Kerstpakket bakplaat

Kerstpakket met een bakplaat – Perfect Voor Een Heerlijk Kerstdiner! Kerst is de tijd van het jaar waarin we samenkomen met familie en vrienden en genieten van lekker eten en drinken. Maar het kan soms lastig zijn om het perfecte kerstcadeau te vinden. Een kerstpakket met bakplaat is een cadeau dat garant staat voor een heerlijk kerstdiner.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een kerstpakket met bakplaat?

Een kerstpakket met een bakplaat is een pakket dat bestaat uit een bakplaat en alle benodigdheden om een heerlijk kerstdiner te maken. Het pakket kan bestaan uit verschillende soorten bakplaten, afhankelijk van de wensen van de ontvanger.

Waarom is een kerstpakket met bakplaat zo populair?

Een bakplaat in het kerstpakket is populair omdat het een super tijdloos cadeau is dat perfect is voor de feestdagen. Het is een cadeau waarmee de ontvanger ieder jaar weer een heerlijk kerstdiner kan bereiden en tegelijkertijd kan genieten van de gezelligheid van het samenzijn met familie en vrienden. Daarnaast is dit soort kerstpakketten ook nog eens erg praktisch, omdat het kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden.

Kerstpakket met een bakplaat bestellen

De voordelen van een kerstpakket met een bakplaat

Het is een cadeau dat perfect is voor de feestdagen en veel wordt gebruikt!
Met het bak kerstpakket kan de ontvanger een heerlijk kerstdiner bereiden en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid van het samenzijn met familie en vrienden.

Een bakplaat kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden, niet alleen voor kerst.
Het bereiden van gerechten op een bakplaat is een gezonde en gemakkelijke manier van koken, omdat er weinig tot geen olie of boter nodig is.

Welke bakplaat is het meest geschikt?

Deze bak kerstpakketten zijn er in veel soorten en maten en allemaal geschikt zijn voor het bereiden van een heerlijk kerstdiner.

Gas bakplaat: deze plaat wordt op het gasfornuis geplaatst en kan worden gebruikt voor het bereiden van verschillende soorten gerechten, van vlees tot vis en groenten.

Elektrische bakplaat: dit soort is ideaal voor binnen gebruik en kan worden gebruikt voor het bereiden van dezelfde soorten gerechten als de gasbakplaat.

Barbecue bakplaat: deze plaat is geschikt voor het bereiden van gerechten op de barbecue en kan worden gebruikt voor het bereiden van grote stukken vlees en vis.

Wat zijn de beste gerechten om te maken met een bakplaat?

Er zijn talloze gerechten die je kunt maken, van voorgerechten tot nagerechten. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Bekijk ook eens wat leuke recepten voor op de bakplaat.

Voorgerechten:

  • Gegrilde groentespiesjes
  • Garnalen op spiesjes
  • Gegrilde asperges met prosciutto


Hoofdgerechten:

  • Biefstuk met champignons en uien
  • Gegrilde zalmfilet met citroen en dille
  • Gevulde portobello’s met mozzarella en tomaten

Nagerechten:

  • Gegrilde perziken met vanille-ijs
  • Gegrilde ananas met kokosroom
  • Gegrilde appels met kaneel en honing

Vragen en antwoorden

Wat zit er allemaal in een kerstpakket met bakplaat?

Een bak kerstpakket kan verschillende producten bevatten, afhankelijk van het bedrijf dat het pakket aanbiedt. Naast de bakplaat kunnen er bijvoorbeeld ook culinaire accessoires, kruiden en specerijen, en ingrediënten voor gerechten in het pakket zitten. Maar er zijn ook kerstpakketten met een dienblad.

Is een kerstpakket met bakplaat duurder dan een gewoon kerstpakket?

Het kan inderdaad duurder zijn dan een standaard kerstpakket. Dit komt omdat er een duurder cadeau, de bakplaat, in het pakket zit. Echter kan het een goede investering zijn voor het bedrijf om de werknemers te belonen voor hun inzet van afgelopen jaar. Daarnaast kan het ook dienen als inspiratie om gezellige momenten samen in de keuken door te brengen.

Kan ik dit soort geschenken ook als cadeau geven aan zakenrelaties?

Absoluut! Een kerstpakket met een bakplaat kan ook perfect dienen als cadeau voor zakenrelaties. Het is een handig en nuttig cadeau, dat zeker gewaardeerd zal worden. Andere geschikte geschenken voor relaties zijn ook goed om te bekijken, bijvoorbeeld een kerstpakket met een grill of onze gave fonduepan kerstpakketten.

Conclusie

Een kerstpakket met bakplaat is een geschikt cadeau voor werknemers, vrienden en familie. De bakplaat is een veelzijdig keukenapparaat dat op verschillende manieren gebruikt kan worden voor het bereiden van heerlijke gerechten. Bij het kiezen van een bakplaat moet er rekening gehouden worden met de grootte en het materiaal, en de reiniging ervan. Met een top kerstpakket kunnen werknemers, vrienden en familie gezellige momenten in de keuken beleven en heerlijke gerechten bereiden.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket met bakplaat