Kerstpakket met lantaarn

Kerstpakket met lantaarn – De tijd van kerstpakketten komt er weer aan! Gelukkig bent u er op tijd bij dit jaar. Kerstpakketten geven is niet alleen het geven van een mooi kerstcadeau, maar ook het creëren van de kerstsfeer onder uw medewerkers. Met een kerstcadeau met een lantaarn moet dat zeker lukken!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket met een lantaarn kopen 

Een leuke lantaarn op tafel of in de tuin zorgt voor net dat extra beetje gezelligheid met de feestdagen. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een kerstpakket met een lantaarn voor uw personeel? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Op Kerstpakkettenplaza.nl vindt u een aanbod van meer dan 1.300 verschillende kerstgeschenken. Daar zit gegarandeerd ook een mooi kerstcadeau voor uw werknemers tussen!

Kerstpakket met een lantaarn vergelijken 

Kerstpakket met een lantaarn bestellen

Als u nieuwsgierig bent geworden naar onze kerstpakketten met een lantaarn, kunt u de kerstpakketten op onze website gaan bekijken. Door het uitgebreide assortiment kan het lastig zijn om meteen te vinden wat u zoekt. Let wel, tegenwoordig worden de meeste lantaarns windlichten genoemd. Daarom hebben we een handige zoekfunctie die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld op product te zoeken. Wanneer u ‘windlicht’ als zoekopdracht intypt links bovenin de website, krijgt u een compleet overzicht te zien van al onze kerstgeschenken met een leuke lantaarn. Kerstpakkettenplaza.nl levert altijd een top kerstpakket!

Kerstpakket met een lantaarn bestellen

Heeft u uw keuze gemaakt voor de kerstpakketten van dit jaar? Dan is het tijd om bij ons te gaan bestellen. U bestelt eenvoudig en snel een kerstpakket met een lantaarn, of een van onze andere leuke kerstgeschenken. Wanneer u uw gegevens en voorkeuren ingevuld heeft, krijgt u van ons digitaal een vrijblijvende offerte toegestuurd. Indien u akkoord gaat met deze offerte, gaan wij alles in gang zetten om ervoor te zorgen dat uw kerstpakketten tijdig bij u bezorgd worden.

Vraag en antwoord

Wat is een kerstpakket met een lantaarn?

Een kerstpakket met een lantaarn is natuurlijk een cadeau dat bestaat uit een lantaarn en verschillende andere geschenken, zoals lekkernijen en drankjes. Het is bedoeld als een uniek en praktisch geschenk voor de feestdagen.

Waarom zou ik een kerstpakket met een lantaarn geven?

Een kerstpakket met lantaarn is een veelzijdig cadeau dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Het geeft een warme en gezellige sfeer tijdens de donkere winterdagen. Het is ook een praktisch cadeau dat nuttig is voor ontvangers.

Wat zijn enkele suggesties voor geschenken die bij een lantaarn passen?

Enkele suggesties voor geschenken die bij een lantaarn passen zijn kaarsen, marshmallows, chocolaatjes, warme chocolademelk, thee, koffie en/of warme dekens, kijk gerust eens bij onze kerstpakketten met een fleece plaid. Dit zijn allemaal items die een warme en gezellige sfeer creëren en perfect passen bij het winterseizoen.

Is een kerstpakket met een lantaarn een geschikt cadeau voor bedrijven?

Ja, een kerstpakket met lantaarn is een geschikt cadeau voor bedrijven. Het is een praktisch en uniek geschenk dat gewaardeerd zal worden door medewerkers en klanten. Het is ook een goede manier om waardering te tonen voor hun harde werk en loyaliteit.

Conclusie:

Een kerstpakket met een lantaarn van Kerstpakkettenplaza.nl is een populair geschenk tijdens de feestdagen. Het is een veelzijdig en praktisch cadeau dat kan worden gebruikt tijdens de wintermaanden. Bedrijven kunnen profiteren van het geven van een kerstpakket met een lantaarn als blijk van waardering voor hun medewerkers en klanten. Kies voor een betrouwbare kerstpakketten groothandel en zorg voor een pakket van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat het cadeau gewaardeerd wordt door de ontvangers.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een airfryer of een kerstpakket met een koeltas. We hebben het allemaal!

Kerstpakket met lantaarn