch (helaas) transportkosten moeten tellen. Nu hebben we een oplossing bedacht. U kunt vanaf vandaag de transportkosten omzeilen door pakketten te kiezen uit 1 centrale. Is de orderwaarde dan hoger dan € 600,00 excl. BTW dan kunnen we deze gratis leveren.

Hoe werkt het dan? U kiest uw reguliere kerstpakketten (het grootste of belangrijkste orderdeel van uw bestelling) gewoon op onze site aanklikken, vervolgens  staat de inpaklocatie vast. Indien u op Verder winkelen klikt en naar beneden scrolt in de site, ziet u in witte letters:  'Magazijnen' staan. Dit overzicht kunt u openen met een door ons afgegeven code. Deze kunt u zowel telefonisch als via het aanvraagformulier opvragen. U kiest vervolgens de inpaklocatie waar u uw eerder gekozen basispakket ook uit heeft geselecteerd en voegt eenvoudig het pakket of pakketten naar keuze toe. Komt u er niet uit, bel dan even met onze klantenservice op 024-3031166. We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid van dienst te zijn en u transportkosten te besparen!

Toegangscode

Voer hier uw toegangscode in. Heeft u geen code? Vraag hier uw code aan.

Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10