Kerstpakket met etagère

Kerstpakket met etagère – Kerst is de tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken. Het is een moment om samen te zijn met vrienden en familie, om te genieten van lekker eten en drinken en om cadeaus uit te wisselen. Maar hoe maak je jouw kerstviering echt bijzonder? Het antwoord is simpel: door een kerstpakket met een etagère te schenken. Een creatieve manier om de feestdagen te vieren. Het is niet alleen een praktische manier om eten en drinken te serveren, maar het is ook een geweldig cadeau voor jouw dierbaren. In dit artikel zullen we je laten zien hoe je een kerstpakket met etagère kunt samenstellen en wat de voordelen zijn van deze creatieve manier om kerst te vieren.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom zou je kiezen voor een kerstpakket met een etagère?

Een kerstpakket met een etagère heeft vele voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor deze creatieve manier om kerst te vieren:

  • Het is een uniek cadeau: Een kerstpakket met een etagère is niet alleen modern en praktisch, het is ook zeker een apart cadeau.
  • Het maakt het serveren van eten en drinken gemakkelijker: Met een etagère kun je op een handige manier eten en drinken serveren. Het is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar het maakt het serveren van eten en drinken ook veel gemakkelijker. Een ander kerstpakket dat zeer gewild is voor kerst, is ons kerstpakket met een pan!
  • Het is een geweldige decoratie: Een etagère is niet alleen handig om allerlei lekkers op te serveren, het is ook een prachtige decoratie voor in huis, zeker tijdens de feestdagen.

Hoe stel je een kerstpakket met een etagère samen?

Kerstpakket met een etagère

Het samenstellen van een kerstpakket is niet moeilijk. Hier zijn enkele tips om jou op weg te helpen:

Kies de juiste etagère: Er zijn veel verschillende soorten etagères beschikbaar. Kies er een die past bij jouw persoonlijke stijl en de stijl van jouw huis.
Voeg lekker eten en drinken toe: Voeg jouw favoriete eten en drinken toe aan het kerstpakket. Denk aan lekkere snacks, een sap of bier en wijn.
Voeg feestelijke decoraties toe: Maak het kerstpakket extra feestelijk door decoraties toe te voegen, zoals kerstballen, kaarsen of andere decoratieve items.
Personaliseer het kerstpakket: Voeg een persoonlijke touch toe aan het kerstpakket door bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje of een zelfgemaakt item toe te voegen.

Vragen en antwoorden over een kerstpakket met etagère

Kan ik een kerstpakket met een etagère online bestellen?
Ja, er zijn veel online winkels die kerstpakketten met een etagère verkopen. Zoek naar een betrouwbare winkel en kies een etagère en eten en drinken die bij jouw voorkeuren passen.

Kan ik een kerstpakket met etagère zelf maken?
Ja, je kunt een kerstpakket met etagère zelf maken door een etagère te kopen en er zelf eten en drinken aan toe te voegen. Voeg ook decoraties en persoonlijke items toe om het kerstpakket extra bijzonder te maken.

Is een kerstpakket met een etagère duurder dan andere kerstpakketten?
Dat hangt ervan af. Sommige kerstpakketten met een etagère zijn duurder dan andere kerstpakketten, maar het hangt af van de etagère en de inhoud van het kerstpakket. Kies een kerstpakket met een etagère dat past binnen jouw budget.

Kerstpakket met etagère bestellen

Conclusie:

Een kerstpakket met etagère is een modern cadeau dat je tijdens de kerst direct kunt gebruiken. Het is niet alleen een trendy manier om eten en drinken te serveren, maar het is ook een geweldige attentie voor degene die dit mogen ontvangen. Door het toevoegen van persoonlijke items en decoraties maak je het extra bijzonder. Met deze tips kun je gemakkelijk jouw eigen kerstpakket samenstellen en zo jouw kerstviering nog specialer maken.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een mok of een kerstpakket met bio ethanol brander? We hebben het allemaal!