Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket Arnhem

Kerstpakket Arnhem – Op naar de perfecte kerstpakketten voor uw personeel en medewerkers in en om Arnhem. Fijn dat u de pagina van Kerstpakkettenplaza.nl bezoekt!, Wij zijn dé specialist in kerstpakketten met jarenlange ervaring in het leveren van kerstpakketten in Arnhem en omgeving. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bestellen van kerstpakketten? Dan bent u bij ons.nl aan het juiste adres. Op deze pagina laten wij onze kerstpakketten voor de regio Arnhem zien. Ontdek waarom Kerstpakkettenplaza.nl de beste keuze is voor uw bedrijf in Arnhem en omgeving en maak van uw kerstpakketten een bijzondere en waarderende ervaring voor uw personeel en medewerkers.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Specialist in kerstpakketten in Arnhem en omgeving

Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist in kerstpakketten in Arnhem en omgeving. Met maar liefst 23 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar unieke en verrassende kerstpakketten voor hun medewerkers en relaties. Wij bieden een breed assortiment aan kerstpakketten, zowel traditioneel als modern, en zorgen ervoor dat de kerstpakketten met zorg worden samengesteld en op tijd worden geleverd. Onze chauffeurs kennen Arnhem op hun duimpje en we leveren dan ook dagelijks kerstpakketten in Arnhem. We rijden de route samen op één dag en combineren de levering met bezorgen van Kerstpakketten Nijmegen, wel zo handig en we veroorzaken minder CO2-uitstoot. De dag van onze chauffeurs eindigt met kerstpakketten Apeldoorn bezorgen en zo is de driehoek weer rond. Het is niet voor niets dat onze bezorgers populair zijn!

Leuke weetjes over Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakket Arnhem

Wist u dat Kerstpakkettenplaza.nl al jarenlang kerstpakketten levert in Arnhem en omgeving? Onze klanten uit Arnhem en omgeving waarderen onze uitstekende service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn er nog meer leuke weetjes over Kerstpakkettenplaza.nl:

Ruim assortiment: Kerstpakkettenplaza.nl heeft een ruim assortiment aan kerstpakketten, van traditioneel tot modern en van klein tot groot. Er is voor elk bedrijf en elke medewerker wel een passend kerstpakket te vinden.

Maatwerk mogelijk: Naast ons standaard assortiment bieden wij ook maatwerk aan. Zo kunt u als bedrijf zelf uw kerstpakket bij ons laten maken, zodat het helemaal aansluit bij uw wensen en de identiteit van uw bedrijf.

Goede doelen: Bij Kerstpakkettenplaza.nl vinden we het belangrijk om iets terug te geven aan de maatschappij. Daarom doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel dat onze klanten zelf kunnen kiezen. Dit kost de bedrijven niets extra, maar draagt wel bij aan een betere wereld.

Kerstpakketten Arnhem bestellen? Super eenvoudig!

Het zal u niet als verrassing in de oren klinken dat het online bestellen van kerstpakketten 2024 voor bedrijven in Arnhem en de rest van Nederland eenvoudig is! Wist u dat u ook eerst een vrijblijvende offerte kunt aanvragen? Niets is verplicht en alles kan en mag. Probeer het maar eens uit!

Veelgestelde vragen over kerstpakketten

Als bedrijf in Arnhem en omgeving kunt u verschillende vragen hebben over het kopen en bestellen van kerstpakketten. Hieronder beantwoorden we de drie meest gestelde vragen.

Wat zijn de voordelen van het bestellen van Arnhemse kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Het bestellen van een kerstpakket Arnhem bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft verschillende voordelen. Ten eerste zijn wij een specialist met 23 jaar ervaring, wat betekent dat u kunt vertrouwen op onze expertise en kwaliteit. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan kerstpakketten, inclusief maatwerk opties, zodat u altijd een passend kerstpakket Arnhem kunt vinden voor uw medewerkers en relaties. Bovendien doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel dat u zelf kunt kiezen, zonder extra kosten voor uw bedrijf. Tot slot zorgen wij voor een tijdige en zorgvuldige levering van de kerstpakketten, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wat zijn de maatwerkmogelijkheden voor bedrijven uit Arnhem?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij ook maatwerk aan. Dit betekent dat u als bedrijf zelf uw kerstpakket Arnhem kunt samenstellen en personaliseren. U kunt kiezen uit een breed scala aan producten, zoals food, dranken, lifestyle artikelen en meer om zo uw kerstpakket helemaal af te stemmen op de wensen van uw medewerkers en relaties. Hierdoor krijgt uw kerstpakket een persoonlijk tintje en laat u zien dat u aandacht besteedt aan de wensen van de ontvangers. Onze specialisten denken graag met u mee en helpen u bij het maken van een kerstpakket dat past bij de identiteit van uw bedrijf. We maken al een kerstpakket Arnhem op maat vanaf 100 stuks! Dat doen we trouwens voor veel plaatsen in Gelderland en Brabant en zo maken we ook kerstpakketten voor Tilburgse bedrijven.

Hoe werkt de goede doelen donatie bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vinden we het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel dat u als bedrijf zelf kunt kiezen. Dit kost uw bedrijf niets extra, maar draagt wel bij aan een betere wereld. U kunt bij het plaatsen van uw bestelling aangeven welk goed doel u wilt steunen en wij zorgen ervoor dat het donatiebedrag namens uw bedrijf wordt overgemaakt aan het gekozen goede doel. Op deze manier kunt u als bedrijf uw sociale betrokkenheid tonen en bijdragen aan een maatschappelijk doel dat u belangrijk vindt.

Conclusie

Kerstpakkettenplaza.nl is dé beste keuze voor bedrijven uit Arnhem en omgeving

Als bedrijf in Arnhem en omgeving wilt u natuurlijk het beste voor uw medewerkers en relaties, ook tijdens de feestdagen. Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist in kerstpakketten met 22 jaar ervaring en heeft een ruim assortiment aan unieke en verrassende kerstpakketten. Met maatwerkmogelijkheden kunt u uw kerstpakketten personaliseren en afstemmen op de wensen van uw medewerkers en relaties. Bovendien draagt u als bedrijf bij aan een goed doel naar keuze, zonder extra kosten. Onze uitstekende service, kwaliteit en betrouwbaarheid maken ons de beste keuze voor bedrijven uit Arnhem en omgeving.

Kies voor Kerstpakkettenplaza.nl en maak van uw kerstpakketten een bijzondere beleving voor uw medewerkers en relaties. Neem contact met ons op of bekijk ons ruime assortiment kerstpakketten. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen en bestellen van de perfecte kerstpakketten voor uw bedrijf in Arnhem en omgeving.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten Arnhem?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over het kerstpakket Arnhem? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket Arnhem bestellen