Kerstpakket met glaswerk

De feestdagen zijn een speciale tijd van het jaar waarin we tijd doorbrengen met onze dierbaren en dankbaarheid tonen voor alles wat we hebben. Het is ook de tijd van het jaar waarin we cadeaus geven en ontvangen als een teken van genegenheid en waardering. Een populaire keuze voor kerstcadeaus zijn glaswerk kerstpakketten, omdat ze elegant en praktisch zijn. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je familie, vrienden of collega’s, een glaswerk kerstpakket is een perfecte keuze. Op deze pagina laten we de mooiste versie van kerstpakketten met glaswerk zien en helpen we je bij het kiezen van het perfecte kerstpakket.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom is glaswerk kerstpakketten een perfect cadeau voor de feestdagen?

De voordelen van het geven van een kerstpakket met glaswerk

 • Elegant en praktisch cadeau
 • Geschikt voor diverse gelegenheden
 • Persoonlijke touch

Hoe kies je het juiste glaswerk kerstpakket?

Kerstpakket met glaswerk

Ken de ontvanger en let op onderstaande

 • Hun smaak en voorkeuren
 • Hun interesses en hobby’s
 • Hun beroep en dagelijkse activiteiten

Kies het juiste type glaswerk kerstpakket

 • Wijnpakketten
 • Bierpakketten
 • Cocktailpakketten
 • Whiskypakketten
 • Champagne- en Proseccopakketten

Vraag en antwoord

Wat zit er doorgaans in een glaswerk kerstpakket?

Een glaswerk kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl kan verschillende items bevatten, afhankelijk van het type pakket en de voorkeur van de ontvanger. Een standaard kerstpakket met glaswerk bevat meestal glazen en dranken, zoals wijn, bier of champagne. Sommige pakketten kunnen ook hapjes en accessoires bevatten, zoals een flessenopener of een cocktailshaker.

Waar kan ik glaswerk kerstpakketten kopen?

Je kunt glaswerk kerstpakketten kopen bij gespecialiseerde winkels, online retailers en cadeauwinkels. Het is ook mogelijk om op maat gemaakte glaswerk kerstpakketten te bestellen bij bepaalde leveranciers. Maar wilt u de leukste kerstpakketten met glaswerk, dan zit u bij Kerstpakkettenplaza.nl natuurlijk goed. Altijd van een uitstekende kwaliteit en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan mijn kerstpakket?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan je kerstpakket. Dit is een geweldige manier om je waardering te tonen en een persoonlijk tintje aan je cadeau toe. Je kunt je pakket al op maat laten maken vanaf 100 stuks en een persoonlijke boodschap toevoegen bijvoorbeeld in de vorm van een kaartje kan al vanaf 50 stuks!

Liever geen glaswerk in uw kerstpakket?

Heeft u al uw glaswerk al in huis of twijfelt u eraan of het een passend geschenk is? Of heeft u simpelweg behoefte aan een andere thema kerstpakket? We hebben voor ieder geschenk vraagstuk een passend kerstpakket. Kijk eens naar de mogelijkheden om voor het borrelen, met onze borrelplank kerstpakketten. Ons assortiment bestaat uit meer dan 100 verschillende thema’s. Voor ieder persoon is er een kerstpakket te vinden binnen de kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl.

Conclusie

Een glaswerk kerstpakket is een perfecte keuze voor de feestdagen vanwege de elegantie en praktische toepassing ervan. Bij het kiezen van het juiste kerstpakket is het belangrijk om rekening te houden met de smaak, voorkeuren en interesses van de ontvanger. Daarnaast is het belangrijk om het juiste type en formaat van de glazen te kiezen, afhankelijk van de gelegenheid en de grootte van de groep. Op deze pagina vindt je alles wat je nodig hebt om het perfecte kerstpakket te kiezen en je dierbaren en collega’s te verrassen met een cadeau dat ze niet snel zullen vergeten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld karaoke kerstpakketten of een kerstpakket met fietstas. We hebben het allemaal!

Glaswerk kerstpakket bestellen