Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket met reiskoffer

Kerstpakket met een reiskoffer: Het perfecte cadeau voor reislustige collega’s. Op zoek naar het ideale kerstcadeau voor collega’s die van reizen houden? Kies voor kerstpakketten met reiskoffer! Bekijk de onderstaande mogelijkheden en verras uw collega’s of medewerkers met dit unieke kerstgeschenk. De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over kerstcadeaus voor je collega’s. Als je op zoek bent naar een origineel geschenk voor reislustige collega’s, dan is een kerstpakket met reiskoffer een perfecte keuze.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket met reiskoffer: Voordelen en mogelijkheden

Kerstpakketten met reiskoffer zijn een geweldige manier om collega’s die van reizen houden te verrassen. Hier zijn enkele voordelen en mogelijkheden van dit unieke cadeau:

Nuttig cadeau: Een reiskoffer is een handig en praktisch cadeau dat je collega’s kunnen gebruiken voor hun volgende reis.

Persoonlijk: Door het kerstpakket samen te stellen op basis van de interesses en voorkeuren van je collega’s, toon je dat je hen goed kent en waardeert.

Originaliteit: Een kerstpakket met reiskoffer is een origineel en uniek cadeau dat je niet snel vergeet.

Kerstpakket met reiskoffer online bestellen

Diversiteit: Je kunt een kerstpakket met reiskoffer op verschillende manieren samenstellen. Denk aan reisgidsen, reisaccessoires of zelfs tickets voor een weekendje weg.

Duurzaam: Een reiskoffer gaat lang mee en dat typeert een duurzaam karakter van een geschenk. Veel van de reiskoffers en trolley’s worden bovendien vervaardigd van Rpet gerecycled materiaal. Op zoek naar een ander duurzaam geschenk? Bekijk onze kerstpakketten met houten plank!

Tips voor het samenstellen van het perfecte kerstpakket met reiskoffer

Ken je collega’s: Om een persoonlijk kerstpakket samen te stellen, is het belangrijk om de interesses en voorkeuren van je collega’s te kennen. Stel een lijstje op van hun favoriete reisbestemmingen, activiteiten en accessoires.

Kies een kwalitatieve koffer: Een goede reiskoffer gaat jarenlang mee en biedt voldoende bescherming voor je spullen. Kies dus voor een kwalitatieve koffer die aan deze eisen voldoet.

Voeg reisaccessoires toe: Maak het kerstpakket compleet door enkele reisaccessoires toe te voegen. Denk aan een reisadapter, reiskussen of een bagagelabel.

Maak het persoonlijk: Voeg een persoonlijke noot toe aan het kerstpakket door bijvoorbeeld een kaartje toe te voegen. Zo toon je dat je moeite hebt gedaan om een uniek en persoonlijk cadeau samen te stellen.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket met reiskoffer

Kan ik een kerstpakket met reiskoffer op maat laten maken?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunnen we dat al vanaf 100 stuks en tot en met 1 oktober (Zolang de voorraad strekt). Natuurlijk kun je een kerstpakket met reiskoffer op maat laten maken in alle soorten en maten. Zo kun je het cadeau helemaal afstemmen op de interesses en voorkeuren van je collega’s. Neem contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden!

Wat is een kerstpakket met reiskoffer en waarom zijn ze populair?

Een kerstpakket met reiskoffer is een kerstpakket dat een reiskoffer bevat. Dit soort kerstpakketten zijn populair omdat ze zowel praktisch als nuttig zijn voor reizigers en vakantiegangers. Bovendien zijn ze vaak gevuld met handige en leuke reisartikelen, zoals een reiskussen, toilettas of reisgids.

Wat zijn enkele voorbeelden van items die kunnen worden opgenomen in een kerstpakket met reiskoffer?

Er zijn tal van items die kunnen worden opgenomen in een kerstpakket met reiskoffer, zoals een reiskussen, een toilettas, een reisgids, een paspoorthouder, een reisadapter, een bagageweegschaal, een reisparaplu en meer. Het is gebruikelijk dat deze items allemaal handig zijn voor reizigers en natuurlijk vullen wij het geschenk aan met de lekkerste hapjes en drankjes!

Conclusie

Een kerstpakket met reiskoffer is niet alleen een leuk cadeau voor reislustige collega’s, maar ook voor mensen die veel onderweg zijn voor hun werk. Een goede koffer is immers onmisbaar als je regelmatig reist. Tot slot zijn kerstpakketten met reiskoffer ook ideaal als je op zoek bent naar een cadeau voor een grotere groep mensen, zoals een afdeling of team. Je kunt namelijk meerdere koffers en reisaccessoires bestellen en zo voor iedereen een uniek cadeau samenstellen. Op deze manier laat je zien dat je de inzet van het hele team waardeert en hen een blijk van waardering geeft voor het afgelopen jaar.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een bepaald kerstpakket met reiskoffer? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch liever een ander geschenk, bekijk dan bijvoorbeeld onze kerstpakketten met een serveerschaal of met een kommen!

Kerstpakket met een reiskoffer