Zakelijke kerstcadeaus

Heeft u al overlegt wanneer u de zakelijke kerstcadeaus 2024 bestellen op de agenda zet? Gelukkig hoeft u nu niet meer verder te zoeken en kunt u nu bij Kerstpakkettenplaza.nl alles bestellen om uw relaties te verblijden rondom de feestdagen. Kwaliteit staat bij ons voorop en een ruim aanbod ook, zodat u een ruime keuze heeft wat u voor een kerstcadeau aan klanten wilt schenken met de feestdagen. Het is fijn dat u bij de samenwerking stilstaat. Want zonder relaties heeft u geen bedrijf en het is daarom belangrijk dat u laat merken dat u blij bent met de relatie. Met de feestdagen doen we vaak wat extra’s voor elkaar, daarom kunt u als bij ons diverse zakelijke kerstcadeaus bestellen. Besteed aandacht aan uw zakelijke kerstcadeaus, uw relaties zullen dit waarderen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Assortiment zakelijke kerstcadeaus

Het assortiment aan zakelijke kerstcadeaus blijft bij ons maar groeien. Ieder jaar vindt u weer een grote hoeveelheid kerstcadeau klanten waar u jong en oud mee kunt verrassen. Ontdekt u nu zelf ook wat wij u bieden wanneer u een zakelijke kerstcadeau pakket bestelt. Wij zijn namelijk de grootste leverancier waar u online kerstcadeaus kunt uitzoeken en daarvan kunt u profiteren! Er zijn veel thema’s waar u uit kunt kiezen en daarnaast kunt ook denken aan zakelijke kerstcadeaus waar mensen ook na de feestdagen nog wat aan hebben. U gunt uw relaties een speciaal geschenk dat met aandacht is uitgezocht. U bent de aangewezen persoon om voor hen een zakelijk kerstcadeau bestellen te verzorgen. Wij helpen u daar graag bij. Onze klantenservice staat voor u klaar om met u mee te denken en om alles voor u in orde te maken.

Zakelijke kerstcadeaus bestellen

Voordelen zakelijke kerstcadeaus online bestellen

Het voordeel wanneer u de zakelijke kerstcadeaus online gaat bestellen is, dat alles met een paar drukken op de knop geregeld is. Wij staan daarnaast ook 24 uur per dag en 7 dagen per week met ons kerstcadeau bedrijf klaar om u te helpen met kerstcadeau bedrijf ideeen, mocht dat nodig zijn. Online uitzoeken kerstcadeau: dit kan soms stressvol zijn. Daarom helpen wij u ook wanneer u dat wenst zodat een zakelijk kerstcadeau online kopen makkelijk verloopt.

Kerstcadeau online bestellen. Door het ruime aanbod in onze kerstcadeau online shop raden wij u aan om de tijd te nemen. Het is raadzaam om zo het meest passende pakket voor uw klanten en relaties te kunnen selecteren. Veel kerstkados voor personeel zijn geschikt om aan klanten te geven en dat wordt altijd erg gewaardeerd. Wist u overigens dat de zakelijke kerstcadeaus 2024 fiscaal aftrekbaar zijn? Goed om te weten natuurlijk, wat het nog interessanter maakt om uw zakelijke relaties eens goed in de watten te leggen!

Zakelijke online kerstcadeaus samenstellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u wanneer dat u maar wilt een zakelijk online kerstcadeau samenstellen. Ieder jaar voegen wij nieuwe producten toe aan het assortiment kerstcadeau klanten, dus houdt u het goed in de gaten. Het gaat er om dat u weet wat wij u te bieden hebben aan zakelijke kerstcadeaus. Zo kunt u en dat u aan de hand daarvan een juiste keuze maken.

Wilt u graag zelf zakelijke kerstcadeaus bestellen of uitkiezen of bepaalde producten in een pakket wisselen? Of uw kerstcadeau met logo laten maken? Onze klantenservice helpt u daar graag bij en informeert u over alle mogelijkheden. Het gaat er om dat u uw mensen goed verwent. En dat kan uitstekend als u een keuze maakt uit ons fraaie aanbod. Met de mooiste zakelijke kerstcadeaus van Kerstpakkettenplaza.nl wordt dit een kerst om nooit te vergeten. Zorg daarom ook dat u er op tijd bij bent met het bestellen van een bedrijfs kerstcadeau. Het zou jammer zijn als wij u teleur moeten stellen omdat producten niet meer op voorraad zijn. We raden u aan om vanaf juli te beginnen met de voorbereidingen en daarnaast is het goed om op tijd te kijken naar de productlijnen. Dan weet u al vroegtijdig waaruit u het beste kunt kiezen.

Het bekijken en kiezen van kerstcadeaus bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft vele voordelen, hieronder noemen wij er enkele:

  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar
  • Veilig online zakelijke kerstcadeaus bestellen
  • Ruime keuze aan producten
  • Zelf kerstcadeau inhoud uitkiezen
  • Uitstekende klantenservice
  • Jarenlange ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn!
  • Met het kerstcadeau 2024 ondersteunen wij voor u het goede doel van uw keuze!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstcadeaus. Heeft u vragen over een product of over zakelijke kerstcadeaus bestellen? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Zakelijke kerstcadeaus