Oosterse kerstpakketten

Oosterse kerstpakketten: Een exotische sfeer voor de feestdagen – Als het gaat om kerstpakketten, is er geen betere manier om een exotische en unieke sfeer te creëren dan met oosterse kerstpakketten. Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we de behoefte aan originaliteit en diversiteit voor de feestdagen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan oosterse kerstpakketten die gegarandeerd indruk zullen maken op uw medewerkers, klanten of relaties. Het zijn kerstpakketten met heerlijke Aziatische delicatessen. Zowel Chinees, Japans als Indisch, het Oosters koken is heerlijk en helemaal in.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Oosters kerstpakket: Een exotische keuze

De populariteit van oosterse kerstpakketten groeit gestaag en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Met hun rijke kleuren, bijzondere patronen en exotische ingrediënten bieden oosterse kerstpakketten een trendy en unieke keuze voor de feestdagen. Of het nu gaat om een fusion van Aziatische keukens, een mix van kruidige specerijen of een selectie van exotische snacks, onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Een culinaire Reis door oosters genot

Onze oosterse kerstpakketten nemen u mee op een culinaire reis door de rijke smaken en aroma’s van het Verre Oosten. Van heerlijke noedels tot exotische sauzen en van verfijnde theesoorten tot knapperige snacks, onze kerstpakketten zitten boordevol met authentieke en hoogwaardige producten. Of uw medewerkers nu liefhebbers zijn van de Japanse, Chinese, Indiase of Thaise keuken, onze kerstpakketten bieden voor elk wat wils.

Op zoek naar een compleet andere keuken? Bekijk ook eens onze Duitse kerstpakketten.

Een feest voor de zintuigen: De verleidelijke geuren en kleuren van het Oosten

Een van de kenmerken die oosterse kerstpakketten zo bijzonder maken, zijn de verleidelijke geuren en kleuren die ze met zich meebrengen. De exotische specerijen, kruiden en aroma’s uit het Oosten prikkelen de zintuigen en zorgen voor een onvergetelijke smaakervaring. Van de geurige jasmijnthee tot de pittige currykruiden en de zoete lychees, elk product in onze oosterse kerstpakketten is zorgvuldig gekozen om een feest voor de zintuigen te creëren.

Een oosters kerstpakket met bewaarcadeau

Oosters kerstpakket bestellen

Naast de heerlijke producten bevat ons oosterse kerstpakket ook een prachtig tafelkleed met een exotisch design. Dit tafelkleed is de perfecte aanvulling op een diner en zorgt voor een sfeervolle en feestelijke tafelsetting. De rijke kleuren en patronen van het tafelkleed brengen de sfeer tot leven en voegen een extra touch van authenticiteit toe aan uw kerstviering. Of het nu gaat om een intiem diner met familie en vrienden of een groot bedrijfsfeest, ons oosterse kerstpakket helpt u om de perfecte sfeer te creëren voor een exotisch en onvergetelijk feest.

Oosterse kerstpakketten op maat

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we de mogelijkheid om oosterse kerstpakketten op maat samen te stellen. Zo kunt u uw kerstpakketten personaliseren en afstemmen op de wensen en behoeften van uw medewerkers, klanten of relaties. Of het nu gaat om specifieke oosterse gerechten, bijzondere ingrediënten of een bepaald thema, wij zorgen ervoor dat uw kerstpakketten een persoonlijke en unieke touch hebben die indruk zal maken.

Oosterse kerstpakketten met Go-Tan producten

Go-Tan is een bekend merk binnen deze kerstpakketten. Wokken is één van de meest gebruikte technieken om de lekkerste gerechten te bereiden. Producten uit de Go-Tan productlijn zijn bijvoorbeeld noedels, mihoen, kroepoek, woksauzen, wokolie enzovoorts. Ook heeft Go-Tan complete ‘kits’ om bijvoorbeeld nasi of miehoen goreng te maken. De pakketten met China, Japan of de Oosterse keuken als thema bevatten soms enkele of alleen maar producten van Go-Tan. Inmiddels is Go-Tan wereldwijd te koop en een beroemd merk en valt onder de noemer A-merken.

Oosterse kerstpakketten met Conimex producten

Veel kerstpakketten bevatten producten van Conimex, het is natuurlijk ook een A-merk met wereldwijde faam. Hun huiskreet is “De Oosterse keuken thuis”. Met een oosters kerstpakket met deze producten haalt u die dus ook letterlijk in huis! Conimex heeft een zeer uitgebreid assortiment van specialiteiten en gerechten. Vooral kruiden, sauzen en marinades komen voor. Naast alle benodigdheden om te wokken, de meeste favoriete techniek volgens Conimex. Veel van hun producten zijn vegetarisch of zelfs veganistisch van aard.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Tip: Bekijk binnen onze landen thema’s ook bijvoorbeeld eens de Japanse kerstpakketten of de unieke Spaanse kerstpakketten.

Oosterse kerstpakketten