Kerstpakketten versturen

Kerstpakket versturen – De perfecte manier om uw werknemers te bedanken tijdens de feestdagen is door ze een kerstpakket te sturen. Kerstpakketten zijn namelijk een geweldige manier om uw waardering te tonen aan uw mensen. Een kerstgeschenk is niet alleen een blijk van dankbaarheid voor hun harde werk, maar ook een manier om hen te laten zien dat u om hen geeft. Of u nu op zoek bent naar traditionele kerstpakketten of iets unieks en persoonlijks, wij hebben het allemaal. Eenmaal pakketten uitgezocht: laat ze door ons verzenden. Al zeggen we het zelf: Kerstpakkettenplaza.nl is de perfecte leverancier om uw kerstpakketten te versturen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De voordelen van kerstpakketten versturen bij Kerstpakkettenplaza.nl

  • Breed assortiment: We bieden een breed assortiment aan kerstpakketten. Van traditionele kerstpakketten tot gepersonaliseerde geschenken, alle kerstpakketten versturen wij als u dat wenst.
  • Kwaliteit: Alle kerstpakketten zijn zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige producten. U kunt er zeker van zijn dat uw werknemers zullen genieten van de inhoud van hun kerstpakket.
  • Gemak: We zorgen voor een vlotte afhandeling en verzending van uw kerstpakketten. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verpakken en versturen van uw pakketten, dat wordt allemaal voor u geregeld.
  • Prijs-kwaliteitverhouding: Kerstpakkettenplaza.nl biedt kerstpakketten aan tegen aantrekkelijke prijzen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Hieronder valt ook de verzending, dit doen wij zeker tegen de beste prijs.
  • Ervaring: Meer dan 23 jaar ervaring in het kerstpakketten versturen. We verzenden de kerstpakketten via PostNL en DHL.

Hoe werkt het proces en het versturen van kerstpakketten via Kerstpakkettenplaza.nl?

Kerstpakketten versturen naar medewerkers
  1. Kies uw kerstpakketten: U kiest uw pakketten bij ons uit een breed assortiment waarna wij ze voor u zullen verzenden.
  2. Met een persoonlijke boodschap: Vanaf 100 dezelfde pakketten kunnen wij een persoonlijke boodschap toevoegen aan uw pakketten.
  3. Bestel en betaal: Plaats uw bestelling en betaal veilig en snel via iDeal, creditcard of bankoverschrijving.
  4. Kerstpakketten versturen: Kerstpakkettenplaza.nl zorgt voor de verzending van uw kerstpakketten. Uw werknemers zullen hun geschenken op tijd ontvangen voor de feestdagen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor kerstpakketten versturen?

We hanteren verschillende tarieven voor de bezorging van kerstpakketten, afhankelijk van de bestemming en het aantal pakketten. De bezorgkosten worden duidelijk weergegeven op de website en tijdens het bestelproces. U kunt ook eerst een offerte opvragen of meer lezen op onze pagina Kerstpakketten aanvragen.

Eenvoudig en snel kerstpakketten versturen

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u uw kerstpakketten op twee manieren eenvoudig en snel laten versturen. U kunt bij ons kiezen voor het verzenden op pallet maar wij leveren ook bij uw medewerkers op het huisadres.

Wat is de levertijd van mijn kerstpakketten?

We streven ernaar om uw kerstcadeaus zo snel mogelijk te bezorgen. De levertijd is afhankelijk van de bestemming en het aantal pakketten. Het kerstpakket versturen we op de datum die u aangeeft tijdens het bestelproces.

Kan ik als particulier kerstpakketten versturen?

Ja, dat kan zeker! Kerstpakket versturen particulier is een van onze expertise! Of het nu gaat om 1 pakket versturen of honderden pakketten. Het is eenvoudig te regelen! We noemen het Online kerstpakket versturen met gemak!

Conclusie

Een kerstpakket versturen via Kerstpakkettenplaza.nl is de ideale manier om uw werknemers te bedanken tijdens de feestdagen. Met een breed assortiment aan kerstpakketten en een zorgvuldige samenstelling van hoogwaardige producten, kunt u erop vertrouwen dat uw werknemers zullen genieten van hun geschenken. Bovendien zorgt Kerstpakkettenplaza.nl voor een vlotte afhandeling en verzending van uw pakketten, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het verpakken en versturen van uw geschenken. Kies voor Kerstpakkettenplaza.nl en laat uw werknemers tijdens de feestdagen zien dat u om hen geeft. Het overgrote deel van onze kerstpakketten voor bedrijven is uitstekend geschikt om te verzenden naar particuliere adressen!

Vragen of meer informatie over kerstpakket versturen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Op zoek naar iets kleiners? Zoals een kerstpresentje. We helpen u graag!

Kerstpakketten versturen