Wok kerstpakket

Wok kerstpakket – Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl, dé plek waar u de meest unieke en verrassende kerstpakketten kunt vinden. Bent u op zoek naar een kerstpakket met een wok? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina laten we u de leukste kerstpakketten met een wok zien en geven waardevolle tips over hoe u het beste een kerstpakket met een wok kunt selecteren! Kerstpakket met een wok? Ze zijn super populair en dat al jaren. Het is dan ook een zeer welkom geschenk voor in de keuken. De lekkerste wok gerechten kan je er in maken, enorm gezond en eenvoudig te bereiden. Helemaal van deze tijd. Een kerstpakket met een wok is altijd scoren!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een kerstpakket met een wok?

Een wok kerstpakket is een uitstekende keuze voor de feestdagen. Het is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een origineel en culinair geschenk waar uw medewerkers, klanten of relaties echt van zullen genieten. Met een wok kunt u heerlijke gerechten bereiden, zoals roerbakgerechten, noedels, curry’s en nog veel meer. Het is een veelzijdig kookinstrument dat past bij verschillende keukens en kookstijlen.

Bovendien is een wok kerstpakket ook een duurzaam cadeau. Veel wokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal of gietijzer, wat betekent dat ze lang meegaan en weinig onderhoud vereisen. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor de kerstperiode, maar ook voor gebruik gedurende het hele jaar. Met een kerstpakket met een wok geeft u uw medewerkers, klanten of relaties dus niet alleen een smakelijk cadeau, maar ook een cadeau dat lang meegaat en waar ze echt iets aan hebben.

Hoe kiest u het perfecte wok kerstpakket?

Bij het kiezen van het perfecte wok kerstpakket zijn er een paar belangrijke punten waar u op moet letten. Hier zijn enkele tips om u te helpen de juiste keuze te maken:

  1. Kwaliteit van de wok
    De kwaliteit van de wok is een essentiële factor om op te letten bij het kiezen van een kerstpakket. Een hoogwaardige wok gaat langer mee en zorgt voor betere kookresultaten. Let op het materiaal van de wok, zoals roestvrij staal, gietijzer of koolstofstaal, en controleer of de wok een goede anti-aanbaklaag heeft voor gemakkelijk koken en schoonmaken.
  2. Inclusief accessoires
    Een compleet kerstpakket met een wok bevat niet alleen de wok zelf, maar ook bijpassende accessoires. Denk aan een wokspatel, een deksel, een stoommandje of andere handige tools die nodig zijn voor het bereiden van wokgerechten. Controleer of het kerstpakket al deze accessoires bevat, zodat de ontvanger direct aan de slag kan met koken.
  3. Culinaire inspiratie met recepten en tips
    Een kerstpakket met een wok biedt ook de mogelijkheid om culinaire inspiratie op te doen. In uw kerstpakket kunt u bijvoorbeeld receptenboekjes of kaarten met wokrecepten toevoegen. Hiermee kunnen uw medewerkers, klanten of relaties nieuwe gerechten ontdekken en uitproberen met hun nieuwe wok. Daarnaast kunt u ook tips geven over het gebruik van de wok, zoals de juiste temperatuur, het snijden van ingrediënten en het kiezen van de beste sauzen. Zo haalt de ontvanger het maximale uit zijn kerstpakket met een wok en kan hij of zij indruk maken op familie en vrienden tijdens de feestdagen.

Wok kerstpakket

Personalisatie en maatwerk

Om uw kerstpakket met een wok echt te laten opvallen, kunt u ook kiezen voor personalisatie en maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een gepersonaliseerd kaartje of een bedrijfslogo op de wok of de verpakking. Hiermee geeft u uw kerstpakket een persoonlijke touch en laat u zien dat u echt heeft nagedacht over het cadeau. Daarnaast kunt u ook maatwerk leveren door het kerstpakket af te stemmen op de voorkeuren en behoeften van de ontvanger. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een specifieke type wok, zoals een gietijzeren wok voor de echte kookliefhebber, of een elektrische wok voor de ontvanger zonder gasfornuis. Met personalisatie en maatwerk maakt u uw wok kerstpakket extra bijzonder en onderscheidend.

Bent u op zoek naar een ander geschenk? Bekijk ook eens onze kerstpakketten met een fleece plaid!

Hoe gebruik je een wok?

Een wokpan is bedoeld om op hoge temperatuur te roerbakken. Een gehele maaltijd met groenten, vis of vlees roerbakken is een fantastische manier om je diner snel en gezond te bereiden. Meestal is een wokpan best wel groot en is voorzien van een hoge rand. De wok heeft vaak een lange steel of twee handvatten en een bolvormige bodem. In de Oosterse keuken is het een zeer veel gebruikte pan. Het handige van wokpan is dat je de ingrediënten die je minder hard wilt laten bakken, aan de zijkant van de pan schuift. De kruiden kan je dan op dat moment in het midden van de pan lekker aanbakken met wat olie om ze daarna over het gehele gerecht te verdelen. Heel handig zijn de kruiden mengels, boemboes genaamd, die je kant en klaar in de supermarkt kan kopen. Voor meer ideeën hieromtrent is het leuk om onze Oosterse kerstpakketten eens te bekijken.

Vraag en antwoord


Hoe kies je het beste wok kerstpakket?

Ten eerste is het belangrijk dat je je medewerkers kent zodat je weet wat zij belangrijk vinden om te ontvangen. Geven zij de voorkeur aan een bewaar cadeau zoals een wok of willen ze juist veel food artikelen om tijdens de kerst op tafel te zetten? Is het belangrijk dat het kerstpakket duurzaam is? Of vinden ze juist een pakket met vega producten belangrijk? Wat sowieso boven water staat is dat men zich gewaardeerd wil voelen en dat kan door goed na te denken welke pakketinhoud bij jouw mensen past. Want waardering voelt men pas echt als er rekening wordt gehouden met de ontvanger. Uiteraard is het zo dat niet alle medewerkers gelijke wensen hebben. Wat wij zien is dan ook dat de werkgever vaak kiest voor een traditioneel kerstpakket, echt een pakket waar voor iedereen wat wils in zit. Daarnaast wordt ook regelmatig voor een deel van de bestelling net een iets afwijkend pakket gekozen voor de medewerkers die geen alcohol drinken. Op deze manier heeft iedereen een zelfde soort pakket, maar is er wel rekening gehouden met de belangrijkste voorkeuren.

Wat wil je als bedrijf uitstralen met het kerstpakket met een wok?

Natuurlijk wil je ieder jaar weer het beste kerstpakket kiezen. Naast dat je goed hebt gekeken welke artikelen het meest gewaardeerd worden door je medewerkers is het zaak om te kijken naar waar je bedrijf voor staat. Wat voor een kerstcadeau past nou eigenlijk goed bij het bedrijf? De keuze kan eenvoudigweg afhankelijk zijn van de kleur van je bedrijfslogo. Maar het kan juist voor jouw bedrijf belangrijker zijn dat je maatschappelijke betrokkenheid wilt uitstralen. MVO, duurzaam ondernemen, het evenwicht tussen de 3 p’s: people, planet, profit. Heden ten dagen zien we dat dat laatste zwaar weegt en dus veel gekozen wordt. Desondanks moeten we eerlijkheidshalve wel zeggen dat er zeker ook gekeken wordt naar een feestelijke uitstraling, het is tenslotte een waardering voor de medewerkers en dat staat toch uiteindelijk wel hoog in het vaandel. Wanneer je kijkt naar de keuze voor een kerstpakket met een wok, kan je gezien de inhoud van deze pakketten toch echt wel zeggen dat bovenstaande goed is overwogen. Het gaat erom dat alles overziend de mix goed is!

Wokken of toch verder kijken?

Een wok is natuurlijk fantastisch, maar wilt u kijken naar een iets minder specifiek artikel binnen dit thema, dan is ons overzicht kerstpakketten met een pan een goed idee om eens naar toe te gaan. Om in de warme huiselijke sfeer te blijven, maar met een ander thema, kunt u overwegen om kerstpakketten met een windlicht te bekijken. Het gaat er natuurlijk om wat uw medewerkers het meest op prijs stellen. Kijk rustig door ons assortiment, dan komt u vast het meest geschikte pakket voor uw mensen tegen!

Vragen of meer informatie over een wok kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten kerstpakketten met wok. Heeft u vragen over een wok kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via
klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wilt u in de tussentijd meer weten over wokken, bekijk dan op Wikipedia de informatie over de Wok!

Kerstpakket met een wok bestellen