Kerstpakket met een weekendtas

Kerstpakket met een weekendtas van kerstpakkettenplaza.nl – Perfect voor een ontspannen kerstvakantie – De kerstperiode is een bijzondere tijd van het jaar, waarin we tijd doorbrengen met onze dierbaren en genieten van lekker eten, cadeaus en gezelligheid. Voor bedrijven is dit ook een belangrijke periode, waarin ze hun medewerkers willen bedanken voor hun harde werk en inzet gedurende het jaar. Het geven van kerstpakketten is een mooie manier om dit te doen en kerstpakkettenplaza.nl biedt een bijzonder pakket aan: het kerstpakket met een weekendtas. In dit artikel leest u alles over dit unieke kerstpakket en waarom het zo’n geweldig cadeau is voor uw medewerkers.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Artikel

Geen producten gevonden!

Voordelen van het kerstpakket met een weekendtas

Het kerstpakket met een weekendtas van kerstpakkettenplaza.nl heeft verschillende voordelen:

Ontspanning: De kerstperiode kan hectisch zijn en veel stress opleveren. Met dit kerstpakket geeft u uw medewerkers de kans om te ontspannen en te genieten van een welverdiend weekend weg.

Duurzaam: De weekendtas is gemaakt van duurzaam materiaal en kan meerdere keren gebruikt worden. Zo draagt u als bedrijf ook bij aan een beter milieu.

Persoonlijke touch: Bij kerstpakkettenplaza.nl kunt u de weekendtas laten bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf. Zo geeft u het kerstpakket een persoonlijke touch en zullen uw medewerkers het extra waarderen.

Variatie: Het kerstpakket met een weekendtas is verkrijgbaar in verschillende varianten, met bijvoorbeeld verschillende soorten bier, wijn of lekkernijen. Zo kunt u het pakket afstemmen op de smaak en voorkeuren van uw medewerkers.

Kerstpakket met een weekendtas bestellen

Kerstpakket met een weekendtas – wat zit erin?

Het kerstpakket met een weekendtas bevat een aantal leuke en nuttige cadeaus:

Weekendtas: De weekendtas is vaak gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een groot hoofdcompartiment en verschillende zijvakken. Hierdoor is hij ideaal voor een weekendje weg.

Fles wijn: Bij het pakket wordt een fles wijn geleverd, zodat uw medewerkers kunnen genieten van een lekker glas wijn tijdens hun weekendje weg. De win vervangen door een sapje? We doen het graag!

Lekkernijen: Het pakket bevat verschillende lekkernijen, zoals chocolade, koekjes en chips. Zo kunnen uw medewerkers ook tijdens hun reis genieten van wat lekkers.

Reisgids: Bij het pakket wordt ook regelmatig geleverd met een reisgids, zodat het geven van een kerstpakket met een weekendtas extra functioneel is. Het is een geweldige manier om uw medewerkers te laten weten dat u hen waardeert en dat u wilt dat ze genieten van de kerstperiode. Het is een bijzonder cadeau dat uw medewerkers niet snel zullen vergeten. Bovendien zorgt dit kerstpakket voor ontspanning en een welverdiende pauze na een druk jaar.

Variatie in het kerstpakket

Bij kerstpakkettenplaza.nl is er keuze uit verschillende varianten van het kerstpakket met een weekendtas. Zo kunt u het pakket helemaal afstemmen op de smaak en voorkeuren van uw medewerkers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met bier of wijn, maar er zijn ook pakketten met lekkernijen zoals chocolade en koekjes. Zo is er voor ieder wat wils.

Persoonlijke touch

Het is ook mogelijk om het kerstpakket met een weekendtas te voorzien van een persoonlijke touch. Bij kerstpakkettenplaza.nl is het namelijk mogelijk om de weekendtas te laten bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf. Dit maakt het cadeau nog persoonlijker en uw medewerkers zullen het extra waarderen. Dit kan al vanaf 100 stuks!

Duurzaamheid

Naast de persoonlijke touch is duurzaamheid ook een belangrijk aspect van het kerstpakket met een weekendtas. De meeste weekendtassen zijn namelijk gemaakt van duurzaam materiaal en kan vaak gebruikt worden en is daarmee natuurlijk super duurzaam. Zo draagt u als bedrijf ook bij aan een beter milieu en laat u zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag en antwoord

Kan ik het kerstpakket met een weekendtas aanpassen aan de wensen van mijn medewerkers?

Ja, bij kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om het pakket aan te passen aan de smaak en voorkeuren van uw medewerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met bier of wijn, maar er zijn ook pakketten met lekkernijen zoals chocolade en koekjes. U kunt een kerstpakket met een weekendtas al volledig op maat laten samenstellen vanaf 100 stuks!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Dat bepaald u volledig zelf, u kiest de datum van levering!Kerstpakkettenplaza.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen vijf werkdagen te leveren.

Kan ik de weekendtas laten bedrukken met het logo of de naam van mijn bedrijf?

Ja, bij kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om bijna elke weekendtas te laten bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf. Zo kunt u het cadeau een persoonlijke touch geven en laten zien dat u waarde hecht aan uw medewerkers.

Conclusie

Het kerstpakket met een weekendtas van kerstpakkettenplaza.nl is een uniek en waardevol cadeau voor uw medewerkers. Het zorgt voor ontspanning en geeft uw medewerkers de kans om te genieten van een welverdiend weekendje weg (Of langer natuurlijk).

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wel eens gedacht aan een kerstpakket met een trolley of kerstpakketten met een rugzak? Of iets geheel anders, bijvoorbeeld een kerstpakket met een lantaarn? We hebben het allemaal!

Kerstpakket met een weekendtas

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht