Kerstpakketten laten bezorgen

Kerstpakketten laten bezorgen in Nederland en België – Bent u op zoek naar kerstpakketten die snel en voordelig worden bezorgd? Zoek dan niet verder. Kerstpakkettenplaza.nl heeft een groot en veelzijdig aanbod aan kerstpakketten. Wij vullen en verpakken elk kerstpakket met zorg en bezorgen deze op elke bestemming in Nederland en België. Wilt u in een ander land bezorgd krijgen, dan maken wij daar een offerte voor. Als de feestdagen in zicht zijn, is het tijd om aan de kerstpakketten te denken. Het is de perfecte manier om uw waardering te tonen aan uw medewerkers en hen te bedanken voor hun harde werk gedurende het jaar. Kerstpakketten laten bezorgen is het laatste en belangrijkste deel van ons werk. Daarom doen wij er alles aan om dit in goede banen te leiden en we kunnen u vertellen: Dat lukt! Ontdek snel ons grote assortiment en verras uw collega’s en medewerkers met een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren / Prijs

Uw favoriete kerstpakket laten bezorgen

Net als het assembleren, is het bezorgen van leuke kerstpakketten maatwerk. U heeft natuurlijk op een zorgvuldige wijze uw favoriet kerstpakket uitgekozen in onze kerstpakket winkel. Nadat deze met grote zorgvuldigheid worden ingepakt moeten wij ze natuurlijk op tijd en ongeschonden afleveren op de afgesproken locatie. Een kerstpakket laten bezorgen is voor u natuurlijk de vanzelfsprekend. In de kerstpakketten branche ligt dit ietwat anders aangezien we met een gigantische piek te maken hebben en er dagelijks meer dan 1650 pallets vol met kerstpakketten bezorgt worden bij de bedrijven in Nederland en België.

De wijze van bezorging

De wijze van bezorging is bij ons tweezijdig. Hierin bieden wij u tijdens het bestelproces twee bezorg opties aan, te noemen:

1) Pallettransport
Bij pallettransport worden de kerstpakketten netjes op een pallet gezet en ingeseald met kartonnen hoekjes. Dit betreft overigens de meest risicoloze vorm van bezorging, vanwege het feit dat de pakketten op een veilige manier worden getransporteerd en netjes zijn ingeseald.

2) Huis-aan-huis zending
De tweede vorm van bezorging is de huis-aan-huis zending. Bij deze vorm versturen wij de geschenkpakketten met een externe pakketdienst. Het nadeel bij deze optie is dat we in een bepaalde mate afhankelijk zijn van de externe pakketdienst, welke het rondom de feestdagen uiteraard gigantisch druk heeft. De pakketten vervoerd met een bestelbus waardoor de kans aanwezig is dat het kerstpakket onderop in de bus komt te liggen.

Kerstpakketten laten bezorgen is vakwerk

Wij werken met befaamde vervoerders. Onze vervoerders weten wat u belangrijk vindt, wat wij belangrijk vinden en natuurlijk ook wát ze vervoeren. Een kerstpakket bezorgen is namelijk niet zomaar gedaan. Vooral niet als het om grote aantallen kerstpakketten gaat. Wij garanderen u dat er voorzichtig wordt omgegaan met uw levering, maar mocht het zo zijn dat er onverhoopt een schade ontstaat, dan weet onze vervoerder hier snel op te anticiperen. Indien uw bedrijf moeilijk te bereiken is per vrachtauto, dan zouden wij het enorm waarderen als u dit van tevoren aan ons doorgeeft. Zo verkleint u de kans op vertraging en maakt u het kerstpakket bezorgen voor ons een heel stuk makkelijker.

Kies zelf waar en wanneer wordt bezorgd

Wij bezorgen de kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat er iemand op locatie aanwezig is, om de levering aan te kunnen nemen.

De bestelling wordt per vrachtauto getransporteerd en de pakketten worden op ingesealde pallets gezet. Indien er onverhoopt iets niet in orde is met de levering, maakt u hier een melding van bij de chauffeur. De chauffeur heeft dan ook de verplichting dit te noteren en door te geven aan de transportmanager.

Een exacte levertijd kunnen wij u niet geven. U kunt wel aangeven welk dagdeel uw voorkeur heeft, echter kunnen wij niet beloven dat de levering ook daadwerkelijk in dat dagdeel plaatsvindt, al streven we hier uiteraard wel naar. Wij adviseren u om zelf ook rekening te houden met externe omstandigheden, zoals het weer en het verkeer. Kies daarom een leverdatum die ruim voor de uitreiking van de pakketten valt. De kerstpakketten kunnen online besteld worden en eventueel achteraf betaald worden aan de hand van een factuur.

Een kerstpakket bezorgen doen wij met de grootste zorg. Het enige wat u zelf moet doen is aangeven op welke datum u de kerstpakketten wenst te ontvangen.

Kerstpakketten 2023 Gratis bezorging in Nederland

Vanaf een orderwaarde van € 750,- exclusief btw ontvangt u van ons een gratis kerstpakketten bezorging in NL, uitgezonderd van de eilanden. Aan de bezorging zitten dus geen kosten verbonden. Wij zorgen ervoor dat de kerstpakketten keurig op tijd en netjes bij u bezorgd worden. Voorgaande telt als het om één pakketsoort gaat. Wij bezorgen ook kerstpakketten voor het buitenland.

Het pakket vereist kundige bezorging

Het geven van kerstpakketten aan werknemers tijdens de feestdagen neemt in Nederland steeds meer in populariteit toe. Een kerstpakket geven is een geweldig teken van dank aan uw collega’s voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar. Bovendien is het een goede manier om relaties te onderhouden en een goede en vrolijke start te maken met het nieuwe jaar. Met een assortiment van ruim 1.300 kerstpakketten kunt u bij Kerstpakkettenplaza.nl het perfecte geschenk voor uw collega’s vinden. U heeft de keuze uit pakketten met een speciaal thema, kleur of vol heerlijk eten en drinken. Maak het pakket af en voeg een persoonlijke boodschap toe of stel het kerstpakket helemaal zelf samen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het allemaal mogelijk. Zo zorgen wij samen met u ervoor dat uw collega’s onvergetelijke feestdagen zullen hebben.

Kerstpakket van elk budget bezorgen

Welk pakket u ook kiest, wij bezorgen ze allemaal. Kerstpakkettenplaza.nl heeft voor elk budget een geschikt geschenk vol heerlijke en fijne producten. Al met een budget onder 20 euro kunt u een fijn cadeaupakket geven. Deze pakketten bevatten heerlijke lekkernijen en artikelen, zoals ons gin pakket met gin, tonic en cocktailglazen. Bij een groter budget worden de kerstpakketten groter en bevatten deze meer producten. De prijs wordt hierbij niet enkel bepaald door de hoeveelheid snacks en drank, maar deze pakketten bevatten ook luxere artikelen. Denk aan een heerlijk warm fleece deken, reisaccessoires zoals een reistas, speaker en tot zelfs een barbecue en paninimaker. Welk budget u ook heeft, elk kerstpakket is door onze kerstpakket experts met zorg samengesteld. Zo bent u verzekerd van een goed overdacht cadeau waar uw collega’s blij mee zullen zijn.

Stel uw eigen kerstpakket samen en laat het professioneel bezorgen

Wanneer u al heeft bedacht hoe het kerstpakket er voor dit jaar eruit moet komen te zien, maar u dat niet kunt vinden, hebben wij daar een oplossing voor. U kunt bij Kerstpakkettenplaza.nl uw eigen pakket geheel op maat samen laten stellen en laten bezorgen. U geeft aan welke producten het pakket moet bevatten en welke prijs u in gedachten heeft. Kies precies de producten die u voor ogen heeft, zoals lekkere snacks, één of meerdere flessen wijn en als u wenst een cadeau artikel. Op die manier maakt u het kerstpakket helemaal naar wens en ontvangen uw medewerkers een pakket dat ze enorm waarderen. U kunt het pakket laten samenstellen tot uiterlijk 1 november (Zolang de voorraad strekt) en met een minimale bestelhoeveelheid van 100 stuks. Mocht u nog niet precies weten welke artikelen u graag in het pakket terug zou willen zien, dan kunt u hier kerstpakketten inspiratie opdoen.

Kerstpakketten laten bezorgen door heel Nederland en België

Kerstpakket bij medewerker laten bezorgen

Wij snappen dat het vinden van een goede kerstpakketleverancier lastig is. Zo moet u passende kerstpakketten vinden die uw collega’s waarderen en er voor zorgen dat de levering van de pakketten op tijd plaatsvindt. Kerstpakkettenplaza.nl biedt kwaliteit kerstpakketten voor elk budget en met een ongekende service. Doordat veel klanten ons eerder hebben weten te vinden, hebben wij een brede klantenkring door heel Nederland kunnen opbouwen. Zo zijn onze vrachtwagens door heel Nederland en België te vinden en maken ze dagelijks honderden kilometers om de kerstpakketten veilig en snel op bestemming te leveren. Met een bestelling bij Kerstpakkettenplaza.nl ontvangt u kwaliteit kerstpakketten die we volgens afspraak naar het door u opgegeven adres versturen.

Hoeveel kost het om kerstpakketten te laten bezorgen?

De kosten voor het bezorgen van kerstpakketten kunnen variëren afhankelijk van het aantal pakketten en de locatie. Het is handig om een offerte op te vragen voor een nauwkeurige prijsopgave. U kunt ook direct afrekenen want ook tijdens het bestelproces ziet u direct de eventuele transportkosten.

Hoe lang duurt het voordat kerstpakketten worden bezorgd?

De bezorgdatum kan variëren, geheel afhankelijk van uw wensen. U kunt zelf namelijk het levermoment bepalen. Het is belangrijk om op tijd de pakketten uit te zoeken zodat alle bezorgdata nog te kiezen zijn.

Klimaatneutraal kerstpakketten laten bezorgen; wij kiezen voor DHL en PostNL

Om klimaatneutraal en duurzaam onze kerstpakketten te laten bezorgen planten we jaarlijks honderden bomen aan. We doen dit in samenwerking met trees for all. Lees er over op onze website! Het klimaat verandert in rap tempo, en dat vraagt om actie. We nemen onze verantwoordelijkheid en selecteren zeer zorgvuldig onze transportpartners. DHL- Als grote organisatie kan DHL écht verandering op gang brengen. En daarom verduurzaamt DHL haar hele keten: vanaf het moment dat ze uw pakje ophalen, totdat ze voor uw deur staan met uw bestelling. DHL heeft de grootste elektrische vloot van Nederland, en ze reduceren de uitstoot waar mogelijk. Lees meer op de site van DHL. Wanneer u kiest voor Kerstpakkettenplaza.nl kunt u ervan uitgaan dat wij uw kerstpakketten versturen op correcte manier en op de afgesproken datum.

PostNl- Met de recente BREEAM-certificering van 25 pakkettensorteercentra laat PostNL zien dat het koploper is op het gebied van duurzame sorteercentra. De acht nieuwgebouwde PostNL sorteercentra behoren met de hoogst haalbare niveaus “Outstanding”(7) of “Excellent” (1) tot de meest duurzame bedrijfsgebouwen van Nederland. Omdat PostNL duurzame bezorging ook belangrijk vindt, leggen zij op al deze sorteercentra laadpleinen met gemiddeld 20 laadpalen aan. Hiermee kunnen gemiddeld 28 pakketbussen per locatie elektrisch rijden. Vanaf de pakkettensorteercentra vertrekken daardoor steeds meer elektrische pakketbussen om vanaf daar de last mile uitstootvrij te bezorgen. Lees meer op de site van PostNL.

Kerstpakket laten bezorgen? Kerstpakkettenplaza.nl bezorgt snel en voordelig in Nederland en België!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je terecht voor het laten bezorgen van kerstpakketten. Wij bezorgen snel en voordelig in zowel Nederland als België. Of het nu gaat om het laten bezorgen van één kerstpakket of het laten bezorgen van kerstpakketten voor het hele bedrijf, wij regelen het graag voor je.

Kerstpakketten laten bezorgen: snel en voordelig

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat kerstpakketten snel en voordelig worden bezorgd. Daarom werken wij met betrouwbare bezorgpartners die ervoor zorgen dat jouw pakketten op tijd en in goede staat worden bezorgd. Bovendien hanteren wij scherpe tarieven, zodat het laten bezorgen van kerstpakketten niet duur hoeft te zijn.

Kerstpakketten laten bezorgen particulier

Ook als particulier kun je bij Kerstpakkettenplaza.nl terecht voor het laten bezorgen van kerstpakketten. Wij bieden een ruim assortiment aan pakketten die geschikt zijn voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Laat bijvoorbeeld een kerstpakket bezorgen bij vrienden of familie als origineel cadeau tijdens de feestdagen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele leverancier van kerstpakketten die snel en voordelig bezorgt in Nederland en België, dan ben je bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan kerstpakketten, van traditionele pakketten tot moderne en duurzame pakketten. Daarnaast kunnen wij ook maatwerk pakketten samenstellen, zodat je echt een persoonlijk cadeau kunt geven aan jouw medewerkers of relaties.

Onze kerstpakketten worden met de grootste zorg samengesteld en zijn van hoge kwaliteit. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers en zorgen ervoor dat de pakketten goed gevuld zijn met lekkere en bruikbare producten. En het beste van alles: wij bezorgen de kerstpakketten snel en voordelig op elk gewenst adres in Nederland en België. Of het nu gaat om één pakket of honderden pakketten, wij zorgen ervoor dat jouw kerstgeschenken op tijd worden bezorgd.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over het laten bezorgen van uw kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten laten bezorgen

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht