Kerstpakketten tip

Kerstpakketten tip – Ben je op zoek naar de perfecte manier om je medewerkers te laten zien hoezeer je hen waardeert? Dan zijn kerstpakketten de perfecte manier om dit te doen. Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming runt, een goed kerstpakket kan het verschil maken. Het kan je medewerkers een gevoel van waardering en erkenning geven. In dit artikel vind je enkele creatieve kerstpakketten tips. Hiermee kan je indruk kunt maken op je medewerkers en ze kunt bedanken voor hun inzet en toewijding.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hieronder 12 kerstpakket tips op een rijtje

Kerstpakket Tips – #1: Bepaal je budget

Voordat je begint met het kiezen van de inhoud van je kerstpakket, is het belangrijk om je budget vast te stellen. Hoeveel wil je uitgeven per pakket en hoeveel pakketten wil je bestellen? Dit helpt je om binnen je budget te blijven en de meest geschikte producten te kiezen.

Tips voor je kerstpakket – #2: Ken je doelgroep

Denk goed na over de mensen die de kerstpakketten zullen ontvangen. Wat is hun leeftijd, geslacht, achtergrond en interesses? Door deze factoren in overweging te nemen, kun je producten kiezen die aansluiten bij de voorkeuren van je doelgroep.

Kerstpakketten tip

Tip 3: Wees origineel

Probeer een origineel en onderscheidend kerstpakket samen te stellen. Het is een kans om je bedrijf te laten opvallen en waardering te tonen aan je medewerkers of klanten. Overweeg bijvoorbeeld een thema zoals duurzaamheid, gezondheid of lokale producten.

Kerstpakket Tips – #4: Personaliseer het kerstpakket

Een andere manier om je medewerkers te laten zien dat je om hen geeft, is door het kerstpakket te personaliseren. Dit kun je bijvoorbeeld doen door hun naam op het kerstpakket te laten drukken. Maar ook door het pakket samen te stellen op basis van hun persoonlijke voorkeuren. Denk hierbij aan het toevoegen van producten die passen bij de hobby’s of interesses van je medewerkers. Veel gekozen worden: kookboeken, sportaccessoires of blijvende cadeaus. Super leuke personeelsgeschenken!

Kerstpakket Tips – #5: Kies voor duurzaamheid

Tegenwoordig een belangrijk thema want steeds meer mensen zijn op zoek naar producten die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Door te kiezen voor deze producten in je kerstpakketten, laat je zien dat je begaan bent met het milieu. Verantwoord ondernemen is belangrijk en zo kan je dat uiten. Een goede keus is om producten van gerecycled materiaal, fair of bio geproduceerd aan het pakket toe te voegen.

Tips voor je kerstpakket – #6: Voeg een persoonlijke brief toe

Een persoonlijke brief is een simpele, maar effectieve manier om je medewerkers te laten zien hoezeer je hen waardeert. Schrijf een persoonlijke brief waarin je vertelt hoe belangrijk je medewerkers zijn. Hiermee kan je ze bedanken voor hun harde werk en toewijding en een fijne kerst wensen. Door een persoonlijke brief toe te voegen, laat je je medewerkers zien dat ze gewaardeerd worden.

Tip 7: Kies voor een thema

Een thema kan je helpen om je kerstpakketten een extra dimensie te geven en ze nog unieker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een thema zoals wellness, sport, of reizen. Op basis van het gekozen thema kun je het pakket samenstellen met bijpassende producten en accessoires. Hierdoor krijgen je medewerkers niet alleen een pakket met leuke cadeautjes, maar ook een ervaring die past bij het gekozen thema. Bekijk de leukste kerstpakketten voor bedrijven!

Tips voor je kerstpakket – #8: Voeg een persoonlijke touch toe

Een persoonlijke touch kan je kerstpakketten nog specialer maken. Een kerstpakketten tip hiervoor is bijvoorbeeld een handgeschreven kaartje toe te voegen aan het pakket met een persoonlijke boodschap. Of voeg een persoonlijk cadeautje toe, zoals een fotoalbum met herinneringen aan het afgelopen jaar. Hiermee geef je je medewerkers het gevoel dat ze echt gewaardeerd worden en dat je hun inzet en toewijding erkent.

Tips voor je kerstpakket – #9: Maak gebruik van kleur en verpakking

Een goede verpakking kan je kerstpakketten nog aantrekkelijker maken. Maak gebruik van kleurrijke verpakkingen die passen bij het thema. Of voeg linten, strikjes of andere decoraties toe om het pakket extra feestelijk te maken. Door kerstpakketten tip 9 ziet het pakket er niet alleen mooi uit, maar creëer je ook een echte wow-factor als het pakket geopend wordt.

Nummer 10: Kies voor nuttige producten

Een kerstpakket moet niet alleen leuk zijn om te krijgen, maar ook nuttig zijn. Kies daarom voor producten die je medewerkers echt kunnen gebruiken. Denk hierbij aan kwalitatieve kookspullen, mooie wijnglazen, handige gereedschappen of praktische accessoires voor in huis of op het werk. Op deze manier krijgen je medewerkers niet alleen leuke cadeaus, maar ook producten waar ze daadwerkelijk iets aan hebben.

Kerstpakket Tips – #11: Kies voor lokale producten

Een van de beste manieren om je kerstpakketten uniek te maken, is door te kiezen voor lokale producten. Denk hierbij aan producten die geproduceerd worden in de regio waar je bedrijf gevestigd is. Dit kan bijvoorbeeld lokale kaas, bier, wijn, chocolade of andere lekkernijen zijn. Door lokale producten te kiezen, laat je zien dat je betrokken bent bij de lokale gemeenschap en dat je de lokale ondernemers steunt. Bovendien zijn lokale producten vaak van hoge kwaliteit en kunnen ze een unieke smaakbeleving bieden.

En als laatste – #12: Houd rekening met allergieën en dieetwensen

Een belangrijke kerstpakkettentip is om rekening te houden met allergieën, dieetwensen en geloofsovertuigingen van je medewerkers. Zorg ervoor dat je het kerstpakket samenstelt met producten die geschikt zijn voor iedereen. Houd rekening met allergieën voor bijvoorbeeld noten, gluten of lactose en kies voor alternatieve producten. Zo voorkom je dat medewerkers zich buitengesloten voelen en geef je iedereen een gelijkwaardig kerstpakket. Als kerstpakketten groothandel houden we natuurlijk al met de meeste wensen rekening!

Vragen, tips of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u een specifieke kerstpakkettentip? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket tips