Kerstpakketten trends

Kerstpakketten trends 2024 – Kerstpakketten lijken al jaren hetzelfde, toch veranderen ze ieder jaar een klein beetje. De inhoud verandert, de omvang en de kwaliteit. Ook komen er ieder jaar weer nieuwe thema’s bij. De kerstpakketten trends 2024 ontwikkelen zich veel eerder in het jaar al. Als leverancier van kerstpakketten met het grootste assortiment kerstpakketten spelen wij altijd in op laatste trends, zodat e kerstpakkettentrends in onze pakketten goed te zien zijn. Bent u benieuwd hoe de kerstpakketten trends van 2024 eruit zien? Lees dan verder op deze pagina en bekijk onderstaande kerstpakketten. Maar wat is de kerstpakket trend 2024? Kijk maar eens rond!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakketten trends 2024; Wees er op tijd bij

De beste maanden voor het kiezen op basis van kerstpakketten trends 2024 zijn juli, augustus en september. Hoe later u bestelt, hoe minder keus u heeft. Dus kijk en bestel op tijd. Hoewel we altijd last minute kerstpakketten kunnen leveren, is het assortiment in de zomermaanden het grootst. Dus neem de tijd om vooruit te blikken op de kerstpakketten trends van 2024. Van lokale producten tot wereldse producten; 2024 heeft weer heel wat moois in petto om uw medewerkers mee te verrassen en uw waardering mee uit te spreken.

Lokale kerstpakketten? Zet het door of niet?

Wij verwachten dat kerstpakketten met lokale producten dit jaar nog populairder worden. Het gebruik van lokale producten is een kerstpakketten trend 2024 die wij zowel bij restaurants, winkels als andere bedrijven zien. Uiteraard zijn lokale biertjes heerlijk en inmiddels zitten overal ter wereld lokale microbrouwerijen. Naast bier zit er nog veel meer lekkers voor bij de borrel in het kerstpakket. Ook als non-alcoholisch kerstpakket valt er te genieten van lokale worsten, kazen en ander lekkers.

Stijlvolle kerstpakketten, een blijvertje

Mensen zijn steeds meer op de hoogte van de laatste trends en verwerken dat in hun interieurs. Wij volgen deze interieur trends op de voet en zetten deze ontwikkeling door in onze geschenken. Kerstpakketten trends zijn dus duidelijk onderhevig aan wijzigingen. Denk maar eens aan de inhoud van een kerstpakket van 10 jaar geleden, die is geheel anders dan de inhoud van nu. We zien dat de kerstpakketten trends 2024, net als in 2022, steeds meer naar stijlvol gaan. Dit ziet u aan trendy interieuraccessoires in een pakket alsmede aan de hoge kwaliteit levensmiddelen in trendvolle verpakkingen. Kerstpakket trends 2024? Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Kerstpakketten trends online

Eerlijke kerstpakketten? Super populair in 2024

Als we het over bewuste keuzes hebben, dan is duurzaamheid een trend die wij onderstrepen. Eerlijke producten bieden wij dan ook graag in onze kerstpakketten aan. Deze kerstpakketten bevatten bijvoorbeeld kweeksets en andere tuinproducten, maar ook keuken accessoires zoals prachtige houten planken. U begrijpt, bij deze kerstpakketten wordt er ook niet op kwaliteit ingeleverd.

Verwen kerstpakketten

Je medewerkers of collega’s eens lekker verwennen met een kerstpakket met verzorgingsproducten, een trend van nu maar ook van alle tijden. Alleen de kwaliteit van de producten wordt steeds hoger. Onze kerstpakketten met heerlijke badproducten zijn een goed voorbeeld van perfect gekozen kerstattenties. Wees er echter wel snel bij, als de kerstpakketten trends van 2024 vergelijkbaar zijn aan 2022, zullen deze kerstpakketten snel uitverkocht zijn.

Brievenbus kerstpakketten

Ook de kleine kerstpakketten die door de brievenbus passen zijn een trend in 2024 zijn. Hoewel grote uitgebreide kerstpakketten ook veel gekozen worden, hoeft een kerstpakket niet groot te zijn om je blijk van waardering te uiten aan een medewerker, collega of relatie. De brievenbus kerstpakketten zijn ook ideaal voor medewerkers in andere landen. Bovendien zijn kleine kerstpakketten vaak wat fijner voor de portemonnee waardoor bedrijven met wat minder armslag hun mensen toch een kerstpakket kunnen geven. Hopelijk gaat het iedereen in 2024 weer voor de wind! Kerstpakket trend 2024? Geef aandacht!

Borrelpakket kerst blijft trendy

In 2022 is het digitaal vergaderen groot geworden, maar ook het digitaal borrelen met elkaar, de trend was geboren! Voor de Vrijmibo werden, zelfs buiten kerst om, lekkere borrel pakketten verkocht. Deze trend zal zich zeker voortzetten. Pakketten met lekkere biertjes, bijzondere wijn en allerlei bijpassende snacks. Het borrelpakket is een blijvertje en hoort zeker bij de kerstpakket trends 2024

Gezondheid is een trend: Kerstpakketten van kwaliteit!

In het nieuwe jaar heeft iedereen altijd goede voornemens. Hierdoor behoren de gezonde kerstpakketten toe aan de trend 2024. In plaats van het borrel kerstpakket, kunt u het ook over een gezonde boeg gooien. Wat dacht u van de kerstpakketten met healthy en fit thema? Deze kerstpakketten bevatten sportaccessoires, gezond eten of bijvoorbeeld een blender. Als werkgever is het fijn om uw medewerkers gezond te houden, want gezonde mensen zijn blije mensen en dat zijn dan weer productieve mensen!

Outdoor kamperen kerstpakket nu al in de top 10

Kamperen is hot en trendy, en dat hoeft niet ver van huis te zijn. We ontdekken ons eigen land als nooit tevoren. Het aantal kampeerders in Nederland is fors gestegen. Maar wanneer je wilt kamperen, moet je wel de juiste spullen hebben. Denk aan een goede koffer, fijne schoenen, een lantaarn of een hangmat. Geef uw medewerkers de juiste spullen, inspiratie en een goede reden om deze outdoor of roadtrip spullen te gebruiken! Deze kerstpakketten trend van 2022 zien we zeker in 2024 terug.

Kerstpakket trends 2024 – Zeker bij grote bedrijven is het moeilijk om één kerstpakket te kiezen voor alle medewerkers. Herkent u dit ook? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen namelijk kerstpakketten op maat maken, maar ook uw medewerkers een eigen kerstpakket samenstellen aanbieden. Deze kerstpakketten trend laat zich ook dit jaar weer zien. Gemak dient ook bij deze trend de mens. Uw medewerkers ontvangen een voucher waarmee ze zelf in onze kerstpakketten webshop eenvoudig de leukste artikelen kunnen kiezen. U heeft er geen omkijken meer naar en uw medewerkers of collega’s zijn altijd tevreden met hun kerstpakket. Ze hebben het ten slotte zelf gekozen! Trends kerstpakketten 2024? Volg Kerstpakkettenplaza.nl!

Naast de eerder genoemde kerstpakketten trends van 2024 is er nog een ontwikkeling gaande. We uiten onze waardering naar meer mensen dan alleen collega’s. Omdat veel bedrijven met zzp’ers en externe partijen werken, is de trend ook om hen te verblijden met een blijk van waardering en om samen verder te bouwen aan een goede toekomst. Dat is één van de kerstpakketten trends van 2024 die we terug zien. Om ook voor deze partijen tot de juiste keuze binnen de trends te komen, hebben we een afdeling kerstpakketten vergelijken. Niet alleen handig, maar ook het leukste dat er is!

Vragen of informatie over de kerstpakket trends 2024

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over de trends in kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Specifiek op zoek naar een kerstkado voor uw personeel? Of juist een kerstpresentje? We hebben het allemaal!

Kerstpakketten trends 2023