Kerstpakketten kiezen

Kerstpakketten kiezen voor uw werknemers – Ieder jaar staan de feestdagen weer sneller voor de deur. Kiest u daarom ook op tijd een kerstpakket uit voor uw werknemers en ben de drukte voor. Misschien heeft u pas net een eigen bedrijf, of heeft u nog nooit echt stilgestaan bij het idee om uw werknemers wat extra te geven met de feestdagen. Tijd om hieraan dit jaar wel aandacht te besteden. Een kerstpakket is hier een heel goed voorbeeld van, steeds meer bedrijven maken hier gebruik van en werknemers zijn hier erg verrast door dit gebaar. Het is namelijk echt een extra blijk van waardering van de werkgever voor de getoonde inzet van de medewerkers voor het bedrijf.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Werknemers verrassen door het het juiste kerstpakket te kiezen

Uw werknemers zullen er niet standaard vanuit gaan dat zij met de feestdagen een kerstpakket krijgen. Sinds de crisis hebben veel bedrijven bezuinigd en gaan werknemers er ook niet vanuit dat zij wat extra ontvangen. Juist een reden om er wel wat mee te doen! Het gaat weer veel beter met de bedrijven en dat heeft u niet voor elkaar gekregen zonder uw werknemers. Zij staan namelijk het hele jaar door voor u klaar en zorgen dat u uw orders en afspraken na kunt komen.

Kerstpakket zelf kiezen, geef het extra aandacht

Het is het goed om met de feestdagen extra stil te staan bij wat uw medewerkers voor u betekenen door op een attente manier hen te verrassen. Laat met uw aandacht zien dat u hun inzet waardeert. Dat kan door het juiste kerstpakket voor hen te kiezen. U zult er van staan te kijken hoe hier op gereageerd wordt, ze verwachten het niet, maar het is een geweldig gebaar om een pakket te geven!

Kerstpakketten kiezen, stapsgewijs

U staat even stil bij de vraag hoe u uw werknemers kunt verrassen en hoe u het beste een kerstpakket kunt kiezen. Hoe duur mag het zijn? Welke producten moeten er in zitten? Is de kwaliteit goed? Wordt het pakket op tijd bezorgd? Allemaal vragen die u zichzelf stelt. Een kerstpakket zelf kiezen neemt even tijd in beslag. Gelukkig kunnen veel vragen snel beantwoord worden. U kunt namelijk bekijken wat uw werknemers aanspreekt en bedenken wat er bij hen past. Zijn het echte levensgenieters? Houden ze van wellness of drinken en eten? Mensen die graag lezen misschien? De voucher kan dan een optie zijn, maar u kunt ook een pakket met louter eten kiezen. Kies stapsgewijs middels ons filter systeem, super eenvoudig!

Hoe te beginnen? Verdiep uzelf!

Kies je kerstpakket door jezelf te verdiepen in de mogelijkheden en de details goed te bekijken. Hierdoor weet u snel wat de verschillende pakketten u kunnen bieden. Zelf een kerstpakket kiezen wordt dan al een stuk makkelijker. Een kerstpakket kiezen is een feestje bij Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten kiezen stappenplan

  • Het eerste wat u gaat doen is bekijken welke pakketten er worden aangeboden, u gaat zich oriënteren.
  • Vervolgens gaat u kijken wat het budget is per werknemer dat beschikbaar is.
  • Aan de hand van uw pakketkeuze en het budget kan er een definitieve keuze worden gemaakt.
  • U voert de gegevens in en de afwikkeling nemen wij van u over.

Kwaliteit is belangrijk

Over de kwaliteit en het bezorgen hoeft u zich dus niet druk te maken, want dit proces nemen wij geheel voor onze rekening. Gemakkelijker kan het toch niet? Neemt u daarom de tijd om het huidige assortiment te bekijken en kies een aantrekkelijk pakket voor uw werknemers. Als u enigszins twijfelt over bepaalde producten, kan er ook een pakket worden samengesteld voor u. Dit is mogelijk bij een minimale afname van 100 stuks.

Kerstpakketten online kiezen

Onze klantenservice helpt u kiezen

Onze klantenservice kan u altijd helpen met het kiezen van het juiste pakket. Eerst maar eens kijken wat het assortiment u te bieden heeft en rekent u er maar op dat u meteen zin krijgt in de feestdagen. Een fijn moment waarop u anderen kunt verrassen! Dus start nu snel met kerstpakketten kiezen!

Kerstpakketten kiezen – Het blijft elk jaar weer een moeilijke keuze om weer een kerstpakket uit te kiezen dat bij iedereen in de smaak valt. Daarom stellen wij hier enkele tips op die u kunnen helpen bij het uitkiezen. Bij het kiezen van kerstpakketten moet u op een aantal dingen letten.

Allereerst moet u als u een kerstpakket zelf kiezen gaat, beslissen wat voor u bepalend is bij uw keuze. Het meest belangrijkste aspect is in het algemeen de prijs bij kerstpakketten kiezen. Afhankelijk van uw budget kunt u bij ons altijd een geschikt kerst bedankje uitkiezen. Wij hebben de kerstpakketten gesorteerd op prijscategorieën om u het zoeken makkelijker te maken. Wij hanteren negen prijsklassen van laag tot hoog, u hoeft alleen maar te kiezen!
Als u de prijs minder leidend vindt, komt al snel de inhoud als belangrijkste drijfveer naar voren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een pakket uit te zoeken met uitsluitend veel etenswaren. Of juist kiezen voor serviesgoed of handige keukenapparatuur. Ook de kleur van het kerstpakket kan belangrijk zijn. (Kerst) rood, goud en zilver zijn veel gekozen kleuren die een echt kerstgevoel oproepen.

Als laatste kan een bepaald thema van doorslaggevende aard zijn. (Oud) Hollands, biologisch of bijvoorbeeld fair trade als zijnde thema stralen toch iets extra’s uit. Hiermee geeft u tegelijkertijd een boodschap af.

Kerstpakketten kiezen voor medewerkers of relaties

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw medewerkers zelf een kerstkado te laten kiezen middels één van onze eigen keuzeconcepten. Dan weet u zeker dat uw attentie in de smaak valt bij iedereen!

Ander kerstgeschenken hebben we natuurlijk ook in ons assortiment, bijvoorbeeld tijdschriftenbonnen. Speciale aandacht verdient het om te melden dat uw volledig zelf uw kerstpakketten kunt samenstellen vanaf 100 kerstpakketten, maak een afspraak in een van onze showrooms!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over kerstpakketten kiezen? Of wilt u meer informatie over een product of kerstpakketten vergelijken? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. We hebben het allemaal! Als u vragen heeft of hulp wenst bij het kiezen van uw kerstpakketten, dan horen wij dat graag.

Kerstpakketten kiezen
n