Kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten bestellen: De beste manier om je medewerkers te belonen tijdens de feestdagen – Het einde van het jaar komt eraan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over kerstpakketten voor je medewerkers. Een kerstpakket is een mooie manier om je waardering te tonen voor het harde werk van je team. Maar hoe kun je het beste kerstpakketten bestellen? In dit artikel delen we alles wat je moet weten over het bestellen van kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom zijn kerstpakketten zo belangrijk?

Het geven van een kerstpakket is een uitgelezen manier om je waardering te tonen voor het harde werk van je team. Het is een manier om je medewerkers te laten zien dat ze gewaardeerd worden en dat hun inzet gezien wordt. Bovendien zorgt het voor een gevoel van saamhorigheid en verbinding binnen het team. Dit kan een positief effect hebben op de werksfeer en de productiviteit. Dit is tevens de reden dat veel bedrijven jaarlijks kerstpakketten bestellen.

Wat zijn de voordelen van online kerstpakketten bestellen?

Er zijn verschillende voordelen als je een kerstpakket besteld voor je medewerkers, zoals:

  • Het tonen van waardering voor het harde werk van je team
  • Het versterken van de band tussen jou en je medewerkers
  • Het creëren van een positieve werksfeer
  • Het verhogen van de motivatie en productiviteit van je medewerkers
  • Het stimuleren van een gezonde levensstijl door bijvoorbeeld een pakket met gezonde snacks en producten aan te bieden.

Hoe kun je kerstpakketten bestellen?

Er zijn verschillende manieren om kerstpakketten te bestellen. Hieronder vind je een overzicht:

Kerstpakketten laten maken en bestellen

Je kunt ervoor kiezen om kerstpakketten voor je bedrijf te maken. Dit kan een goede manier zijn om een persoonlijk cadeau te geven dat aansluit bij de interesses en behoeften van je medewerkers. Het vergt echter wel tijd en energie om dit te doen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je een kerstpakket laten maken vanaf 100 stuks en bestellen tot uiterlijk 1 november (Zolang de voorraad strekt). Hoe eerder je contact opneemt, des te beter de kansen!

Kerstpakketten online bestellen

Kerstpakketten bestellen in een onze showroom

Je kunt er ook voor kiezen om kerstpakketten te bestellen via de shop van Kerstpakkettenplaza.nl. Dit scheelt tijd en energie en je hebt vaak meer keuze uit verschillende pakketten. Bovendien kun je, vanaf 100 stuks, de pakketten verrijken met bijvoorbeeld een logo of een kerstkaart.

Kerstpakket online bestellen

Of je kiest voor een kerstpakket online bestellen. Dit is vaak de makkelijkste en snelste optie. Kerstpakket bestellen? Kies uit het grootste assortiment aan kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl!!

Waar moet je op letten bij het bestellen van kerstpakketten?

Bij het bestellen van kerstpakketten zijn er een aantal zaken waar je op moet letten:

Budget

Bepaal van tevoren je budget. Op basis daarvan kun je bepalen welke kerstpakketten binnen je budget vallen. Ook hiervoor geldt dat als je pakketten gaat kiezen in Oktober/November dat je de grootste keuze hebt! Bekijk daarom vast onze overzichtspagina kerstattentie bestellen.

Interesses van je medewerkers

Probeer zoveel mogelijk rekening te houden met de interesses en behoeften van je medewerkers bij het kiezen en bestellen van een kerstpakket. Hierdoor zal het cadeau persoonlijker en waardevoller aanvoelen.

Levering

Let op de leveringstijd van de kerstpakketten. Een kerstpakket bestellen moet je op tijd doen, dan ben je zeker dat de pakketten op tijd binnen zijn.

Personalisatie

Kijk of je de kerstpakketten wat persoonlijker kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld je bedrijfslogo toevoegen aan een artikel of een kerstkaart toevoegen aan de kerstpakketten voor bedrijven.

Vraag en antwoord over kerstpakketten bestellen

Wanneer moet ik kerstpakketten bestellen?

Het is verstandig om kerstpakketten zo vroeg mogelijk te bestellen. Zo weet je zeker dat de pakketten op tijd binnen zijn en kun je eventueel nog wijzigingen aanbrengen. Een kerstpakket bestellen doet u het beste vroeg in het jaar. Op die manier heeft u de meeste keuze. Wij adviseren om kerstpakketten kopen vroeg in het jaar te plannen! Bestellen? Gewoon doen: bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Hoeveel geld moet ik besteden aan kerstpakketten?

Dit is afhankelijk van je budget en de grootte van je team. Over het algemeen wordt er tussen de €25 en €50 per medewerker besteed aan een kerstpakket.

Kan ik kerstpakketten laten maken?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om ons de kerstpakketten te laten maken op basis van de interesses en behoeften van je medewerkers. Je kunt deze kerstpakketten bestellen vanaf 100 stuks en tot 1 november.

Wat is het voordeel van online kerstpakketten bestellen?

Het voordeel van online kerstpakketten bestellen is dat het snel en makkelijk is. Daarnaast maken we alle pakketten in grote aantallen en dat heeft een positieve invloed op de prijs. Bovendien is het gemakkelijk en kunt u online kerstpakketten vergelijken.

Conclusie

Een kerstpakket bestellen is zeer eenvoudig bij Kerstpakkettenplaza.nl. Daarnaast is het de perfecte manier om je waardering te tonen voor het harde werk van je team tijdens het afgelopen jaar. Door rekening te houden met het budget en de interesses van je medewerkers zal je de beste kerstpakketten bij ons vinden.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten bestellen