Kerstpakket koeltas

Kerstpakket met een koeltas van Kerstpakkettenplaza.nl – Houd uw drankjes koel tijdens de feestdagen! De feestdagen zijn een tijd van gezelligheid, familie en natuurlijk lekker eten en drinken. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw drankjes op de juiste temperatuur blijven tijdens de feestdagen? Met het kerstpakket met een koeltas van hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voordelen van een kerstpakket met een koeltas

  • Het kerstpakket met een koeltas van Kerstpakkettenplaza.nl is ideaal om uw drankjes koel te houden tijdens de feestdagen
  • De koeltas is gemakkelijk mee te nemen en geschikt voor zowel binnen als buiten
  • U heeft geen last van smeltend ijs dankzij de handige koel-elementen
  • Het kerstpakket met een koeltas van Kerstpakkettenplaza.nl is ook ideaal voor op kantoor of thuis
  • Het kerstpakket is gevuld met de lekkerste hapjes en drankjes


Vraag en antwoord

Is de koeltas alleen geschikt voor drankjes?

Nee, de koeltas kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld hapjes of andere etenswaren koel te bewaren tijdens de feestdagen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u een picknick of barbecue plant. Daarover gesproken, het is ook leuk om eens te kijken bij een kerstpakket met een BBQ.

Is het kerstpakket met een koeltas van ook geschikt als cadeau?

Kerstpakket met koeltas bestellen

Ja, het kerstpakket is een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen. U kunt het pakket cadeau geven aan vrienden, familie of collega’s.

Kan ik het kerstpakket met een koeltas op maat laten samenstellen?

Ja, het is mogelijk om het kerstpakket van op maat te laten samenstellen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en zij helpen u graag verder of bekijk alle mogelijkheden op Kerstpakketten samenstellen.

Hoe kan ik het kerstpakket bestellen?

Het bestellen van het kerstpakket met een koeltas is heel eenvoudig. U kunt het pakket gemakkelijk online bestellen via de kerstpakketten website van Kerstpakkettenplaza.nl. Het enige wat u hoeft te doen is het gewenste pakket te selecteren en uw gegevens in te vullen. Vervolgens wordt het pakket bij u thuis of op kantoor bezorgd.

Conclusie:

Met het kerstpakket met een koeltas van Kerstpakkettenplaza.nl hoeft u zich tijdens de feestdagen geen zorgen te maken over uw drankjes. De koeltas houdt uw drankjes heerlijk koel, zodat u optimaal kunt genieten van de gezelligheid en het lekkere eten en drinken. Bovendien is het kerstpakket met een koeltas van Kerstpakkettenplaza.nl ook nog eens gevuld met heerlijke lekkernijen voor de feestdagen. Bestel het kerstpakket met een koeltas vandaag nog en geniet van een heerlijke en zorgeloze feestperiode!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Misschien toch liever een kerstpakket met woonaccessoires of een kerstpakket met een vuurkorf? Laat u verrassen door ons assortiment!

Kerstpakket koeltas