Chinese kerstpakketten

Chinese kerstpakketten – Bij Kerstpakkettenplaza.nl! bent u aan het juiste adres voor de meest uitgebreide en exclusieve Chinese kerstpakketten! Met een breed assortiment aan kerstpakketten speciaal samengesteld voor de feestdagen, bieden wij u de perfecte keuze voor uw medewerkers, collega’s of zakelijke relaties. Onze Chinese kerstpakketten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten authentieke producten die zorgen voor een bijzondere kerstervaring.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Chinese kerstpakketten bestellen

De bekendste is de Kantonese keuken. In de Kantonese keuken maakt men veel gebruik van mie, rijstvermicelli, rijstpapiervellen maar ook loempiavellen. In het noorden van China zijn noedels verreweg het belangrijkste voedingsmiddel. Rijst is dit in het zuiden. In een Chinees kerstpakket zult u een variëteit aan deze producten tegenkomen. U haalt hiermee een stukje Chinese keuken in huis als u onze Chinese kerstpakketten bestelt. Het gebruik van bepaalde kooktechnieken zoals fonduen of wokken is een thema binnen deze categorie. Door gebruik van karakteristieke kleuren en themaproducten worden er kerstpakketten ontwikkeld die men direct associeert met dit land.

Chinees kerstpakket; Huo Guo

Huo Guo is een themalijn die zich geheel op het Chinees fonduen richt. Fantastisch om daar Chinese kerstpakketten mee te vervaardigen. Als variant op het traditionele kaas- of chocolade fonduen, maken wij bij deze Oosterse kerstpakketten gebruik van hun producten met een kruidige bouillon. Letterlijk betekent Huo Guo ‘vuur pot’ wat dus slaat op een pot(pan) met warme vloeistof. Men bereidt hierin het voedsel en haalt met eetstokjes het eten uit de pan. Vervolgens dipt men dit in diverse sauzen. De verpakkingen zijn in zwart met fris groene kleuren uitgevoerd. De inhoud richt zich op de keuken met producten als mie nestjes, sausjes,  Chinese fondue enzovoorts. Een fonduestel is een artikel dat vaak ook in een Chinees kerstpakket zit.

Chinese kerstpakketten bestellen

Aziatische kerstpakketten bestellen

Azië heeft ontzettend veel te bieden. De aardige mensen, de verbazingwekkende cultuur en boven alles; het eten! De Chinese keuken is ontzettend veelzijdig en interessant. Perfect dus voor Chinese kerstpakketten! Deze heerlijke producten zijn er in iedere prijsklasse. Van goedkope kerstpakketten tot luxe kerstpakketten!

Een rijkdom aan traditionele Chinese lekkernijen

Onze kerstpakketten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde traditionele Chinese lekkernijen. Denk hierbij aan heerlijke thee, knapperige fortune cookies, exotische vruchten, en andere delicatessen die kenmerkend zijn voor deze cultuur. Elk item in onze kerstpakketten is met zorg uitgekozen om de ontvanger te verrassen en te verwennen tijdens de feestdagen.

Verdiep u in de Chinese cultuur met onze kerstpakketten

Onze Chinese kerstpakketten bieden niet alleen een smaakvolle ervaring, maar ook een kans om de cultuur beter te leren kennen. Met gedetailleerde informatie over de oorsprong en betekenis van de verschillende producten in onze kerstpakketten, kunt u uw medewerkers of zakelijke relaties onderdompelen in de rijke tradities en gebruiken.

Inhoud Chinese kerstpakketten

Om ervoor te zorgen dat onze Chinese kerstpakketten zich onderscheiden van andere kerstpakketten op de markt, streven wij ernaar om een specifieke inhoud aan te bieden. Dit betekent dat deze kerstpakketten zorgvuldig zijn samengesteld met geweldige producten uit het land van herkomst en dat die dus niet overal zomaar verkrijgbaar zijn.

Persoonlijke aandacht en service

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en service. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw kerstpakketten. Wij begrijpen dat u als bedrijf andere wensen kunt hebben, daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over Chinese kerstpakketten? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens de pakketten met andere landen thema’s zoals de Nederlandse kerstpakketten of onze Mexicaanse kerstpakketten!

Chinese kerstpakketten