Kerstpakket met dienblad

Kerstpakket met dienblad: Een uniek en praktisch cadeau voor de feestdagen. Op zoek naar een uniek en praktisch cadeau voor de feestdagen? Ontdek op deze pagina alle mogelijkheden van een kerstpakket met een dienblad en zie waarom dit cadeau perfect is voor de feestdagen! De feestdagen zijn een geweldige tijd van het jaar om samen te komen met vrienden en familie en om te genieten van lekker eten en drinken. Het is ook de tijd van het jaar waarin we elkaar geschenken geven om onze liefde en waardering te tonen. Maar wat is het perfecte cadeau voor deze gelegenheid? Een kerstpakket met een dienblad is een uniek en praktisch cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een kerstpakket met een dienblad?

Een kerstpakket met een dienblad is een cadeaupakket dat bestaat uit verschillende culinaire producten die worden geleverd in combinatie met een dienblad. Het dienblad kan worden gebruikt om de verschillende producten op te serveren, maar kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden zoals het serveren van drankjes, of zelfs als decoratief item.

Waarom is een kerstpakket met een dienblad een goed cadeau voor de feestdagen?

Uniek cadeau: Een kerstpakket met een dienblad is een uniek cadeau dat niet vaak wordt gegeven. Het is een cadeau dat niet alleen nuttig is, maar ook esthetisch aantrekkelijk om te geven.

Praktisch cadeau: Een kerstpakket met een dienblad is ook een praktisch cadeau. Het dienblad kan op verschillende manieren worden gebruikt en de verschillende culinaire producten kunnen worden gebruikt om heerlijke gerechten te maken.

Perfect voor gasten: Als je gasten ontvangt tijdens de feestdagen, is een kerstpakket met een dienblad een perfect cadeau om te geven. Het is een nuttig item dat kan worden gebruikt om heerlijk eten en drinken op te serveren, en het zal zeker in de smaak vallen bij je gasten.

Wat zit er meestal in een kerstpakket met een dienblad?

Kerstpakket met dienblad

De inhoud van een kerstpakket met een dienblad kan variëren, afhankelijk van de leverancier. Over het algemeen bevat het pakket echter een selectie van culinaire producten die zijn samengesteld om te worden gebruikt tijdens de feestdagen. Enkele voorbeelden van producten die in een kerstpakket met een dienblad kunnen worden opgenomen, zijn:

  • Fles wijn of champagne
  • Verschillende soorten kaas
  • Chocolade en andere zoetigheden
  • Verschillende soorten brood en crackers
  • Dipsauzen en spreads

Wat zijn de voordelen van het geven van een kerstpakket met een dienblad?

Persoonlijk: Een kerstpakket met een dienblad kan gemakkelijk worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met biologische producten of een pakket met alleen zoetigheden.

Sfeerverhogend: Het geven van een Kerstpakket kan bijdragen aan de feestelijke sfeer tijdens de feestdagen. Het pakket kan worden gebruikt om heerlijke gerechten te maken en te serveren, en dit zorgt voor gezelligheid en samenzijn.

Waardering tonen: Een kerstpakket met een dienblad is een uitstekende manier om je waardering te tonen voor de ontvanger. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan om een bruikbaar cadeau samen te stellen. Een met zorg gekozen pakket geeft betrokkenheid aan en zal waardering oogsten.

Vraag en antwoord

Kan ik zelf een kerstpakket met een dienblad samenstellen?

Ja, het is mogelijk om zelf een kerstpakket met een dienblad samen te stellen. Dit kan bijvoorbeeld door verschillende producten te kopen en deze op een dienblad te plaatsen. Het is ook mogelijk om een kant-en-klaar pakket te kopen en hier nog extra producten aan toe te voegen.

Is een kerstpakket met een dienblad duur?

De prijs van een Kerstpakket kan variëren, afhankelijk van de inhoud en de leverancier. Over het algemeen zijn er echter pakketten beschikbaar in verschillende prijscategorieën, zodat er voor elk budget wel iets te vinden is. Kijk ook eens naar een kerstpakket met handdoeken!

Tips

Wat zijn enkele tips voor het samenstellen van een kerstpakket met een dienblad?

  • Kies voor producten die passen bij de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger.
  • Houd rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.
  • Kies voor producten die goed bij elkaar passen en die samen heerlijke gerechten kunnen vormen.
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe aan het pakket om de ontvanger te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Conclusie:

Een kerstpakket met een dienblad is een praktisch kerstgeschenk dat een aanwinst is voor iedereen die een kerstpakket mag ontvangen. Komt u er niet helemaal uit? Geen probleem, de medewerkers van onze klantenservice zitten voor u klaar!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket met dienblad? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een BBQ of een kerstpakket met een borrel plank? We hebben het allemaal!

Kerstpakket met een dienblad bestellen