Kerstpakket met kommen

Iets wat tijdens de kerst altijd van pas komt, is servies. Super gewaardeerd door uw collega’s, zijn de handige kommen! Kerstpakkettenplaza.nl stelt jaarlijks meer dan 1300 kerstpakketten samen en de vraag naar kerstpakketten met kommen is onverminderd hoog! Op deze pagina laten we alle kerstpakketten met kommen zien en kijk maar eens wat voor lekkere hapjes en drankjes we aan onze pakketten toevoegen!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket met kommen; Verschillende soorten en maten

In ieder huishouden worden er wel kommen en pannen gebruikt. Tijdens het voorbereiden van het (kerst)diner, aan tafel om het diner te serveren, of juist later op de avond tijdens het samenzijn. Kommen zijn lekker veelzijdig en komen dus altijd wel van pas. Vooral tijdens de kerstdagen is het handig om wat extra kommen in huis te hebben voor het serveren van snacks en andere lekkernijen. Wij zelf komen ze altijd te kort, zeker als we voor grote groepen koken! U heeft bij onze kommen kerstpakketten keuze uit diverse soorten en maten kommen. Zo hebben onze kerstpakketten met kommen kleinere varianten om te vullen met bijvoorbeeld blokjes kaas met een heerlijke dipsaus. Maar we hebben ook de grotere types en dat is super handig voor chips en popcorn. De volgende ochtend serveert u tijdens het ontbijt de lekkers broodjes op een stijlvolle wijze natuurlijk!

Wat zit er precies in een kerstpakket met kommen?

Kerstpakket met kommen

Naast handige en leuke kommen, is een kommen kerstpakket ook nog eens gevuld met lekkere etenswaren. Zo zullen uw collega’s nooit iets tekortkomen tijdens de feestdagen en kunnen ze het kerstpakket met kommen gebruiken om hun gasten iets lekker te serveren. Bij etenswaren kunt u denken aan lekkere crackertjes, zoutstengels maar ook smeersels zoals tapende. Natuurlijk hoort bij zo’n complete borrelplank ook een heerlijke wijn. U heeft bij Kerstpakkettenplaza.nl voldoende keuze uit de inhoud van een kerstpakket met kommen. Bent u op zoek naar een andere soort servies voor uw kerstpakketten? Bekijk dan ook eens onze serveerschaal kerstpakketten of onze Delfts blauw kerstpakketten.

Andere soorten kerstpakketten met leuke inhoud

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u keuze uit meer dan 1.300 kerstpakketten. Bent u toch op zoek naar een ander soort kerstpakket dan de kommen kerstpakketten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem eens een kijkje tussen al onze kerstpakketten met een artikel en doe inspiratie op. Misschien kunt u uw collega’s ontzettend blij maken met een kerstpakket dat wij op thema hebben samengesteld, zoals een gadgets kerstpakket. Of wilt u eens kijken naar een pakket met een dienblad? Ook deze bieden we u graag aan!

Zelf een kerstpakket samenstellen

Heeft u niet het kerstpakket gevonden waar u naar op zoek was? Dan heeft u ook de mogelijkheid een op maat gemaakt kerstpakket te bestellen vanaf een minimale afname van 100 stuks. Onze kerstpakket expert gaat samen met u aan de slag en realiseert het perfecte kerstpakket in een handomdraai!

Conclusie

Kerstpakketten met kommen zijn het perfecte cadeau voor de feestdagen. Ze zijn praktisch en bevatten vaak extra geschenken en lekkernijen om het cadeau nog completer te maken. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor familie, vrienden of collega’s, een kerstpakket met kommen is altijd een goede keuze. Bovendien zijn ze geschikt voor verschillende budgetten en bieden we zelfs de mogelijkheid om het pakket aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Maak de kerstperiode dit jaar extra speciaal met een kerstpakket met kommen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket met kommen bestellen