Kerstpakketten kopen

Kerstpakketten kopen: Tips om de perfecte kerstpakketten te kopen – Kerstpakketten kopen is een van de meest opwindende activiteit tijdens het kerstseizoen. Of het nu voor jouw collega’s, vrienden, familieleden of realaties is, een kerstpakket is een perfecte manier om waardering te tonen en de feestelijke sfeer te verspreiden. Kerstmis is een tijd van samenzijn, liefde en vreugde. Het is ook een tijd van geschenken en dankbaarheid. Er zijn zoveel verschillende soorten kerstpakketten beschikbaar. Bij ons kan je kiezen uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waar moet je op letten bij het kerstpakketten kopen

Een kerstpakket kopen is een plezierige bezigheid, maar het kan ook overweldigend zijn, vooral als je niet weet waar je op moet letten. Hier zijn enkele belangrijke dingen om te overwegen bij het kopen van de juiste kerstpakketten.

Budget voor kerstpakketten kopen bepalen

Het budget is waarschijnlijk het belangrijkste aspect bij het kopen van kerstpakketten. Je wilt een pakket dat past binnen jouw budget, maar ook de ontvanger blij maakt. Kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën, van voordelige opties tot overdadige geschenkpakketten. Bepaal dus van tevoren jouw budget en kijk welke opties binnen jouw prijsklasse passen.

Interesse en voorkeur van de ontvanger

Bij het kopen van een kerstpakket is het belangrijk om rekening te houden met de interesse en voorkeur van de ontvanger. Als je bijvoorbeeld een kerstpakket koopt voor jouw collega, kijk dan naar hun smaak en interesses. Houden ze van chocolade, kaas of wijn? Of zijn ze meer geïnteresseerd in cadeau artikelen? Door te kiezen voor een pakket dat past bij de ontvangers zullen de reacties geweldig zijn!

Thema en presentatie

Een ander belangrijk aspect bij het kopen van kerstpakketten is om te kijken naar het thema en de presentatie. Kerstpakketten zijn er in allerlei verschillende thema’s en stijlen, van traditioneel tot modern en alles daartussenin. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met een kerstthema, zoals een pakket met kerstkransjes, glühwein en kerstversieringen. Maar je kan ook gaan voor een moderner pakket met bijvoorbeeld bio artikelen of heerlijke verzorgingsproducten. Vergeet ook niet om te kijken naar de presentatie van het pakket. Een mooi verpakt kerstpakket maakt het geven en ontvangen extra speciaal.

Aantal en leeftijd van de ontvangers

Kerstpakketten kopen

Bij het kopen van kerstpakketten is het ook belangrijk om te kijken naar het aantal en de leeftijd van de ontvangers. Als je bijvoorbeeld kerstpakketten koopt voor jouw hele bedrijf, is het handig om te kijken naar pakketten die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een voedselpakket dat geschikt is voor jong en oud. Als je slechts een paar kerstpakketten koopt, kun je misschien meer gerichte keuzes maken op basis van de leeftijd of interesse van de ontvanger. Extra tip: bestel iets meer kerstpakketten, vaak zien we dat organisatie toch een aantal mensen vergeet of er word tussentijds extra personeel aangenomen.

Waar kerstpakket kopen?

Waar kan ik kerstpakketten kopen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl natuurlijk! Je kan bij ons een kerstpakket particulier kopen maar ook zakelijk. Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van kerstpakketten, is het tijd voor inspiratie. Hier zijn enkele kerstpakket ideeën voor verschillende soorten kerstpakketten.

Pakketten met eten

Een kerstpakket kopen met voedsel wordt enorm veel gedaan, het zijn waarschijnlijk de meest verkochte kerstpakketten. Er zijn zoveel verschillende soorten voedselpakketten beschikbaar, van wijn- en kaaspakketten tot chocolade- en snoeppakketten. Een pakket met foodproducten is een perfecte manier om het vakantieseizoen te vieren en de ontvangers te laten genieten van heerlijk eten en drinken.

Pakketten met cadeauartikel kopen

Pakketten met verwenproducten zijn een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en verwennerij. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een pakket met badproducten, geurkaarsen of massageoliën. Dit is de perfecte manier om de ontvanger te laten ontspannen en te genieten van een moment voor zichzelf tijdens de drukke feestdagen.

Kerst pakket kopen bewuste keuze

Verantwoorde kerstpakketten worden veel gekocht. Het is natuurlijk ook een geweldige keuze voor diegenen die zich zorgen maken over het milieu. Koop bijvoorbeeld voor een pakket met bio producten of herbruikbare cadeaus zoals een tas van gerecycled materiaal. Je laat zo zien dat je om de ontvanger geeft en om onze planeet.

Een kerstpakket kopen particulier of zakelijk

Een kerstpakket kopen is perfect voor je collega’s, zakenpartners of klanten. Vaak wordt er wel onderscheid gemaakt in de pakketten. Bij relaties kan je denken aan een pakket met wijn of bier. Terwijl je voor je medewerkers vaak meer kijkt of er bruikbare artikelen zoals eten en handige cadeaus in zitten. Je kunt voor beiden ook een pakket selecteren met een heerlijk drankje en diverse hapjes voor tijdens een borrel.

Personaliseerbare pakketten

Personaliseerbare kerstpakketten zijn een geweldige manier om het pakket extra speciaal te maken voor de ontvanger. Zo kun je bijvoorbeeld een pakket samenstellen met producten die passen bij de interesses of hobby’s van de ontvanger. Ook kun je het pakket personaliseren door bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of het bedrijfslogo toe te voegen aan de verpakking.

Vraag en antwoord

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen over het kopen van kerstpakketten:

Hoeveel moet ik uitgeven aan een kerstpakket?

Dit hangt af van het aantal pakketten dat je koopt en het budget dat je hebt. Over het algemeen varieert de prijs van een kerstpakket van enkele tientallen tot honderden euro’s. Er zijn al kerstpakketten te koop voor 10 euro!

Kan ik mijn kerstpakketten personaliseren?

Ja, het is mogelijk om kerstpakketten te personaliseren. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je zelf de inhoud van het pakket samenstellen en de verpakking laten bedrukken met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of het bedrijfslogo. Het zelf samenstellen van je kerstpakket is al mogelijk vanaf 100 stuks en tot 15 oktober (Zolang de voorraad strekt).

Wanneer is het beste moment om kerstpakketten te kopen?

Het beste moment om kerstpakketten te kopen is vaak in de maanden oktober en november. Op deze manier heb je voldoende tijd om pakketten samen te stellen en te bestellen en kun je ervoor zorgen dat ze op tijd geleverd worden voor de feestdagen.

Conclusie

Het kopen van kerstpakketten kan een uitdagende taak zijn, maar met bovenstaande tips kun je een perfect pakket vinden. Denk na over de ontvangers, het budget, het thema en de presentatie van het pakket. Met een kerstpakket toon je je waardering en zorg voor de ontvangers, en zorg je voor een feestelijke en gezellige kerstperiode. Met meer dan 23 jaar ervaring en een uitstekende klantenservice is het gegarandeerd een succes als je de kerstpakketten koopt Kerstpakkettenplaza.nl. Lees ook eens onze meer dan 5000 onafhankelijk reviews en overtuig uzelf! Liever eerst kerstpakketten vergelijken? Ook dat kan bij ons!

Vragen of meer informatie over kerstpakketten kopen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten 2024. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een los product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten kopen