Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket weekendtas

Kerstpakket met weekendtas van Kerstpakkettenplaza.nl – Perfect voor een ontspannen kerstvakantie – De kerstperiode is een bijzondere tijd van het jaar, waarin we tijd doorbrengen met onze dierbaren en genieten van lekker eten, cadeaus en gezelligheid. Voor bedrijven is dit ook een belangrijke periode, waarin ze hun medewerkers willen bedanken voor hun harde werk en inzet gedurende het jaar. Het geven van kerstpakketten is een mooie manier om dit te doen en Kerstpakkettenplaza.nl biedt een bijzonder pakket aan: het kerstpakket met een weekendtas. In dit artikel leest u alles over dit unieke kerstpakket en waarom het zo’n geweldig cadeau is voor uw medewerkers.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een kerstpakket met weekendtas is ontsnappen in stijl

Kerstpakket met een weekendtas bestellen

Met een kerstpakket met weekendtas geeft u naast een cadeau ook een ervaring weg. Door uw medewerkers zo’n veelzijdig en praktisch geschenk te geven, zorgt u ervoor dat ze een tas hebben waar ze jarenlang kunnen gebruiken. Daarnaast geeft u ze meteen een moment van ontspanning. 

Ontspanning: De kerstperiode kan hectisch zijn en veel stress opleveren. Met dit kerstpakket geeft u uw medewerkers de kans om te ontspannen en te genieten van een welverdiend weekend weg.

Duurzaam: De weekendtas is gemaakt van duurzaam materiaal en kan meerdere keren gebruikt worden. Zo draagt u als bedrijf ook bij aan een beter milieu.

Persoonlijke touch: Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u de weekendtas laten bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf. Zo geeft u het kerstpakket een persoonlijke touch en zullen uw medewerkers het extra waarderen.

Variatie: Het kerstpakket met een weekendtas is verkrijgbaar in verschillende varianten, met bijvoorbeeld verschillende soorten bier, wijn of lekkernijen. Zo kunt u het pakket afstemmen op de smaak en voorkeuren van uw medewerkers.

Makkelijk mee te nemen: De verstelbare schouderriem maakt de weekendtas gemakkelijk mee te nemen, waar uw medewerkers ook naartoe gaan.

Een kerstpakket met weekendtas is bedoeld om ieder weekendje weg makkelijk en leuk te maken. Zo kan de ontvanger echt tot rust komen.

Kerstpakket met weekendtas – wat zit erin?

Een kerstpakket met een weekendtas is een geweldige manier om uw medewerkers te verrassen met een praktisch en luxe cadeau. Deze pakketten bevatten een aantal leuke en nuttige items die bijdragen aan een ontspannen en plezierig weekendje weg:

ItemBeschrijvingOpmerking
WeekendtasGemaakt van duurzaam materiaal, groot hoofdcompartiment en verschillende zijvakkenIdeaal voor een weekendje weg
Fles wijnEen heerlijke fles wijn voor tijdens het weekendje wegKan vervangen worden door sap
LekkernijenChocolade, koekjes, chips en andere snacksVoor onderweg of ter plekke
ReisgidsHandige gids met tips en informatie voor een leuk weekendje wegExtra functioneel cadeau

Dit kerstpakket met een weekendtas is een bijzonder cadeau dat uw medewerkers niet snel zullen vergeten. Het zorgt voor ontspanning en een welverdiende pauze na een drukke periode, waardoor uw waardering voor hun harde werk duidelijk wordt.

Variatie in het kerstpakket

Het selecteren van het perfecte kerstpakket kan een uitdagende taak zijn. U probeert een uniek geschenk te kiezen dat past bij de interesses en levensstijl van uw medewerkers. Wij bieden daarom diverse varianten van het kerstpakket met weekendtas aan, waarmee u precies kunt inspelen op de individuele voorkeuren. Onze pakketten variëren van opties voor de liefhebbers van wijn of bier tot non-alcoholische. Maar ook zoete opties zoals chocolade en koekjes, of een heerlijke notenmix voor de hartige liefhebbers.

De veelzijdigheid van het kerstpakket met weekendtas maakt het kerstpakket met weekendtas geschikt voor zowel avontuurlijke types als de thuisblijvers. Elk pakket bevat producten die iedereen wel lekker vindt en sluit naadloos aan bij de levensstijl van uw medewerkers. Daarbij kiezen we bewust voor duurzame materialen in de productie van onze weekendtassen. Zo zijn onze weekendtassen ook een milieubewuste keuze.

Daarnaast bieden we personalisatie aan door de mogelijkheid om de weekendtas te versieren met uw bedrijfslogo en een speciale boodschap. Zo geeft u het kerstpakket een persoonlijk tintje dat de verbinding met werknemers kan versterken. Deze optie is mogelijk bij een afname van 100 stuks. 

Met deze aanpak bent u gegarandeerd van een pakket dat aanspreekt bij de ontvanger. Wij stellen alles met grote zorg samen zodat u de feestdagen van uw medewerkers en relaties extra speciaal kunt maken.

Vraag en antwoord

Kan ik het kerstpakket met een weekendtas aanpassen aan de wensen van mijn medewerkers?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om het pakket aan te passen aan de smaak en voorkeuren van uw medewerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met bier of wijn, maar er zijn ook pakketten met lekkernijen zoals chocolade en koekjes. U kunt een kerstpakket met een weekendtas al volledig op maat laten samenstellen vanaf 100 stuks!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Dat bepaald u volledig zelf, u kiest de datum van levering!Kerstpakkettenplaza.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen vijf werkdagen te leveren.

Kan ik de weekendtas laten bedrukken met het logo of de naam van mijn bedrijf?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om bijna elke weekendtas te laten bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf. Zo kunt u het cadeau een persoonlijke touch geven en laten zien dat u waarde hecht aan uw medewerkers.

Conclusie

Het kerstpakket met weekendtas van Kerstpakkettenplaza.nl is een uniek en waardevol cadeau voor uw medewerkers. Het zorgt voor ontspanning en geeft uw medewerkers de kans om te genieten van een welverdiend weekendje weg (of langer natuurlijk).

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wel eens gedacht aan een kerstpakket met een gereedschap of kerstpakketten met een pizzarette? We hebben het allemaal!

Kerstpakket met weekendtas