Kerstpakket weekendtas

Kerstpakket met weekendtas van Kerstpakkettenplaza.nl – Perfect voor een ontspannen kerstvakantie – De kerstperiode is een bijzondere tijd van het jaar, waarin we tijd doorbrengen met onze dierbaren en genieten van lekker eten, cadeaus en gezelligheid. Voor bedrijven is dit ook een belangrijke periode, waarin ze hun medewerkers willen bedanken voor hun harde werk en inzet gedurende het jaar. Het geven van kerstpakketten is een mooie manier om dit te doen en Kerstpakkettenplaza.nl biedt een bijzonder pakket aan: het kerstpakket met een weekendtas. In dit artikel leest u alles over dit unieke kerstpakket en waarom het zo’n geweldig cadeau is voor uw medewerkers.

Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voordelen van het kerstpakket met een weekendtas

Het kerstpakket met een weekendtas van kerstpakkettenplaza.nl heeft verschillende voordelen:

Ontspanning: De kerstperiode kan hectisch zijn en veel stress opleveren. Met dit kerstpakket geeft u uw medewerkers de kans om te ontspannen en te genieten van een welverdiend weekend weg.

Duurzaam: De weekendtas is gemaakt van duurzaam materiaal en kan meerdere keren gebruikt worden. Zo draagt u als bedrijf ook bij aan een beter milieu.

Persoonlijke touch: Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u de weekendtas laten bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf. Zo geeft u het kerstpakket een persoonlijke touch en zullen uw medewerkers het extra waarderen.

Variatie: Het kerstpakket met een weekendtas is verkrijgbaar in verschillende varianten, met bijvoorbeeld verschillende soorten bier, wijn of lekkernijen. Zo kunt u het pakket afstemmen op de smaak en voorkeuren van uw medewerkers.

Kerstpakket met een weekendtas bestellen

Kerstpakket met weekendtas – wat zit erin?

Het kerstpakket met een weekendtas bevat een aantal leuke en nuttige cadeaus:

Weekendtas: De weekendtas is vaak gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een groot hoofdcompartiment en verschillende zijvakken. Hierdoor is hij ideaal voor een weekendje weg.

Fles wijn: Bij het pakket wordt regelmatig een fles wijn geleverd, zodat uw medewerkers kunnen genieten van een lekker glas wijn tijdens hun weekendje weg. De wijn vervangen door een sapje? We doen het graag!

Lekkernijen: Het pakket bevat verschillende lekkernijen, zoals chocolade, koekjes en chips. Zo kunnen uw medewerkers ook tijdens hun reis genieten van wat lekkers.

Reisgids: Bij het pakket wordt ook regelmatig geleverd met een reisgids, zodat het geven van een kerstpakket met een weekendtas extra functioneel is. Het is een geweldige manier om uw medewerkers te laten weten dat u hen waardeert en dat u wilt dat ze genieten van de kerstperiode. Het is een bijzonder cadeau dat uw medewerkers niet snel zullen vergeten. Bovendien zorgt dit kerstpakket voor ontspanning en een welverdiende pauze na een druk

Variatie in het kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is er keuze uit verschillende varianten van het kerstpakket met weekendtas. Zo kunt u het pakket helemaal afstemmen op de smaak en voorkeuren van uw medewerkers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met bier of wijn, maar er zijn ook pakketten met lekkernijen zoals chocolade en koekjes. Zo is er voor ieder wat wils. Wilt u bijvoorbeeld iets geheel anders, bekijk onze collectie voor een kerstpakket met een mok!

Persoonlijke touch

Het is ook mogelijk om het kerstpakket met een weekendtas te voorzien van een persoonlijke touch. Bij kerstpakkettenplaza.nl is het namelijk mogelijk om de weekendtas te laten bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf. Dit maakt het cadeau nog persoonlijker en uw medewerkers zullen het extra waarderen. Dit kan al vanaf 100 stuks!

Duurzaamheid

Naast de persoonlijke touch is duurzaamheid ook een belangrijk aspect van het kerstpakket met een weekendtas. De meeste weekendtassen zijn namelijk gemaakt van duurzaam materiaal en kan vaak gebruikt worden en is daarmee natuurlijk super duurzaam. Zo draagt u als bedrijf ook bij aan een beter milieu en laat u zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Vraag en antwoord

Kan ik het kerstpakket met een weekendtas aanpassen aan de wensen van mijn medewerkers?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om het pakket aan te passen aan de smaak en voorkeuren van uw medewerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met bier of wijn, maar er zijn ook pakketten met lekkernijen zoals chocolade en koekjes. U kunt een kerstpakket met een weekendtas al volledig op maat laten samenstellen vanaf 100 stuks!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Dat bepaald u volledig zelf, u kiest de datum van levering!Kerstpakkettenplaza.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen vijf werkdagen te leveren.

Kan ik de weekendtas laten bedrukken met het logo of de naam van mijn bedrijf?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het mogelijk om bijna elke weekendtas te laten bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf. Zo kunt u het cadeau een persoonlijke touch geven en laten zien dat u waarde hecht aan uw medewerkers.

Conclusie

Het kerstpakket met weekendtas van Kerstpakkettenplaza.nl is een uniek en waardevol cadeau voor uw medewerkers. Het zorgt voor ontspanning en geeft uw medewerkers de kans om te genieten van een welverdiend weekendje weg (of langer natuurlijk).

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wel eens gedacht aan een kerstpakket met een gereedschap of kerstpakketten met een pizzarette? We hebben het allemaal!

Kerstpakket met weekendtas