Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket met pan

Kerstpakket met pan: De perfecte cadeaus voor de feestdagen – Kerstpakketten met een pan zijn welkom in ieders huishouden. Een pan gooi je namelijk niet zomaar weg, want het komt eigenlijk altijd van pas. Als u kerstgeschenken met een pan zoekt, dan vindt u hier enkele voorbeelden. Wij hebben kerstpakketten met bijvoorbeeld een pannenkoekenpan, kerstpakketten met een wok, kerstpakketten met een soeppan, kerstgeschenken met een mosselpan of kerstgeschenken met een hapjespan. De meeste zijn geschikt voor alle warmtebronnen. U kunt ook op het trefwoord “pan” zoeken in de zoekbalk en zo een selectie maken.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om cadeaus te gaan kopen. Maar wat geef je iemand die alles al heeft? Of wat geef je aan die ene persoon die zo moeilijk is om cadeaus voor te vinden? Een kerstpakket met pan is de perfecte oplossing. Niet alleen zijn ze praktisch en nuttig, maar ze zijn ook nog eens leuk om te geven en te ontvangen. In dit artikel ontdek je waarom kerstpakketten met een pan de beste cadeaus zijn voor de feestdagen.

Kerstpakket met pan: Een nuttig, duurzaam en praktisch cadeau

Een pan is een onmisbaar item in de keuken. Of je nu een hobbykok bent of af en toe een maaltijd bereidt, een goede pan is essentieel. Een kerstpakket met pan is daarom een geweldig cadeau voor iedereen die van koken houdt. Een goede pan gaat jarenlang mee en zal keer op keer gebruikt worden. Zo blijft de ontvanger nog lang aan jouw cadeau herinnerd.

Verschillende opties beschikbaar

Kerstpakket met pan bestellen

Er zijn verschillende soorten kerstpakketten met een pan beschikbaar. Zo zijn er pakketten met een koekenpan, een wokpan, een braadpan of een grillpan. Daarnaast zijn er ook kerstpakketten met meerdere pannen beschikbaar. Hierdoor kun je het cadeau afstemmen op de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger.

Kerstpakketten met een pan: Méér dan alleen pannen

Een kerstpakket met pan is meer dan alleen een pan. Naast de pan zitten er vaak ook andere keukengerei en ingrediënten in het pakket. Denk hierbij aan spatels, lepels, kruidenmixen en andere lekkernijen. Zo wordt het cadeau nog completer en zal de ontvanger nog meer plezier beleven aan het uitpakken van het pakket.

Kerstpakket met een pan: Voor ieder budget

De kerstpakketten met het koken thema zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Zo zijn er pakketten beschikbaar voor ieder budget. Of je nu een kleinigheidje wilt geven of juist groots wilt uitpakken, er is altijd een passend kerstpakket met een pan te vinden.

Kerstpakketten met een pan: Voor iedereen

Deze kerstpakketten zijn natuurlijk geschikt voor iedereen. Of je nu een cadeau zoekt voor een familielid, een vriend, een collega of een zakenrelatie, een kerstpakket zal altijd gewaardeerd worden. Het is een veelzijdig cadeau dat voor veel mensen nuttig is en bovendien leuk om

Hoe je het beste kerstpakket met een pan kunt kiezen

Nu je weet waarom kerstpakketten met een pan de perfecte cadeaus zijn, is het tijd om te ontdekken hoe je het beste kerstpakket kunt kiezen. Hieronder vind je een aantal tips:

Ken de ontvanger

Het is belangrijk om de ontvanger van het kerstpakket goed te kennen. Wat zijn zijn of haar interesses en hobby’s? Welke keukenaccessoires heeft hij of zij nog nodig? Door dit te weten kun je het kerstpakket afstemmen op de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger.

Kies voor een compleet pakket

Een kerstpakket met alleen een pan kan een beetje karig overkomen. Kies daarom voor een compleet pakket met andere keukenaccessoires en ingrediënten. Zo maak je het cadeau nog specialer en persoonlijker.

Kijk naar de prijs-kwaliteitverhouding

Er zijn kerstpakketten verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Kijk naar de prijs-kwaliteitverhouding van het pakket om te bepalen of het een goede keuze is. Een duurder pakket kan van betere kwaliteit zijn, maar dat betekent niet automatisch dat het de beste keuze is. Kijk naar wat de ontvanger nodig heeft en stem daar je keuze op af. Het is wellicht ook leuk om wat specifieker te kijken naar bijvoorbeeld een kerstpakket met een wok.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over kerstgeschenken met een pan:

Zijn kerstpakketten met een pan alleen geschikt voor mensen die van koken houden?

Nee, kerstpakketten met een pan zijn geschikt voor iedereen. Zelfs als de ontvanger niet van koken houdt, kan een goede pan van pas komen.

Hoeveel kost een kerstpakket met een pan?

De prijs van een kerstpakket met een pan varieert. Er zijn pakketten beschikbaar in verschillende prijsklassen, van enkele euro’s tot honderden euro’s.

Conclusie

Een kerstpakket met pan zijn de perfecte cadeaus voor de feestdagen. Niet alleen zijn ze praktisch en nuttig, maar ze zijn ook nog eens leuk om te geven en te ontvangen. Door te kiezen voor een bijzonder kerstpakket, kun je het cadeau afstemmen op de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger en maak je het cadeau nog specialer en persoonlijker. Of je nu een kleinigheidje wilt geven of groots wilt uitpakken, er is altijd een kerstpakket met pan beschikbaar dat bij jouw budget past.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket met een pan? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een bakplaat of een kerstpakket in Delfts blauwe stijl. We hebben het allemaal!

Kerstpakket met pan