Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket Alkmaar

Kerstpakket Alkmaar – Als u op zoek bent naar kerstpakketten in Alkmaar, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij een uitgebreid assortiment van kerstpakketten die perfect zijn voor de kerstdagen. Onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten hoogwaardige producten die uw medewerkers of zakenrelaties in Alkmaar zeker zullen waarderen. Op deze pagina tonen we kerstpakketten voor Alkmaar en omgeving.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom zijn onze kerstpakketten de beste keuze zijn voor bedrijven in Alkmaar?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om kerstpakketten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Hier zijn enkele redenen waarom onze kerstpakketten de beste keuze zijn:

Uitgebreid assortiment: We hebben een breed scala aan kerstpakketten in Alkmaar beschikbaar, variërend van traditionele pakketten met etenswaren en dranken tot pakketten met hardware producten. Hierdoor kunt u het perfecte kerstpakket in Alkmaar kiezen dat past bij de smaak en voorkeuren van uw medewerkers of zakenrelaties.

Hoogwaardige producten: Onze kerstpakketten bevatten alleen hoogwaardige producten van bekende merken. We selecteren zorgvuldig de producten die we in onze kerstpakketten opnemen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw medewerkers of zakenrelaties in Alkmaar alleen de beste kwaliteit ontvangen.

Thema-gebaseerde pakketten: We bieden ook thema-gebaseerde kerstpakketten aan, zoals wellness-pakketten, sportieve pakketten en eco-vriendelijke pakketten. Deze thema-gebaseerde pakketten zijn perfect voor het creëren van een goed overdachte kerstbeleving voor uw medewerkers of zakenrelaties. Super geschikt voor bedrijven en organisatie in en om Alkmaar.

Kerstpakketten Alkmaar

Flexibele opties: Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat verschillende bedrijven verschillende behoeften hebben, zeker in Alkmaar hebben we die ervaring al ruim 23 jaar. Daarom bieden we flexibele opties aan, zoals het aanpassen van de inhoud van de kerstpakketten en het toevoegen van gepersonaliseerde kaartjes of logo’s. Op deze manier kunt u uw kerstpakketten volledig aanpassen aan uw bedrijf en uw ontvangers.

Kerstpakket Alkmaar bestellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we reeds 23 jaar ervaring in het bieden van de beste service aan onze klanten, ook onze klanten in en om Alkmaar. Hier zijn enkele redenen om bij ons te bestellen:

Snelle en betrouwbare levering: We begrijpen dat u uw kerstpakketten op tijd wilt ontvangen. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kerstpakketten op tijd aankomen voor de feestdagen.

Uitstekende klantenservice: Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen of opmerkingen. We streven naar een uitstekende klantenservice en doen er alles aan om uw ervaring met ons zo positief mogelijk te maken. Onze klantenservice kent het klappen van de zweep en helpt u eenvoudig aan alle antwoorden op uw vragen, ongeacht of u uit Alkmaar of de rest van Nederland komt!

Veilige online betaling: Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u veilig online betalen. We maken gebruik van beveiligde betaalmethoden om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens en betalingsinformatie beschermd zijn. Het is zelfs mogelijk de rekening achteraf te voldoen, vraag onze medewerkers naar alle mogelijkheden voor bedrijven in Alkmaar.

Kerstpakket Alkmaar leveren

Milieubewust: We hechten veel waarde aan duurzaamheid en het milieu. Daarom bieden we ook eco-vriendelijke kerstpakketten aan, gemaakt van duurzame materialen en met producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Op deze manier kunt u niet alleen uw medewerkers of zakenrelaties verwennen, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Tevens compenseren we onze CO2-uitstoot door bomen te planten en het leuke is dat we dat namens u doen. U ontvangt een certificaat op naam als bewijs! Het is ons tree for all concept, verder op onze website leest u er zeker meer over.

Breed assortiment: Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u een breed assortiment kerstpakketten van meer dan 1.300 kerstpakketten, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten van hoge kwaliteit.

Klanttevredenheid: Klanttevredenheid staat bij Kerstpakkettenplaza.nl voorop. Ons team van ervaren medewerkers staat altijd klaar om u te helpen en uw feedback wordt serieus genomen.

Kerstpakketten bezorgen in Alkmaar; snelle en betrouwbare levering

Als u op zoek bent naar kerstpakketten in Alkmaar, dan bent u bij Kerstpakkettenplaza.nl aan het juiste adres! We begrijpen het belang van tijdige levering. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten, zowel binnen Alkmaar als daarbuiten. Onze chauffeurs rijden dagelijks de route Regio Alkmaar. Ze kennen de weg en leveren uw kerstpakket in Alkmaar keurig af binnen kantoortijden. Wenst u uw kerstpakketten in Alkmaar op een specifieke dag te ontvangen? Dat komt goed uit! U mag namelijk zelf de bezorgdag van uw kerstpakketten kiezen, en bijkomend voordeel van het feit dat we dagelijks Alkmaar leveren.

We zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken tijdens het feestelijke seizoen. Onze kerstpakketten zijn zeer gewild en populair in de regio Alkmaar. De populariteit beperkt zich echter niet tot Alkmaar! Wist u dat we ook ieder jaar kerstpakketten Amsterdam maken? Doordat we in grote volume kerstpakketten produceren kunnen we bij Kerstpakkettenplaza.nl kortere levertijden dan gemiddeld aanhouden. Wel zo handig! Snelle levering van kerstpakketten zit overigens in ons DNA, zo bezorgen we ook snel kerstpakketten, zelfs last-minute, het kerstpakket Zwolle en het kerstpakket Veenendaal.

Soorten kerstpakketten Alkmaar: De tijdloze favorieten

Onze traditionele kerstpakketten zijn altijd populair bij bedrijven in Alkmaar en omgeving. Ze bevatten heerlijke etenswaren, zoals verfijnde chocolade, hartige snacks en verfrissende dranken. Daarnaast zijn ze vaak aangevuld met praktische items, zoals bijvoorbeeld tassen, airfryers, manden en andere handige benodigdheden. Met deze tijdloze favorieten kunt u uw medewerkers of zakenrelaties verwennen met een klassiek kerstpakket dat altijd in de smaak valt.

Kerstpakket Alkmaar: Voor een exclusieve beleving

Als u op zoek bent naar iets speciaals, dan zijn onze kerstpakketten de perfecte keuze. Ze bevatten producten van bekende merken, zoals premium wijnen, delicatessen en andere hoogwaardige items. Met deze kerstpakketten kunt u uw personeel in Alkmaar extra verwennen met een exclusieve beleving, waarmee u uw waardering voor hun inzet tijdens het afgelopen jaar laat zien.

Thema-gebaseerde kerstpakketten: Voor een eigen beleving

Onze thema gebaseerde kerstpakketten zijn perfect voor het creëren van een persoonlijke kerstbeleving. We bieden verschillende thema’s aan, zoals verzorgende pakketten, sportieve pakketten, en eco-vriendelijke pakketten. Deze thema-gebaseerde kerstpakketten bevatten producten die passen bij het gekozen thema. Op deze manier kunt u uw medewerkers of zakenrelaties verrassen met een kerstpakket dat perfect aansluit bij hun interesses en voorkeuren.

Flexibele opties: stel zelf uw kerstpakket Alkmaar samen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we ook flexibele opties aan, zodat u zelf uw kerstpakket kunt samenstellen. U kunt kiezen uit een breed scala aan producten en zelf de inhoud van uw kerstpakket bepalen. Op deze manier kunt u een gepersonaliseerd kerstpakket creëren dat volledig aan uw wensen en budget voldoet. Of u nu op zoek bent naar een klein of groot kerstpakket, met onze flexibele opties heeft u de vrijheid om uw kerstpakket volledig aan te passen aan uw bedrijfscultuur en wensen. We maken al kerstpakketten voor bedrijven in Almaar op maat vanaf 100 stuks!

Klanttevredenheid: Onze prioriteit

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. We streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden bij het kiezen en bestellen van uw kerstpakketten. Ons team van ervaren medewerkers staat altijd voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen of opmerkingen. We nemen uw feedback serieus en streven voortdurend naar verbetering van onze producten en diensten om aan uw verwachtingen te voldoen. Neem eens kennis van onze meer dan 5.000 onafhankelijke reviews, we zijn er trots op!

Conclusie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u rekenen op hoogwaardige kerstpakketten met een breed assortiment aan producten, flexibele opties om zelf uw kerstpakket samen te stellen, milieuvriendelijke producten, snelle en betrouwbare levering, en een team van klantgerichte medewerkers die klaarstaan om u te helpen. Wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden en uw verwachtingen te overtreffen. Kies voor Kerstpakkettenplaza.nl en maak van uw kerstviering een onvergetelijke ervaring! Mogen we ook uw kerstpakketten leverancier in Alkmaar zijn?

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket Alkmaar? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk of plaats in gedachte, kijk dan bijvoorbeeld eens bij Kerstpakketten Nijmegen. We hebben het allemaal!

Kerstpakket Alkmaar bestellen