Kerstpakket met mok

De feestdagen staan voor de deur en het is tijd om na te denken over cadeau-ideeën voor je vrienden en familie. Het kan een uitdaging zijn om iets te vinden dat zowel praktisch als persoonlijk is. Gelukkig is er een perfect cadeau dat aan beide criteria voldoet: een kerstpakket met een mok! Op zoek naar een uniek en attent cadeau voor je medewerkers, personeel of relaties tijdens de feestdagen? Kies dan voor een kerstpakket met een mok – de perfecte combinatie van praktisch en persoonlijk.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een kerstpakket met een mok?

Een kerstpakket met een mok is een pakket dat bestaat uit een mooie mok en allerlei lekkere dingen die je tijdens de feestdagen kunt eten en drinken. Denk hierbij aan chocolade, koekjes, thee, koffie en nog veel meer. Het is een perfect cadeau voor iedereen die van gezelligheid en lekker eten en drinken houdt.

Kerstpakket met mok bestellen

Waarom is een kerstpakket met een mok een goed cadeau?

Er zijn verschillende redenen waarom een kerstpakket met een mok een goed cadeau is:

Het is praktisch: Een mooie mok is altijd handig om te hebben, of het nu gaat om het drinken van koffie, thee of warme chocolademelk. Daarnaast bevat het pakket allerlei lekkere dingen die je tijdens de feestdagen kunt eten en drinken.

Het is persoonlijk: Je kunt de mok voorzien van bijvoorbeeld je bedrijfslogo of leuke hippe spreuk ( Vanaf 100 stuks). Of kies voor biologische producten, producten van lokale producenten of producten met een speciaal thema.

Het is een blijk van waardering: Met een kerstpakket met een mok laat je zien dat je om de ontvanger geeft en dat je dankbaar bent voor de relatie die jullie hebben. Wat ook leuk is om een kerstpakket met een snijplank toe te voegen.

Wat kun je allemaal toevoegen aan een kerstpakket met een mok?

Er zijn talloze opties om toe te voegen aan een kerstpakket met een mok. Hier zijn een paar ideeën:

Chocolade en koekjes: Wie houdt er nu niet van chocolade en koekjes tijdens de feestdagen? Voeg een paar lekkere repen chocolade en wat heerlijke koekjes toe aan het pakket.

Thee en koffie: Een mooie mok is natuurlijk perfect voor het drinken van thee en koffie. Voeg daarom een paar lekkere theesmaken en een zakje koffie toe aan het pakket.

Feestelijke decoratie: Maak het pakket extra feestelijk door er wat leuke decoratie aan toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paar kerstballen, een kerstkaars of een kleine kerstboom.

Voeg een persoonlijk tintje toe: Maak het pakket extra persoonlijk door er iets aan toe te voegen dat speciaal is voor de ontvanger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zelfgeschreven kaartje, een foto of een ander klein cadeautje dat bij de ontvanger past.

Hoe kun je een kerstpakket met mok bestellen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het eenvoudig om kerstpakketten met een mok te bestellen. Kies je pakket, selecteer het aantal en bestellen maar!

Zelf samenstellen: Je kunt er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket met een mok samen te stellen. dat kan al vanaf 100 stuks. Lees meer over kerstpakketten samenstellen.

Veel gestelde vragen

Is een kerstpakket met een mok alleen geschikt voor volwassenen?

Nee, een kerstpakket met een mok is geschikt voor iedereen die van gezelligheid en lekker eten en drinken houdt, ongeacht de leeftijd.

Kun je een kerstpakket met een mok ook vegetarisch of veganistisch maken?

Ja, er zijn genoeg vegetarische en veganistische opties om toe te voegen aan een kerstpakket met een mok. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veganistische chocolade en koekjes of biologische thee en koffie.

Kun je het kerstpakket personaliseren?

Ja, een kerstpakket met een mok kun je helemaal personaliseren naar de smaak van de ontvanger. Kies bijvoorbeeld producten uit die passen bij de interesses of hobby’s van de ontvanger, of voeg een persoonlijk kaartje of cadeautje toe.

Conclusie:

Een kerstpakket met mok is een perfect cadeau voor de feestdagen. Het is praktisch, persoonlijk en een blijk van waardering voor de ontvanger. Door zelf het pakket samen te stellen of een lokaal geproduceerd pakket te kopen, steun je bovendien lokale ondernemers en producenten. Verwen je geliefden dit jaar met een kerstpakket met een mok en geniet samen van lekkere drankjes en hapjes tijdens de gezelligste tijd van het jaar.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, kijk dan eens bij een kerstpakket met gadgets of een kerstpakket met een blender. We hebben het allemaal!

Kerstpakket met een mok