Kerstpakket grill

Kerstpakket met grill: Het perfecte cadeau voor de feestdagen – Kerst staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het kerstpakket voor jouw medewerkers. Een kerstpakket is een blijk van waardering voor het harde werk dat jouw werknemers het afgelopen jaar hebben verricht. Het is daarom belangrijk om een kerstpakket te kiezen dat echt bij hen past. Het is een origineel en gewaardeerd cadeau dat perfect past bij de feestdagen. Bekijk onze kerstpakketten maar eens rustig en u zult van van mening zijn dat het een top geschenk voor medewerkers en collega’s is!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket met een grill bestellen?

Een kerstpakket met grill is origineel een super origineel cadeau waar jouw medewerkers echt van zullen genieten. Het is een cadeau dat ze niet snel zullen vergeten en waar ze nog lang plezier van zullen hebben.

Het past bij de feestdagen

Met kerst zijn we vaak gezellig samen met familie en vrienden. Wat is er dan leuker dan samen buiten te koken en te grillen? Dit kerstpakket past daarom perfect bij de feestdagen. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor een kerstpakket met een bakplaat.

Het is een cadeau voor het hele gezin

Een kerstpakket met een grill is niet alleen een cadeau voor jouw medewerker, maar ook voor zijn of haar gezin. Het is een cadeau waar het hele gezin plezier van kan hebben.

Kerstpakket met grill bestellen

Kerstpakket met een grill is duurzaam

Een grill kerstpakket is een duurzaam cadeau waar jouw medewerkers nog lang plezier van zullen hebben. Bovendien is het een milieuvriendelijk cadeau, omdat er minder verpakkingsmateriaal nodig is dan bijvoorbeeld bij een traditioneel kerstpakket.

Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Een kerstpakket met een grill is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Of jouw medewerker nu een echte grillmaster is of pas net begint met grillen, een kerstpakket met een grill is een cadeau dat bij iedereen in de smaak zal vallen.

Wat zit er in een kerstpakket met een grill?

Een grill kerstpakket bestaat uit verschillende items die allemaal bijdragen aan een gezellige en smakelijke grill avond of BBQ. Wat er precies in een kerstpakket zit, verschilt per pakket. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van items die in het kerstpakket kunnen zitten:

  • Grillgereedschap, zoals tangen en spatels
  • Een kookboek met heerlijke grillrecepten
  • Marinades en sauzen
  • Voorverpakte hamburgers
  • Spiezen
  • Lekker hapjes en drankjes

Vragen en antwoorden over een grill kerstpakket

Wat is een kerstpakket met een grill?

Dit kerstpakket is een cadeau voor jouw medewerkers waarbij een barbecue of grill centraal staat. Het pakket bestaat uit verschillende items die passen bij het grill-thema!

Waarom is een kerstpakket met een grill een goed cadeau?

Een pakket met grill is een goed cadeau omdat het origineel en gewaardeerd is. Het is een cadeau waar jouw medewerkers en hun gezin echt van zullen genieten. Bovendien is het een duurzaam cadeau dat milieuvriendelijk is.

Kun je het kerstpakket met een grill aanpassen aan de wensen van de medewerkers?

Ja, het is mogelijk om vanaf 100 stuks en tot 15 oktober (Zolang de voorraad strekt) het kerstpakket met een grill aan te passen aan uw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld items toevoegen die passen bij de interesses van jouw medewerkers of bijvoorbeeld een extra grill accessoire erbij doen.

Is een kerstpakket met een grill duur?

De prijs van dit type kerstpakketten variëren per pakket, vaak heeft het verschil in prijs met de kwaliteit van de grill te maken. We hebben kerstpakketten voor ieder budget en dus is de kans van slagen groot!

Conclusie

Een kerstpakket met grill is een origineel en gewaardeerd cadeau dat perfect past bij de feestdagen. Het is een cadeau waar jouw medewerkers en hun gezin echt van zullen genieten. Bovendien is het een duurzaam cadeau dat milieuvriendelijk is. Je kunt het kerstpakket uitbreiden met extra items die passen bij de interesses van jouw medewerkers. Zo maak je het cadeau nog persoonlijker en waardevoller voor jouw medewerkers. Kies daarom dit jaar voor een subliem kerstpakket en verras jouw medewerkers met een origineel en gewaardeerd cadeau.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket 2024? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, kijk dan eens bij de interieur kerstgeschenken zoals de kerstpakketten met woonaccessoires of bij een kerstpakket met een mand! We hebben het allemaal!

Grill kerstpakket