Kerstpakket met serveerschaal

Kerstpakket met serveerschaal: De perfecte toevoeging voor jouw feestelijke kersttafel – Op zoek naar een kerstpakket waarmee je handig hapjes kunt serveren? Ontdek het kerstpakket met een serveerschaal en verras jouw gasten met een prachtig gedekte tafel tijdens de feestdagen! De kerstdagen zijn de perfecte gelegenheid om samen te komen met vrienden en familie en te genieten van heerlijk eten en drinken. Een fijn gedekte tafel mag daarbij niet ontbreken. Het kerstpakket met een serveerschaal biedt een prachtige toevoeging aan jouw feestelijke kersttafel. In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over dit kerstpakket.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een kerstpakket met een serveerschaal?

Een kerstpakket met een serveerschaal is een samengesteld pakket waarin uiteraard een serveerschaal in is verpakt en omgeven wordt door allerlei lekkernijen. Dit pakket is ideaal om cadeau te doen aan vrienden, familie of collega’s tijdens de kerstperiode. Het pakket bevat niet alleen een praktische artikel, maar ook heerlijke producten om te serveren tijdens de feestdagen.

Wat zit er in een kerstpakket met een serveerschaal?

Een kerstpakket met een serveerschaal bevat verschillende lekkernijen die perfect passen bij de feestdagen. De inhoud van het pakket kan variëren. Hieronder staan een aantal voorbeelden van wat extra in het kerstpakket kan zitten:

  • Een serveerschaal van hoogwaardig materiaal, zoals aardewerk of porselein
  • Lekkere kazen en charcuterie, zoals brie, salami en prosciutto
  • Fijne wijnen of champagne om te toasten op het nieuwe jaar
  • Diverse soorten noten en crackers
  • Zoetigheden, zoals chocolade en koekjes
  • Praktische accessoires, zoals een kaasschaaf en een flesopener
Kerstpakket met serveerschaal

Waarom is een kerstpakket met een serveerschaal een goed cadeau?

Een kerstpakket met een serveerschaal is een geweldig cadeau om te geven en te ontvangen om de volgende redenen:

Praktisch: het geschenk is een functionele toevoeging aan de keuken of de eettafel.
Veelzijdig: de lekkernijen in het pakket zijn geschikt voor verschillende gelegenheden en kunnen worden geserveerd tijdens de feestdagen of bij andere bijzondere momenten.
Persoonlijk: door het geven van een kerstpakket met een serveerschaal laat je zien dat je de ontvanger goed kent en weet wat hij of zij leuk vindt.

Waar kan ik een kerstpakket met een serveerschaal bestellen?

Een kerstpakket met een serveerschaal is verkrijgbaar bij verschillende leveranciers. Online zijn er diverse webshops die deze pakketten aanbieden, maar ook in fysieke winkels kun je terecht voor deze feestelijke cadeaus. Het is verstandig om vooraf goed te kijken naar de inhoud van het pakket en naar de kwaliteit van de serveerschaal. Bestel je bij Kerstpakkettenplaza.nl een kerstpakket met een serveerschaal dan weet je zeker dat je een kerstpakket met een serveerschaal aanschaft van goede kwaliteit.

Hoe gebruik je een serveerschaal tijdens de feestdagen?

Een serveerschaal is een veelzijdig en praktisch item dat tijdens de feestdagen goed van pas komt. Hieronder staan een aantal tips over hoe je een serveerschaal kunt gebruiken tijdens de feestdagen:

Serveer kazen en charcuterie (Vleeswaren)

Een serveerschaal is uitermate geschikt om kazen en charcuterie op te presenteren tijdens een feestelijke gelegenheid. Leg bijvoorbeeld verschillende soorten kaas op de schaal, zoals brie, camembert, geitenkaas en blauwaderkaas. Voeg hier wat charcuterie aan toe, zoals salami, prosciutto of ham. Zo creëer je een smakelijke presentatie van hapjes voor jouw gasten.

Presenteer zoetigheden

Een serveerschaal kan ook goed gebruikt worden om zoetigheden op te presenteren, zoals chocolade, koekjes of gebakjes. Maak hierbij gebruik van verschillende hoogtes en zorg dat de schaal gezellig gedecoreerd is met bijvoorbeeld hulsttakjes, dennentakjes of kerstballen.

Gebruik de schaal als plateau

Een serveerschaal kan ook gebruikt worden als plateau om bijvoorbeeld een aantal wijnglazen op te zetten of om kaarsen op te plaatsen voor extra sfeer tijdens het diner. Zo wordt het geschenk niet alleen functioneel, maar ook decoratief.

Veel gestelde vragen

Wat is de prijs van een kerstpakket met een serveerschaal?

De prijs van een kerstpakket kan natuurlijk variëren, afhankelijk van de inhoud en de kwaliteit van de producten. Gemiddeld kost een kerstpakket met een serveerschaal tussen de €30,- en €75,-.

Kan ik zelf een kerstpakket met een serveerschaal samenstellen?

Ja, het is mogelijk om zelf een Kerstpakket samen te stellen. Door zelf producten te selecteren kun je het pakket personaliseren en precies samenstellen naar jouw wensen en budget. Zelf samenstellen van een kerstpakket kan al vanaf 100 stuks!

Is een kerstpakket met een serveerschaal alleen geschikt voor de kerst?

Nee, een kerstpakket met een serveerschaal is ook geschikt voor andere feestelijke gelegenheden, zoals een verjaardag, een jubileum of een bruiloft. Super veelzijdig en functioneel item dat altijd goed van pas komt.

Conclusie:

Een kerstpakket met een serveerschaal is de perfecte toevoeging aan jouw feestelijke kersttafel. Het pakket bevat niet alleen een serveerschaal van hoogwaardige kwaliteit, maar ook diverse lekkernijen die perfect zijn voor de feestdagen. Het gebruik is zeer veelzijdig en biedt de mogelijkheid om verschillende etenswaren te presenteren. Bovendien is het ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen, zodat het pakket precies aan jouw wensen voldoet. Of je het pakket nu cadeau geeft aan vrienden, familie of collega’s, het zal zeker goed in de smaak vallen. Vergeet niet om vooraf goed te kijken naar de inhoud van het pakket en naar de kwaliteit van de serveerschaal, zodat je zeker weet dat je een kerstpakket aanschaft van goede kwaliteit. Wij wensen je alvast fijne feestdagen en veel plezier met het uitpakken van jouw Kerstpakket!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een snijplank, een kerstpakket met spel of een leuk kerstpakket met een karaoke set? We hebben het allemaal!

Kerstpakket met serveerschaal bestellen