Kerstpakketten Borne

Kerstpakketten Borne – Kerstpakkettenplaza.nl is dé specialist in kerstpakketten met meer dan 23 jaar ervaring. Als gerenommeerde leverancier van kerstpakketten leveren wij al jarenlang aan bedrijven in Borne en omgeving. Ons uitgebreide assortiment biedt talloze keuzemogelijkheden voor kerstpakketten die perfect aansluiten bij de wensen van uw medewerkers en relaties. Kerstpakketten kopen en bestellen voor bedrijven uit Borne en omgeving bij Kerstpakkettenplaza.nl is natuurlijk eenvoudig en binnen ons assortiment van meer dan 1.300 kerstpakketten vindt u altijd het perfecte kerstpakket voor medewerkers en relatie in en om Borne.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakkettenplaza.nl steunt ook lokale goede doelen in Borne

Bij Kerstpakkettenplaza.nl gaan we verder dan alleen het leveren van kerstpakketten in de regio van Borne. Wij dragen graag ons steentje bij aan een betere wereld. Daarom doneren wij bij iedere bestelling een bedrag aan een goed doel dat de bedrijven zelf kunnen kiezen. Dit kost de bedrijven niets extra, maar draagt wel bij aan een maatschappelijk verantwoord kerstpakkettenbeleid.

Kerstpakketten voor medewerkers en relaties in Borne bestellen

We kijken ernaar uit om samen met u de perfecte kerstpakketten te verzorgen voor uw medewerkers en relaties in Borne en omgeving. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u verzekerd van kwaliteit, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bestel vandaag nog en maak van uw geschenken een waardevolle blijk van waardering!

3 Leuke weetjes over Borne

Borne is een gezellige plaats in Overijssel met een rijke geschiedenis en bijzondere kenmerken. Hier zijn drie leuke weetjes over Borne:

  • Bekend om zijn jaarlijkse evenement “De Melbuul’ndagen”, een vijfdaags feest dat plaatsvindt in augustus. Het is een bruisend festival met muziek, theater, sport en cultuur, waar zowel inwoners als bezoekers volop van genieten.
  • De stad heeft een rijke textielhistorie. Vroeger was de textielindustrie een belangrijke bron van werkgelegenheid in de regio. Nog steeds zijn er diverse monumentale panden te vinden die herinneren aan deze geschiedenis.
  • Prachtig natuurgebied genaamd “Het Hulsbeek”. Dit recreatiegebied bestaat uit bossen, vennen en stranden en biedt volop mogelijkheden voor outdoor-activiteiten zoals wandelen, fietsen en zwemmen.

Veelgestelde vragen over kerstpakketten voor bedrijven uit Borne

Als bedrijf uit Borne en omgeving kunnen er vragen zijn over kerstpakketten en het bestellen ervan. Hier zijn drie veelgestelde vragen en bijpassende antwoorden:

Wat zijn de betaalmogelijkheden van de kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kerstpakketten geheel naar wens betalen. U kunt betalen middels ideaal, creditcard, bankoverschrijving en in speciale gevallen is het zelfs mogelijk om op rekening te betalen. Bezoek onze pagina betaalmogelijkheden en neem kennis van alle mogelijkheden!

Kerstpakketten Borne

Wat gebeurt er met de donatie aan het goede doel?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u zelf een goed doel kiezen waaraan wij namens uw bedrijf een donatie doen. Wij zorgen ervoor dat het gedoneerde bedrag rechtstreeks naar het gekozen goede doel gaat. U ontvangt van ons een bewijs van de gedane donatie, zodat u kunt zien hoe uw bijdrage een positieve impact heeft op het gekozen goede doel.

Hoe zit het met de bezorging van de kerstpakketten in Borne?

Wij hebben we professionele transporteurs die bekend zijn met de weg in Borne en omgeving. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt bezorgen bij uw bedrijf of op een door u gewenste locatie. We leveren dagelijks in Borne en zorgen ervoor dat uw kerstpakketten op tijd en in perfecte staat worden bezorgd.

Waarom bedrijven uit Borne kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl bestellen

Als bedrijf uit Borne en omgeving zijn er vele redenen waarom u het beste kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt bestellen. Hier zijn enkele belangrijke redenen:

Ruime ervaring en specialistische kennis: Met meer dan 23 jaar ervaring in de kerstpakkettenbranche zijn wij een betrouwbare en ervaren partner. Onze specialistische kennis stelt ons in staat om kerstpakketten aan te bieden die perfect aansluiten bij de wensen van uw medewerkers en relaties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Bij Kerstpakkettenplaza.nl dragen we graag ons steentje bij aan een betere wereld. Met onze donatie aan een goed doel bij iedere bestelling kunt u als bedrijf bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, zonder dat het u extra kost.

Breed assortiment en personalisatiemogelijkheden: Ons uitgebreide assortiment biedt talloze keuzemogelijkheden voor kerstpakketten. Daarnaast kunt u bij ons kerstpakketten geheel naar wens personaliseren, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of door het samenstellen van een pakket op maat. Zo kunt u een uniek en persoonlijk kerstpakket samenstellen voor uw medewerkers en relaties.

Professionele bezorging: Onze professionele transporteurs kennen de weg in Borne en omgeving, waardoor bezorging snel en efficiënt verloopt. U kunt erop vertrouwen dat uw kerstpakketten op tijd en in perfecte staat worden bezorgd, zodat u zorgeloos kunt genieten van de feestdagen.

Conclusie

Als bedrijf uit Borne en omgeving kunt u bij Kerstpakkettenplaza.nl rekenen op een ervaren en betrouwbare partner voor het bestellen van kerstpakketten. Met ons ruime assortiment, personalisatiemogelijkheden, maatschappelijk verantwoord ondernemen en professionele bezorging bieden we alles wat u nodig heeft voor het perfecte geschenk voor uw medewerkers en relaties. Onze jarenlange ervaring in het leveren van kerstpakketten in Borne en omgeving maakt ons een vertrouwde keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar kwaliteit, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met Kerstpakkettenplaza.nl bent u verzekerd van een partner die begrijpt dat het geven van kerstpakketten niet alleen gaat om het materiële geschenk, maar ook om de waardering en dankbaarheid die u wilt tonen aan uw medewerkers en relaties. Onze donatie aan een goed doel bij iedere bestelling maakt het mogelijk om samen een positieve impact te maken op de maatschappij, zonder dat het u als bedrijf extra kost. Dit maakt uw kerstpakketten niet alleen waardevol voor de ontvangers, maar ook voor de samenleving als geheel.

Bovendien zorgen onze professionele transporteurs ervoor dat uw kerstpakketten op tijd en in perfecte staat worden bezorgd. Of u nu kiest voor bezorging op uw bedrijfslocatie in Borne. Wist u dat we in bijna alle steden kerstpakketten verzorgen? Veel van onze kerstpakketten leveren we in Kerstpakketten Maastricht of onze hoofdstad Amsterdam, u kunt erop vertrouwen dat wij zorgvuldig omgaan met de bezorging van uw kerstpakketten.

Vragen of meer informatie of kerstpakketten Borne?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over kerstpakketten Borne? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Voor kerstpakketten Gouda kunt u ook bij ons terecht!

Kerstpakketten Borne bestellen